ben bişey sorabilirmiyim...
:26:çekiniyorum aslında ama bebk için adet bittikten sonra gün aşırı beraber olmak şartmı?
ben ilk çatlatma iğnesi vurulduğumda dr bana hergün demişti
bak sana tavsiyem gün aşırı birlikte ol tabiki birde takma kafana takınca benim gibi olmuyor işte her ne kadar takmicem desemde takılıyor işte. sen sadece tadını çıkar ve eşine söyle 2 3 dakika beklesin hemen geri çekilmesin ve mutlaka sende belinin altına yastık koy ve bir süre kalkma yerinden. hatta dayanabilirsen bir saat filan yat derim ben hatta sabaha kadar yat uyu bu şekilde garantili olsun
aslında haklısın ama ben sabaha kadar öyle uyuyamam ki bide ben en fazla 10 dk yatıyodum bide belimin altına yastık koymuyodum...bundan sonra koyayım...
ya aslında rabbim verecekse hiç bişeye bakmıyo
bizim annelerimizin hamile kalsınlar diye böyle şeyler yaptıklarını hiç sanmıyorum
ben size bişey söylim mi ben hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım hiç önemsemedim
hiçbişeye dikkat etmedim ne gün aşırı ilişki ne de ilişki sonrası yastık falan hiçbirini yapmadım ama çok şükür oldu
çünkü ben o ay olacağını hiç düşünmedim
ebrarrrrrrrrrrr kızım iyi teyzesi ama belim çooooooook ağrıyo yürümekte bile zorlanıyorum .sen nasılsın bebişimiz nasıl cinsiyet belli oldu mu
canım yorgunluktan mı ağrıyor aman yorma kendini yaa dikkat et canım benim
bebişim iyi teyzesi yok canım ya cinsiyeti belli deil daha gerçi bende öğrenmek için pek acele etmiyorum kesinleşsin sonra değişmesin diğer kızların ki gibi
ya aslında rabbim verecekse hiç bişeye bakmıyo
bizim annelerimizin hamile kalsınlar diye böyle şeyler yaptıklarını hiç sanmıyorum
ben size bişey söylim mi ben hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım hiç önemsemedim
hiçbişeye dikkat etmedim ne gün aşırı ilişki ne de ilişki sonrası yastık falan hiçbirini yapmadım ama çok şükür oldu
çünkü ben o ay olacağını hiç düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?