Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben yemege çıkıyorum yemekten sonra görüşürüz öpüldünüzzzzz bysssss

aha zeynom gelmiş hoşgeldin datlum nerelerdeydin ya sen
hani sabahları da girebilecektin

Sabah geldim ama çok erkendi kimsecikler yoktu sonra işlerim yoğundu şimdi de 11.30 12-00 aralığında girebiliyom bide akşam 17.30-18.00 aralığında diğer zamanlarda açık ama IT'ci kayıt altına alıyormuş

kız sumru alamanyada ya hııc numarasını alan olmadı valla...
zeyno hosgeldın hacım nassıııın :)))
ben ds ile gülün kocalarına burada konustuklarını anlatıcam ..yazık adamlara..neler soyluyorlar arkalarından bu cadı kadınlar...

Hoşbuldum canlarım afr bende özlüyom valla ama iş yeri kıllaştı ben ne yapiiim
ahan iş çıktı burdayım ama yazamayabilirim:) Bu arada kızlar kocamı gene elime aldım:) Hahahha yaşasın kötülük büyük aşık dolanıyo peşimde valla ama yüz veren yok maşallah diyin:) Demesenizde olur sizin nazarınız değmez biliyorum:)

canım biz biraz önce bayağa bi çoştukta
gülün konuştuklarından sonra kapanır topic demiştik neyse ki kapanmadı

Geçmişi okuyamıyorum zaman yok Yarın öğlen görüşebilirsek görüşcez ondan sonra ben 12-13 gün yokum dideme haber veririm kırmızı kartı o size söyler:) Ama bu ay tık yok:) Eminim:)

canım hayırlısı olsun
ewet bende yarından sonra olmayabilirim bayram tatili ya
pazartesi iş olmazsa 9 gün yokum bende

afr, aşk sarhoşu olmak istiyor+, dscopur+, ebrar63 diğer hatun kişilikler nasılsınız bakalım yaaa sumrudan haber varmı telefonu falan olan yokmu çoook merak ediyorum onu?

iyiyim canım hastaneye gittim geldim bizim kızlar çoşmuştu geçmişi okumaya dalmışım. valla işte böyle egzama olmuşum ya. kaynanamın yüzünden ben biliyorum. o geldi dert geldi zaten bana bak bu ay onun yüzünden bebkte olmadı. inşallah bu adetten sonra daha sıkı çalışıcaz sen nasılsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…