Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kıslar nasılsınız bakalımmmm ne var ne yokk
kepeklim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşş sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşş kızını canımm

ceyliincaaan hosgeldiiin :)) nasılsıın..
cok tesekkur ederim kuzucum ınsallah tez zamnda senınde kucagın dolsun ınsallaaaahh..gonlune gore olsun :))

saol canım ama ben de bu eş olduktan sonra şimdilik istemiyorum sürekli sinir ediyor beni deli oluyorumm askere gitsede rahattlasam azıcıkk

hayırdır yaaw nıye kızdırdı senii..kız askere gıtsede rahatlasam deme insan bi uzuluyorkı o zamanlar..bu askerlık baska bırseye benzemıyor. (

ferdacım nasılsın canım..gecmıs olsun hayırdır nerden cıkmıs egzama..işallah bu ay sıkı calısın barı :))

idare ediyorum canım. doktor neden olabilecegini söylemedi ama ben internetten araştırdım sıkıntıdan stresten birde astım bronşit gibi hastalıklardan dolayı olabiliyormuş. ben zaten sıkıntı stres lafını görünce tamam dedim bu ondan çünkü kaynanm beni çok üzmüştü bildiginiz gibi kendi gitti ama derdi gitmedi. 72 tl dogalgaz faturamız gelmiş düşünün artık daha kış gelmeden bu kadar fatura bizede yazık. çalışıcaz canım kadın dogumada gittim bana kromen mi ne ondan verdi magnezyum ve birde fitil verdi. bunları da kullanınca artık olur diyorum allahın izniyle. ultrasonla baktı kist filan yokmuş çok şükür artık geriside bize ve allahın takdirine kaldı. sen nasılsın canım.

masallah ferdacım sevındım doktorun dedıklerıne :) hiç üzülme sen bi kere o sansı yakalamıssın ikincisi ıcın sadece hayırlı bı zaman lazım.hiç uzulme.insallah tez zamanda gelir bebişin.

ceyliincaaan hosgeldiiin :)) nasılsıın..
cok tesekkur ederim kuzucum ınsallah tez zamnda senınde kucagın dolsun ınsallaaaahh..gonlune gore olsun :))

ay canım bu arada kızın için tebrik etmeyi unuttum seni. hayırlısı olsun hayıırlı evlat olsun inşallah. ne güzel pembiş pembiş cicişler alırsın sen şimdi ona maşallah allah analı babalı büyütsün.

kepeklim ne olsun canım herşey kendi istediği gibi olacak bayramda annemlerle aramız yarım saat kurbanı kendi annesigilin orada kesecekmişiz ve oradan osmaniyeye abisigile gidecekmişiz annemlere gitmeyecekmiş oraya masraf yapamazmış falan filan işte sinir küpü işte anlayacağın canım

masallah ferdacım sevındım doktorun dedıklerıne :) hiç üzülme sen bi kere o sansı yakalamıssın ikincisi ıcın sadece hayırlı bı zaman lazım.hiç uzulme.insallah tez zamanda gelir bebişin.

sagol canım. inşallah artık bekleyip görücez. şu adet bir gelse rhatlıcam çok şiştim.

slm kızlar ben geldim yemegimi yedim geldimm ya kızlar 3-4 gündür benim midem bulanıyorrrr gece yatarken falan çok kötü oluyorum birde yemekten sonra sizce neden olabilirrrrrr ufff midemmmmmm

biliyorum canım o duyguyu çok kötü ama üzülme herşeyin hayırlısı..benim iki çocuğum var canım bana üçüncü çocuk çok geliyor inan psikolojim bozuldu yüzümde sivilcelerattı resmen bunalıma girdim sizleri okuyorum yumurtlama günü hesaplıyorsunuz ben yumurtlama gününden kaçıyorum ama ikinci çocuğum hesaplanan yumurtlama gününün dışında olmuştu o ay bir birliktelik yaşadık o da adet günüme 1 hafta yada enfazla 10 gün vardı oldu..şimdi bazen hevesleniyorum birde kız olsun kalabalık bir aile oluruz diye sonra en ufak problemde yok olmamalı diyorum korkuyorum bilmiyorum bakalım sizlerden feyz alarak belki karar veririm :)

geçmiş olsun tatlım yaaa Boşver olan bize oluyo takma valla:)

ne güzel allah baGIŞLASIN CANIM YAVRULARINI evet karar anı zor onu biliyorum. çünkü ben evlendigimiz günden beri hep çocuk isteyip durdum eşim hep itiraz etti durdu işte geçen mayıs ayına kadar sonra dedi ne zman istersen o zaman denemelre başlayalım önce çok sevindim ertesi gün hastaneye gittim bir sorun varmı filan diye bende çok şükür birşey de çıkmadı ve denemelere başladık ama bu defa ben karasız kaldım. sürekli diyordum zamanı degil olursa erken olucak nasıl geçinicez önce evmi alsak filan hele gece yattıgım zaman içimde fırtına çıkıyordu resmen bir yanım çok isterken öbür yanım istemiyordu ama eşime belli etmedim dedim bellimi olur belki olur belki olmaz her şey allahtan biz deneyelim eger allahu teala layık görürse bize bir evlat bagışlar ve çok şükür bagışladı ama içimde bu kavga bitmedi taki o dehşet gününe kadar sonra bu düşüncelerim çok pişman etti beni. hep bunu düşündüm çok kızdım kendime. allahın gücüne mi gitti diye. şimdi yine aynı durumdayım bazen çocuklu bir çift görünce hoşuma gitmiyor bazende ogluyla oynayan bir baba gördügümde yada çocugunu parka gezdiren bir anne içim cız ediyor. hayırlsı olsun takdiri ilahi dir bunlar allahın dedigi olur sen sıkma kendini gerçi demek kolay ama işte ama sıkmadan da olmuyor. kısmetin önüne geçilmez

Kızlar selam.. Nasılsınız?

Kepeklim bebisin kızmıymıs. tebrik ederim. Hayırlı bir evlat olur insallah.

Anaaaaaaaaaaam kepeklim görmedim yazını kızışınmı oluyo Allahım bu ne güzel bir duygu kızlar doluştu buraya valla:) Ayyy darısı biz bebişsizlerin başına kızlarrrr:) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

slm sanırım yeni katıldın aramıza tanışamadık dün ben yoktum diye
ee o zaman hoşgeldin maşallah canım 2 çocuğun var demek allah size bağışlasın
yawrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…