Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

huu huu ebrarcıım gunaydın canıım nasılsın...
dun yoktun ben geldım ogleden sonra hayırdır neredeydın..
bende aksam doktora gıttım tekrar dayanamadım.veee cinsiyeti belli olduuu :)))

günaydın kızlar ebrarım naber nasıl tahliller temizmi bebişi gördünmü cnmm.
dünde kimseler yoktu cnm burda kalmadı artık kimse bayram telaşındalar galiba.

gülüm iyiyim çok şükür yok bebişi görmedim ama talilleri yatırdım bi kısmı çıkmış da ikili test yarın saat 3 ten sonra çıkacak bakalım eşim göstercek doktora inş. iyi çıkar yaa

tahminlerde hep yanılındı vallla cogunluk erkek demıstı ama doktorum KIZ dedi :))
bende yanıldım acıkcası içime erkek dogmustu :))
ama dıdosdan sonra pek güvenım yok 22.haftaya doblere girecegım o zamana kadar sabredecegız :))

kepeklim rabbim hayırlı ugurlu etsin
ama bence de pek güvenme ben öğrensem bile sizlerden başkasına söylemicem
eşimle ben ve siz bileceksiniz sonra değişir falan cinsiyeti :)))
kesinleşene kadar beklicem bende

iyim kıslar kulağım ağrıyo iltihapl birazda boğazlar okadar. haftasonuna göre iyiyim birazdaha.
ebrarım inşallah 2 li testte temiz çıkar. kepeklimm bende erkek düşünmüştüm ne bilimm ama kızda tatlı olurrr bici bici elbiseler. görümcemin kızına aldım geçenlerde minnacık çoook güsel.
ama senin baya büyük bebiş kesin olabilir cinsiyeti didemin yanılma payı vardı tabi 11 haftalıkdı öğrendiğinde

baktık baktık masallah boyu uzamıs ..doktor soyledı ama heyecandan unuttum :))
170gr olmus tombiş.gelişimi ii dedi cok sukur masallah..
sonrada aaaa kız buuu dedii :))
kendi doktorum değildi gerci cok merak ettıgımden nobetcı doktora gıtmıstık.bakalım kesın bılgı ıcın 22.haftayı beklıcezz..

kepeklim bence değişmez maşallah kızınaa. ama cinsiyeti değişceni sanmıyom maşallah 17 haftalık oldun bacımm. büyüdü cim cime. göbüş baya çıkmıştır senin patron bilmiyomu daha cnm

ya ebrarım haklısın ..bende kımseye soylemeyecektım ama napıım tutamadım aradım annemı kayınvalıdemı :))hemen soyledım degısırsede kısmet napaılım bıde ona sevınırız :))
benım bı eltımın kızı var 3 yasında adı naz :)) biz ona kısaca kahın dıyoruz.ben daha hamıle oldugumu bılmezken ,annesıne bılıyormusun yengemın bebegı olacak demıstı :)) haftasınada bız ogrenmıstık eltım şaşıp kalmıstı soyledıgımde :))
dunde gorumceme yengemın bebeği kız kii diye bagırıyormus dun aksam soyledık mıllet şaşakaldı :))

ff gülüm sorma bi haftadır kılo almaya basladım sanki.karnımda ufacık cıktı cok belli değil ama henuz.demiştim ya herkes ogrendıde müdür falan bi şef kaldı ..biri agzından kacırsa diye bekliyorum :))) gün gectıkce soylemeye cekınır oldum ..

günaydın kızlar kepeklim gözün aydın kızın oluyormuş ha allah sağlıkla kulagına almak nasip etsin canımmmm bu saatten sonra cinsiyeti değişmez ya sanmam

ayy hadi bakalım erkek dediklerimiz kız çıktı hep
bende seninkini erkek diye düşünüyordum hep içimden öyle geçmişti
ama gülüm doğru söylüyo artık büyüdü senin kuzun cinsiyeti değişmez bence

afr canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…