dıdooş günaydııııııınn........
günaydın didemcim hoşgeldin nasılsın
didemcim günaydın cnmm naber nasılsın.
bende iyiyim çok şükür didemim
dün tahlillerimiz yaptık sonuçları bekliyoruz bakalım
sorma cnm yaaa vücudum iyide kulak kötü.gülüm senin ilaçlar bi işe yaramıyor mu kız hala geçmedi bu hastalığın:2:
dün sabah ben geldim cnm kimseler yoktu. sonrada giremedim. nasılsın bacımmbidenem nerelerdesin sen yahuuuuuuuuuuuu özletme kendini
he yaaw gülüm yaa yatıp dınlenmedıgın ıcın galıba hemen iyileşemiyorsun..Allahtan annen var galıba yanında masallah ne guzel..o bakar sana :))
ebrarım sen nıye ultrasona gırmedın doktora gıttın bebişe bakamadın mıı..inşallah saglık sıhhatle gelır bebısın.su tahlıl sonuclarını beklemek ıskence bılırım..
iiz didoşum cok sukur..bebişimizin kız oldugunu ogrendık seviniyoruz :)))
he yaaw gülüm yaa yatıp dınlenmedıgın ıcın galıba hemen iyileşemiyorsun..Allahtan annen var galıba yanında masallah ne guzel..o bakar sana :))
ebrarım sen nıye ultrasona gırmedın doktora gıttın bebişe bakamadın mıı..inşallah saglık sıhhatle gelır bebısın.su tahlıl sonuclarını beklemek ıskence bılırım..
ay inş. yaa şu sonuçlar bi temiz çıksada rahatlasam
sorma cnm yaaa vücudum iyide kulak kötü.
dün sabah ben geldim cnm kimseler yoktu. sonrada giremedim. nasılsın bacımm
cnmm annem salı akşamı gitti kız kardeşimde hamiş ya günleri sayılı fazla kalamadı. evt hafta sonuda dinlenmedim annemi gezdirdim hep ondanda iyileşemedim ama kulağım çok iltihaplı p.tesi dr. gidicem yine.
rahat ol tatlım allahın izniyle bişey çımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?