Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hic zor olmadı .ilk atışta tam isabet yavrularım

ama su hamılelık bitiridi beni kurudum..yazık kocişime üzülüyorum ..

yavrum zaten kuruyuz yaşdan dolayı hamileliği bahane etme şincik. adamına ne üzülüyon onlarında bizden kalır yanı yok elleri titreye titreye töbe töbeeeeee bizim bacaklar titriyoo kas kalmadıki kuru kemik

Ayyyyyy kızlar vallahi alemsiniz ha size okumak beni güldürdü allah neşenizi bozmasın gül ablaaa kız adam yazdıklarını okusa varya ayyyy işte yaşlandık karının maskarası olduk der haaa

Ayyy kızlar bizde ileride adamlara böyle diyecez gerçi benim adam 33 yaşında az kaldı onun hakkında böyle düşünmeme :)

Ayyyyyy kızlar vallahi alemsiniz ha size okumak beni güldürdü allah neşenizi bozmasın gül ablaaa kız adam yazdıklarını okusa varya ayyyy işte yaşlandık karının maskarası olduk der haaa
kızzzz sende gerçekden yaşlımı sandın beni kocamııııı uyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız kocam daha 28 indeeee.

zaten bi Gülün kocasına bide didemin kocasına arada yazdıklarını göndereceğim.karılarınıza ceki düzen verin dicem...

ivettt gönder bakalımm ne dicek helal karıcımm gençlere ders veriyon öğrenmeleri lazım dicekk. yaşlanınca ne gelcek başlarına öğrenip önlem alsınlar dicek

ehh yolu yarılamış adamınn 2 dk.lık olmanıza az kalmış

gül abla valla ben yaşı büyük sandım dı yokya bence daha uzun zaman var ben daha 26 yaşındayım :) abla sen kaç yaşına idin ya hem ne o öyle 2 dk falan :26:

afr cim bende 34 yaşındayım. 2 dk.lık meselesini boşver açıklarsam topic kapanır. kızlar kayboldu zaten utandılar yazılarıma.

Abla valla utandıklarını sanmam ama neyyyyseeeee artık nerdeler kim bilir

Anacım çoşmuşunuz benim azcık işim var bakamıyorum o yüzden
kız kepekli sen ben, kocayamı şikayet edicen

hee dsciim sölicem emin ol bu kadın seni parmagında oynatıo sonradan arkandan atıp tutuyor dicem :))
ya didoş ben bugun kıyafet bakmaya gidecem sen lcw da mı var demıstın hamıle kıyafetleri..bide gebe magazası varya ona mı baksam dıorum ..

Kime kız kim kimin arkasından atıp tutuyo ayyyyy merakım canlandı valla:) Yaaaa özledim sizi ben geldim gene:)

afr, aşk sarhoşu olmak istiyor+, dscopur+, ebrar63 diğer hatun kişilikler nasılsınız bakalım yaaa sumrudan haber varmı telefonu falan olan yokmu çoook merak ediyorum onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…