Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbuldum ebrarcıım bu ay yine regl oldum yani olmadı yine rahim filminden sonra 2 ay vermişti doktorum o iki ayı da doldurdum olmadı :2::2:

cnmm benimde 2 ay oldu çekileli bende de yok ama merak etme tüpler açık oldukdan snra olur merak etme. sabretcez artık:94:

hoşgeldin bidenem yok yok hala kapanmamış çok şükür

naber cnmm. bende didem gibi bi yoğundum anlatamam patron bankaya gittide rahatladım. tatil 9 günmü seninde bacummmmm benimde 8 günn ama tabi bana tati yok evde çaışcamya kalem yapıyom yetişmesi lazım bayram sonu göndercez. gec gündüz çalışcaz :98:

senin bu bayram işin çok canım
hem misafir olcak hem gündüz iş hem gece çalış aboooo
zor walla güzelim:82:

gül üm he yaa görüşemiyoz.öğlen geldim kimse yoktu.bebişle aslında birkaç gündür ayva yiyince iyiydik,bugün hiç bişey kar etmedi sorma yaa,eski günlerden de bete roldum.bi sorun va r ama anlayamıyorum.yanmada var midemde,tarifde edemiyorum hç eşime,çok kötüyüm diyom sadece :)
kafamı dağıtmaya çalışıyom olmuyor.
sen nasılsın

senin bu bayram işin çok canım
hem misafir olcak hem gündüz iş hem gece çalış aboooo
zor walla güzelim:82:

millet tatil bayram yapıcak ben amele gibi çalışcamm zorda nii dimekk işeee apalayarak gelirim herhalde canmı dayanır gece gündüz çalışmaya :90:

karnım acııyor ama ne yicem diye düşünüyorum şimdide puff. ne güzel iyiydik be kuzum yaaa.üşüttük mü naptık

cnmmm ee bebiş büyüyesiye böle dertlerin olucak çok saçlımı olcak yoksa senin bebiş yanmaların başladı midende. allah sabır versin cnm geçicek inşallah.
ben iyim cnm geripdim bide kulam iltihaplı. patronumun kafasına saksı düştü galiba yarın dr. git yine dedi sabahdan işe gelmeden gidicm kulam kötü baya.
yuvarlanıp gidiyom işde.

reyyancım hoşgeldin fıstık naber
ah canım ya sende mi kötüsün
bende tam geçti diyordum yeniden başladı benim bulantılarda

Kızlar birsey sorcam bir kac gundur giremiyordum islerin yogunlugundan. Dun aksam evden nete girdim notlarda soyle bir sey okudum. ama anlayamadım. Cok afedersiniz bir yere bastırınca sis olursa hamileymissin. Neresi onu tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…