Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ebrar nereye gittinnnn kızzz,sen bana kırılmışsın dün,özür dilerim.ama çok kötüydüm zaten

burdayım canım
yok be tatlım kırılmadım ama ne bilim cevap vermeyince biraz üzüldüm işte
ama önemli deil arkadaşımbarıştım bak
şimdi nasılsın düzeldin mi biraz

burdayım canım
yok be tatlım kırılmadım ama ne bilim cevap vermeyince biraz üzüldüm işte
ama önemli deil arkadaşımbarıştım bak
şimdi nasılsın düzeldin mi biraz

ya aslında dün görmedim bile o yazdıklarınızı,hemen kapatmak zorunda kaldım.bne çıksam bile ismim aşağıda görünüyor bazen.ondan oldu senin sitemin biliyoorum ben
oyyyy dün ne gündü ama yaa.neler yaptıysam çare olmadı.zehirlenmeden korktum.boğazda ve midede garip ve aşırı yanmalar vardı bide üstüne.netten araştırdım.maden suyu içtim akşam iki tane, o biraz fayda etti.yatmadan öncede ılık süt içtim.yumuşattı.gece yatarkende yastığı biraz dik koyarak yattım.zor bi gündü.elhamdülillah bugün yok.

yok anam nerdee ama çok şükür eskisi gibi değil azaldı.çok seviniyorum biliyormusn.dün haricinde bir kaç gündür çok iyiyim.ama dün gözüm hiçbişeyi görmüyordu.

okudum canım yanma çok fena bişi ama az kaldı yakında benim gibi tombul bi kadın olacaksın ..gece bile acıkıp kendini zor tutacaksın yemek yememek için

huu huu kuzulaar nasılsınıızz.hayırlı cumalar.Rabbım bugun herkesin duasını kabul etsın ınsallah...
bende işler fena valla haftaya tatıl dıye işler işler işler..kul kedısı gıbıyım bu işler bıterse tatıle cıkabılırsın dıorlar ((( on dakka mola verdım sızı gorıım dıye geldım ne var ne yok..

aminnn..ahhh canımmm benim Allah işlerini kolaylaştırsın hemencik bititrip tatile rahat rahat çık inş.offfff ya hamile hamile çalışmak ne kadar zor evde çalış dışarda çalış

reyyancım ya bende sevinmiştim bulantılar geçti diye aha bikaç gündür yine başladı yaa
erken sevindim diyorum herhalde
inş. canım hayırlısıyla bugünlerde geçer

okudum canım yanma çok fena bişi ama az kaldı yakında benim gibi tombul bi kadın olacaksın ..gece bile acıkıp kendini zor tutacaksın yemek yememek için
ay inşaallah ilerleyen günlerde artmaz.çok kötüymüş yaa.:)hadi bakalım yanlız kilo falan almadım hala ben.seninki nasıl.çok aldınmı unutuyorum yaa

hoşşşgeldinnnnn amin aminnn...sağolhayırlı cumalar.oy oy iş dediğin biter mi yaw,bence sen kaldın evde tatil yok sanaaaa,eh bir peri kız falan gelirse ne ala

ah be tatlım bende daha bu kız nerde yine diyecektim
rabbim kolaylaştırsın işlerini inş. bi an önce biter işlerin

slm kızlar nasılsınız ancak gelebildim sabahdan beri şirkete. nevar ne yok.
doktora gittim sabah kızlar kulak zarım delinmiş moralim çok bozuk zaten ameliyatlıydı bu kulağım yine delinmiş. bidünya ilaç verdi kullanıcam geçmesse yine gidicm. valla bıktım ardık bu sorunlardanya heray biyerimde bişi çıkıyo.

reyyancım ya bende sevinmiştim bulantılar geçti diye aha bikaç gündür yine başladı yaa
erken sevindim diyorum herhalde
inş. canım hayırlısıyla bugünlerde geçer

yaa aynı ebnde öyle.ama siz bizden küçüksünüz.daha ufak ufak da olsa birazcık daha sürer bulantı.geçecek inşaalllah.ayy ne zormuş yaa anne olmak..9 ay karnımda taşıdım derler de anneler hee nolcak sanki diy burun kıvırırdık küçükken...görüyoruz işte şimdi ne olduğunu

canımmm çok geçmiş olsun ..bacım noluyo sana valla nazar mı vardır nedir sende ..yine mi ameliyat olacak geçmezse

aaa çok geçmiş olsun cnaım yaaa...cancazımmmmmmmm sabır inşaalah imtihan gülüm öyle deme senin imtihanın hastalıkla demekki.dua edelim inşaallah...Allah beterinden korusun
reyyancım 6 kilo aldım ..

ohhh maşaallah annemize..zayıfmısın normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…