ebrar nereye gittinnnn kızzz,sen bana kırılmışsın dün,özür dilerim.ama çok kötüydüm zaten
hayırlı cumalar ebrucum nasılsın canımmmm
burdayım canım
yok be tatlım kırılmadım ama ne bilim cevap vermeyince biraz üzüldüm işte
ama önemli deil arkadaşımbarıştım bak
şimdi nasılsın düzeldin mi biraz
hayırlı cumalar bacımmm ..bulantın geçti mi kuzummm
yok anam nerdee ama çok şükür eskisi gibi değil azaldı.çok seviniyorum biliyormusn.dün haricinde bir kaç gündür çok iyiyim.ama dün gözüm hiçbişeyi görmüyordu.
huu huu kuzulaar nasılsınıızz.hayırlı cumalar.Rabbım bugun herkesin duasını kabul etsın ınsallah...
bende işler fena valla haftaya tatıl dıye işler işler işler..kul kedısı gıbıyım bu işler bıterse tatıle cıkabılırsın dıorlar((( on dakka mola verdım sızı gorıım dıye geldım ne var ne yok..
ay inşaallah ilerleyen günlerde artmaz.çok kötüymüş yaa.:)hadi bakalım yanlız kilo falan almadım hala ben.seninki nasıl.çok aldınmı unutuyorum yaaokudum canım yanma çok fena bişi ama az kaldı yakında benim gibi tombul bi kadın olacaksın ..gece bile acıkıp kendini zor tutacaksın yemek yememek için
huu huu kuzulaar nasılsınıızz.hayırlı cumalar.Rabbım bugun herkesin duasını kabul etsın ınsallah...
bende işler fena valla haftaya tatıl dıye işler işler işler..kul kedısı gıbıyım bu işler bıterse tatıle cıkabılırsın dıorlar((( on dakka mola verdım sızı gorıım dıye geldım ne var ne yok..
reyyancım ya bende sevinmiştim bulantılar geçti diye aha bikaç gündür yine başladı yaa
erken sevindim diyorum herhalde
inş. canım hayırlısıyla bugünlerde geçer
slm kızlar nasılsınız ancak gelebildim sabahdan beri şirkete. nevar ne yok.
doktora gittim sabah kızlar kulak zarım delinmiş moralim çok bozuk zaten ameliyatlıydı bu kulağım yine delinmiş. bidünya ilaç verdi kullanıcam geçmesse yine gidicm. valla bıktım ardık bu sorunlardanya heray biyerimde bişi çıkıyo.
aaa çok geçmiş olsun cnaım yaaa...cancazımmmmmmmm sabır inşaalah imtihan gülüm öyle demeslm kızlar nasılsınız ancak gelebildim sabahdan beri şirkete. nevar ne yok.
doktora gittim sabah kızlar kulak zarım delinmiş moralim çok bozuk zaten ameliyatlıydı bu kulağım yine delinmiş. bidünya ilaç verdi kullanıcam geçmesse yine gidicm. valla bıktım ardık bu sorunlardanya heray biyerimde bişi çıkıyo.
reyyancım 6 kilo aldım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?