Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

he yaaw gülüm yaa yatıp dınlenmedıgın ıcın galıba hemen iyileşemiyorsun..Allahtan annen var galıba yanında masallah ne guzel..o bakar sana :))

ebrarım sen nıye ultrasona gırmedın doktora gıttın bebişe bakamadın mıı..inşallah saglık sıhhatle gelır bebısın.su tahlıl sonuclarını beklemek ıskence bılırım..

iiz didoşum cok sukur..bebişimizin kız oldugunu ogrendık seviniyoruz :)))

gülüm senin ilaçlar bi işe yaramıyor mu kız hala geçmedi bu hastalığın:2:
sorma cnm yaaa vücudum iyide kulak kötü.

bidenem nerelerdesin sen yahuuuuuuuuuuuu özletme kendini
dün sabah ben geldim cnm kimseler yoktu. sonrada giremedim. nasılsın bacımm

cnmm annem salı akşamı gitti kız kardeşimde hamiş ya günleri sayılı fazla kalamadı. evt hafta sonuda dinlenmedim annemi gezdirdim hep ondanda iyileşemedim ama kulağım çok iltihaplı p.tesi dr. gidicem yine.

bidenem doğum hastanesine gittim tahliller için özelde yaptırmadım yani
ee doğum hastanesinde seninle ne kadar ilgilenebilirler ki radyoloji uzmanı bakıp rapor yazıp gönderiyo başka hiçbişey yapmıyor bende hiç muhatap olmadım bişey sormadım sadece raporu aldım çıktım :95:

ciddimisin bir kız da senden haaaa oh oh kızıma arkadaş geliyo çok sevindimmmmmmmmmmm

gülüm kulak zordur bilirim çok dikkat etmen lazım benim kulak kanalım iltihaplanmıştı bi defa
tedavi oldum ama sürekli tekrarladı şimdi çok dikkat ediyorum asla ıslak bırakmıyorum
bak şu kulak pamukları falanda kullanma yumuşak bişeyle kurut içini pecete veya benzeri bişeyler
ben öyle yapıyorum şimdi allaha şükür bi sorunum yok

iyiyim bende tatlım bugün bi enerjik uyandım dün çok uyuşuktum püffffffffffff
iyileşmedinmi kuzum sen daha yatamıyosun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…