sen napcan bakim tatilde gitcenmi biyerlere ben gibi evdemi olcan yoksamm
iyim yezicimm çalışıyom yoğunuz bizde ihracat fln yapıyoz.
Kızlar birsey sorcam bir kac gundur giremiyordum islerin yogunlugundan. Dun aksam evden nete girdim notlarda soyle bir sey okudum. ama anlayamadım. Cok afedersiniz bir yere bastırınca sis olursa hamileymissin. Neresi onu tam bilmiyorum.
slm kızlarr neden kimse yokkk??? herkes iş yetiştiriyoo galibaa
valla ben bugünlük bitirdim işlerimi darısı yarına
kolay gelsin canım bendee eve geldim ev işi yapıyorum tatile gideceğimmiz için ütü çamaşır temiilk falaann işte kadın olmak zora.s canım evet sorma her kezde bayram öncesi bir yogunluk var bizde gömlek satıyoruz satıyoruz bitiremiyoruz. ne yapıyorsun
merhaba reyyancım iyiyim çokşükürr canım sen pek iyi değilsin sanırım okuduğum kadarıyla rabbim şifa versinn zor bi hamilelik olcak seninkisi hayırlısı olsun canımnese cim naber canım nasılsın
merhaba reyyancım iyiyim çokşükürr canım sen pek iyi değilsin sanırım okuduğum kadarıyla rabbim şifa versinn zor bi hamilelik olcak seninkisi hayırlısı olsun canım
ayy hayırdır inşallahhh yaaa niye öyle kötü oldun birdenbire neyin var??aman iyi ol canım yaa.ya aslında 3 4 gündür çk çok iyiydim,ve mutlu oluyordum,bugün çok kötü oldu yaaa,inanırmısın tarif de edemiyorum.bid ekorktum maazallah zehirlenme falanmı var diye
ya gerçekten çok iyiydim birkaç gündür.birdenbire değişti bugün.boğazda midede aşırı derecede yanma var.bastırsın diye kuru ekmek falan yedim olmadı yine.bütün vücudu etkileyen bişey var üzerimde.bişey d eyedirmiyor kiayy hayırdır inşallahhh yaaa niye öyle kötü oldun birdenbire neyin var??
canımmm çookk geçmiş olsuunn ama sen yinede çok dikkatli ol, allah esirgesin daha kötü falan olursan hemen bi acile falan git bence ihmal etmeya gerçekten çok iyiydim birkaç gündür.birdenbire değişti bugün.boğazda midede aşırı derecede yanma var.bastırsın diye kuru ekmek falan yedim olmadı yine.bütün vücudu etkileyen bişey var üzerimde.bişey d eyedirmiyor ki
canımmm çookk geçmiş olsuunn ama sen yinede çok dikkatli ol, allah esirgesin daha kötü falan olursan hemen bi acile falan git bence ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?