hoşgeldin zuhalcim nerelerdeydin canım
offf kızlar ya bayram üstü sinir bastı beni ya
hoşbuldum ebrarcıım bu ay yine regl oldum yani olmadı yine rahim filminden sonra 2 ay vermişti doktorum o iki ayı da doldurdum olmadı :2::2:
ah be canım kısmet deilmiş demek ki dur bakalım bundan sonrası da var
çok şükür bi sorun olmadığını biliyorsun en azından için rahat etti ya
senin bebiş biraz naz yapıyo annesi ama gelcek inş.
ben idare ediyorum çok şükür zuhal
bulantı durdu diye sevinmiştim sanırım erken sevinmişim
yine başladı bikaç gündür
Anaaaaaaaaaaam kepeklim görmedim yazını kızışınmı oluyo Allahım bu ne güzel bir duygu kızlar doluştu buraya valla:) Ayyy darısı biz bebişsizlerin başına kızlarrrr:) Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
canmmhayırlısıyla inşallah sağlıklı olsun da biz bulantıları çekmeye razıyız demii.
slm sanırım yeni katıldın aramıza tanışamadık dün ben yoktum diye
ee o zaman hoşgeldin maşallah canım 2 çocuğun var demek allah size bağışlasın
yawrularını
öyle tabi ki canım ufaklık sağlıklı olsunda napalım çekeriz bu kadarını
rabbim tez zamanda inş. sanada nasip etsin
tüm isteyenlere de
evet canım bende korkuyorum ama ne yapabilirim çok korkuyorum eşimle en ufak tartışmada eyvah diyorum regl olunca mutlu oluyorum ama bazende boşver ya olsun belki kız olur diyorum inan dengesizleştim..yalnız senin durumun çok farklı aklına kötü şeyler getirme ben ikinci çocuğuma hamileyken maddi durumumuz berbattı kötü demiyorum berbat eşim iflas etmişti neyse çocuğum doğdu 1 yaşına geldi biz düzelmeye başladık hatta allaha çok şükür şu an maddi olarak iyiyiz doğan çocuk gerçekten kısmetiyle doğuyor herşey çok daha güzel oluyor rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..ne güzel allah baGIŞLASIN CANIM YAVRULARINI evet karar anı zor onu biliyorum. çünkü ben evlendigimiz günden beri hep çocuk isteyip durdum eşim hep itiraz etti durdu işte geçen mayıs ayına kadar sonra dedi ne zman istersen o zaman denemelre başlayalım önce çok sevindim ertesi gün hastaneye gittim bir sorun varmı filan diye bende çok şükür birşey de çıkmadı ve denemelere başladık ama bu defa ben karasız kaldım. sürekli diyordum zamanı degil olursa erken olucak nasıl geçinicez önce evmi alsak filan hele gece yattıgım zaman içimde fırtına çıkıyordu resmen bir yanım çok isterken öbür yanım istemiyordu ama eşime belli etmedim dedim bellimi olur belki olur belki olmaz her şey allahtan biz deneyelim eger allahu teala layık görürse bize bir evlat bagışlar ve çok şükür bagışladı ama içimde bu kavga bitmedi taki o dehşet gününe kadar sonra bu düşüncelerim çok pişman etti beni. hep bunu düşündüm çok kızdım kendime. allahın gücüne mi gitti diye. şimdi yine aynı durumdayım bazen çocuklu bir çift görünce hoşuma gitmiyor bazende ogluyla oynayan bir baba gördügümde yada çocugunu parka gezdiren bir anne içim cız ediyor. hayırlsı olsun takdiri ilahi dir bunlar allahın dedigi olur sen sıkma kendini gerçi demek kolay ama işte ama sıkmadan da olmuyor. kısmetin önüne geçilmez
canmmhayırlısıyla inşallah sağlıklı olsun da biz bulantıları çekmeye razıyız demii.
aaa e nolcak şimdi tatlımbayram öncesi ya bi sipariş çekmişler türkiyenin her yerine lastik istiyo adamlar işin kötüsü lastik yok sevkiyat yapamıyorum elim kolum bağlandı oturuyorum offffffffffffffff
ewet canım bizde herşey varamin cümlemizin allah isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..evet canım yeni katıldım uzun süredir takip ediyordum baktım internette merak ettiğim herşey burda var bende aranıza katılim dedim...
aminnn canm arkadaşm inşallah tüm isteyenlere sağlıklıca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?