Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbuldum ebrarcıım bu ay yine regl oldum yani olmadı yine rahim filminden sonra 2 ay vermişti doktorum o iki ayı da doldurdum olmadı :2::2:

ah be canım kısmet deilmiş demek ki dur bakalım bundan sonrası da var
çok şükür bi sorun olmadığını biliyorsun en azından için rahat etti ya
senin bebiş biraz naz yapıyo annesi ama gelcek inş.

ah be canım kısmet deilmiş demek ki dur bakalım bundan sonrası da var
çok şükür bi sorun olmadığını biliyorsun en azından için rahat etti ya
senin bebiş biraz naz yapıyo annesi ama gelcek inş.

ayyyy cnm bunları duymak bile güzell inşallah bekliyorum canmm kısmet zamanı var elbet sabretmek lazımm..sen nasılsın

ben idare ediyorum çok şükür zuhal
bulantı durdu diye sevinmiştim sanırım erken sevinmişim
yine başladı bikaç gündür

Amin canim Allah cumlemize nasip etsin insallah..

bayram öncesi ya bi sipariş çekmişler türkiyenin her yerine lastik istiyo adamlar işin kötüsü lastik yok sevkiyat yapamıyorum elim kolum bağlandı oturuyorum offffffffffffffff

slm sanırım yeni katıldın aramıza tanışamadık dün ben yoktum diye
ee o zaman hoşgeldin maşallah canım 2 çocuğun var demek allah size bağışlasın
yawrularını

amin cümlemizin allah isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..evet canım yeni katıldım uzun süredir takip ediyordum baktım internette merak ettiğim herşey burda var bende aranıza katılim dedim...

evet canım bende korkuyorum ama ne yapabilirim çok korkuyorum eşimle en ufak tartışmada eyvah diyorum regl olunca mutlu oluyorum ama bazende boşver ya olsun belki kız olur diyorum inan dengesizleştim..yalnız senin durumun çok farklı aklına kötü şeyler getirme ben ikinci çocuğuma hamileyken maddi durumumuz berbattı kötü demiyorum berbat eşim iflas etmişti neyse çocuğum doğdu 1 yaşına geldi biz düzelmeye başladık hatta allaha çok şükür şu an maddi olarak iyiyiz doğan çocuk gerçekten kısmetiyle doğuyor herşey çok daha güzel oluyor rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

bayram öncesi ya bi sipariş çekmişler türkiyenin her yerine lastik istiyo adamlar işin kötüsü lastik yok sevkiyat yapamıyorum elim kolum bağlandı oturuyorum offffffffffffffff
aaa e nolcak şimdi tatlım
neyse güzelim bulunur bi hal çaresi sıkma canını elinden gelen bişey yoksa ne yapabilirsin

amin cümlemizin allah isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..evet canım yeni katıldım uzun süredir takip ediyordum baktım internette merak ettiğim herşey burda var bende aranıza katılim dedim...
ewet canım bizde herşey var

aminnn canm arkadaşm inşallah tüm isteyenlere sağlıklıca..

aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…