ferdacım nasılsın canım..gecmıs olsun hayırdır nerden cıkmıs egzama..işallah bu ay sıkı calısın barı :))
ceyliincaaan hosgeldiiin :)) nasılsıın..
cok tesekkur ederim kuzucum ınsallah tez zamnda senınde kucagın dolsun ınsallaaaahh..gonlune gore olsun :))
masallah ferdacım sevındım doktorun dedıklerıne :) hiç üzülme sen bi kere o sansı yakalamıssın ikincisi ıcın sadece hayırlı bı zaman lazım.hiç uzulme.insallah tez zamanda gelir bebişin.
şuan çocugum yok canım. düşen bebegim ilk olacaktı. bizde ilk inanmadık doktora benden durup dururken koyu renk bir akıntı gelmişti hastaneye koştuk hemen dediler bebegin kalbi durmuş. alınması gerekiyor. gittigimiz gün cumaydı doktor bana salı günü gel dedi. biz inanmadık ertesi gün başka hastaneye gittik orda da aynı şeyi söylediler hastaneye yatırdılar beni ve akşamında kürtaj oldum. çok zordu çok acı çektim. allah kimselere yaşatmasın benim yaşadıklarımı. bence maddi durumun iyi ise bir bebk daha yapmalısın hem yavruna kardeş arkadaş olur hemde şimdi degil ama ilerleyen yıllarda kalabalık bir aile olmanın mutlulugunu yaşarsın eşin haklı. benim eşimde tam tersine istemiyordu şimdiye kadar işte tam istedigi ay hamile kaldım düştü. şimdi tekrar denemeye başladık ama bu ayda adet olucam bu ayda tutmadı eminim buna çok üzgünüm beklemek çok zor allah hayırlısı ile versin bir yavru artık bana da yaşım ilerliyor çok üzülüyorum. stresten kilo almayada başladım o daha da çok üzüyor beni.
zeyno senınde kocana da üzülüyorum valla yıne naaptın adama ..
iyiyim canım hastaneye gittim geldim bizim kızlar çoşmuştu geçmişi okumaya dalmışım. valla işte böyle egzama olmuşum ya. kaynanamın yüzünden ben biliyorum. o geldi dert geldi zaten bana bak bu ay onun yüzünden bebkte olmadı. inşallah bu adetten sonra daha sıkı çalışıcaz sen nasılsın canım.
biliyorum canım o duyguyu çok kötü ama üzülme herşeyin hayırlısı..benim iki çocuğum var canım bana üçüncü çocuk çok geliyor inan psikolojim bozuldu yüzümde sivilcelerattı resmen bunalıma girdim sizleri okuyorum yumurtlama günü hesaplıyorsunuz ben yumurtlama gününden kaçıyorum ama ikinci çocuğum hesaplanan yumurtlama gününün dışında olmuştu o ay bir birliktelik yaşadık o da adet günüme 1 hafta yada enfazla 10 gün vardı oldu..şimdi bazen hevesleniyorum birde kız olsun kalabalık bir aile oluruz diye sonra en ufak problemde yok olmamalı diyorum korkuyorum bilmiyorum bakalım sizlerden feyz alarak belki karar veririm :)
Kızlar selam.. Nasılsınız?
Kepeklim bebisin kızmıymıs. tebrik ederim. Hayırlı bir evlat olur insallah.
biliyorum canım o duyguyu çok kötü ama üzülme herşeyin hayırlısı..benim iki çocuğum var canım bana üçüncü çocuk çok geliyor inan psikolojim bozuldu yüzümde sivilcelerattı resmen bunalıma girdim sizleri okuyorum yumurtlama günü hesaplıyorsunuz ben yumurtlama gününden kaçıyorum ama ikinci çocuğum hesaplanan yumurtlama gününün dışında olmuştu o ay bir birliktelik yaşadık o da adet günüme 1 hafta yada enfazla 10 gün vardı oldu..şimdi bazen hevesleniyorum birde kız olsun kalabalık bir aile oluruz diye sonra en ufak problemde yok olmamalı diyorum korkuyorum bilmiyorum bakalım sizlerden feyz alarak belki karar veririm :)
kızlarr naber aa figen gelip gitmiş görüşemedik
ferdacım geçmiş olsun canım bi o eksikti dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?