Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm didemle ben sponsor buluruz sana merak etme kız :13:

bulunur elbette önceee icraat yapmak lazım yazdımyaaaaa okumadıonızmı kaynanamlar gelcek buayda boşamı gitcek içtiğim bunca ott. napim çare bulun sölim gelmesinlermi.:86:
kocamla işimvar :98: anne size torun lazım onun temellerini atmamız lazım diym.

evet evet öle de
ben annemler burdayken hamile kaldım desem yani engel değil hemde ağustosta allahım o sıcak ta cam kapı kapalı neydi ya

gülüm boşver ya gelirlerse de gelsinler hem daha iyi bebek işini pek düşünmemiş olursun
kafan dağılır sende sabah erken uyan da duş al kız

didemim sıcak olsa razıyım içerde pişmeye ama soğudu artık her sabah kalkıp duş almak abes kaçar. demi yaz olsa gece terledim dersin. büyük sorun benim içinnn yaaaaa geçen bayram izmire gittim bu bayram kaynanalar burda amanyaaaaaaa. bayramları sevmicem artıkım

ya wc diye gir 2 dak bi duş al çık amannnnnnnnnnn ne dert ediyon yada sabah erkenden al kimse kalkmadan benim yatak odasında ebeveyin duşu var rahatım o yüzden o konularda

güüül bencede gelsinler hem sana mesgulıyet olur kafan dagılır.aman nolcak banyodan da ben cok temız tıtız kadınım her sabah dus almadan olmaz dersın :)))

gülüm boşver ya gelirlerse de gelsinler hem daha iyi bebek işini pek düşünmemiş olursun
kafan dağılır sende sabah erken uyan da duş al kız

kafam dağılcak gizligizli yapınca belki tutar dimi. herif işe giderken duş alırım anneme sölerim ben kapınızı kapalı tutun derim çalışmamız lazım derim anlar o beni. :82:
eşimin halasının kızı evleniyo 4 cü gün yemek verilcek gündüz akşam düğün. ondan gelcekler yoksa gelmezlerdi.
düğün telaşı fln derken arada kaynar belki tutar.

kepeklim ztaen titiz biri oldumu biliyolar. kayınpederde eşimden kalır yanı yok onlarda yapabilir duş sıraya gireriz artık

doğru sölüyon valla
ya ben merak ediyom yaşlanınca nasıl oluyo bu iş diye garip bişiy ya
gül teyzeeee yaşlıyken nasıl oluyo bu iş

allah seniiiii emii bende çok merak ederdimm ama başa geldi naparsın yaşlılık zar zor oluyo işdee. baya vakit alıyo işe başlaması yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…