Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aaaa gülüm naptın öyle ya nasıl delinmiş peki
ah canım çok geçmiş olsun sıkma canını vardır bunda da bi hayır
inş.en kısa sürede iyileşirsin bidenem

saolun kızlar dualarınıza..
Gülcüm Allah yardımcın olsun valla senınde bu dunyada ımtahanın saglık demekkı..bı sadaka falan ver yaw..inşallah gecer tez zamanda.
ben bi yemek yıyım gelırım yıne hanımlar grsrz dua edın :))

ewet biz daha küçüğüz ama yaramaz olcaz sanırım
neyse onlar için değer diyoruz çekmeye
ay demeye kimseyi kınamadık walla ama ne hale geldik

zayıftım canım şuanda 62 ..doğumuma bugün tam 4 ay kaldı ..kilo önemli değil ama müthiş bel ağrısı yapıyor.zor oluyo

ewet biz daha küçüğüz ama yaramaz olcaz sanırım
neyse onlar için değer diyoruz çekmeye
ay demeye kimseyi kınamadık walla ama ne hale geldik

yok hayır kınamadık tabi de,9 ay karnınd ataşımak böylesine zor bi iş olduğunu bilmediğimizden anlamazdık yani kıymetlerini...

olsun bakalım.rabbim o minicik ellerinden tutup cennet kokusunu koklamayı da nasib eder inşaalalh bi gün. rabbim olmayanlara da hayırlısıyla nasib etsin inşaalah.

zayıftım canım şuanda 62 ..doğumuma bugün tam 4 ay kaldı ..kilo önemli değil ama müthiş bel ağrısı yapıyor.zor oluyo
yemeğe gidenlere afiyet şifa olsun inşaalah...
hmm kilon iyiymiş.ben hata yaptım işte,hamile kalmadan önce verebilmiş olsaydım şimdi daha rahat olurdum ne güzel.
ay o bel ağrısı bende çok fena var.hele öyle bi oluyor ki,kilitlenip kalıyorum.tutuluyor azıcık d aiş yaptıysan tamamdır artık

saolun kızlar valla bende anlamadım yaaa devmlı biyerlerim hasta oluyo allah dermansız dert vermesin ama imtihanımm gerçekden sağlığımla iyice öğrendim. doktor ilaçları kullan geçer dedi inşallah dediği gibi olur. ama sağlık ocana gittiğime kızdı doktor neden gidiyon böyle önemli bir konuda dedi patronada söledim anlasın hastaneye göndermemek için sağlık ocana gönderdiydi. geçmeyincede yine sıa beklemim hastanede işe zamanında gelim die para verdi akşam özel hast. git dedi.
neyse iyiki gitmişim bugün. şükür bugünüme napalım ilaçları bi kullanim geçer herhalde. ama valla artık gerçekden bıktım doktora gitmekden devamlı. kaynanamlara eşime karşıda mahçubum heran bişiy çıkıyo hasta oluyom. hastalıklı gibi görüyom kendimi.

seni çok iyi anlıyorum sabah eşimi işe göndermek için yataktan zor kalktım.Allah yardımcımız olsun inş..zor walla

Gülcüm Rabbim yardımcın olsun herşey yoluna girecek inşallah ve sen çok rahatlayacaksın buna inanıyorum ..

canlarım ben okula gidiyorum görüşemezsek hepinize iyi bayramlar....

bu arada bayramda ben burdayım .görüşürüzz

canım bnim rabbim yardımcın olsun inşaalah.ama mahcup falan olma yaa,senin elinde olan bişey mi bu

elimde deil ama herşeydemi beni bulur reyyan yaaa. hep diyorum benim temelim sağlam atılmamış gdo luyum ben genetiği bozuk ürün yani.
sen nasılsı bacım dün yazdım ama görmedin nane limon iç üşüttüysen demiştim.

ne diyim ki daha sana deli kız,

accık bi tevekkül olsaydı yüreğimde(yüreğimizde) zaten başıma gelen herşeyin O'ndan geldiğini bilir hatta hemen üzülmek yerine sevinirdim.ne güzel demekki beni deniyor,beni seviyor ki bu sınavı kazanıp cennetinde O'nunla olmamı istiyor.ahh ne güzel olurdu sahabe gibi olabilseydimm..onlar gibi başıma bir musibet gelmediğinde acaba Allah beni unuttumu,sevmiyormu diye korkup dövünecek br imanım olsaydı.

canım dün hemen kapatmak zorund akaldım. çok kötüydüm çıkardım falan.ama nasıl zor çıkardım.boğazım içim yana yana.akşam eşim kaynattı zorla bir iki bardak içtim.çok fayda etmedi.2 tane maden suyu devirdim biraz iyi geldi,sonra süt içtim ılık çok yumuşattı.ya çok zor bişey yaa mide yanması da

cnmm bu anlattığını biliyorumm. beni düşünüyor rabbim ki benle uğraşıyor. ama derdi çeken daha iyi bilir devamlı ilaç ilaç allah beterinden sakınsın. merak etme inancımda yüksek bilincimde. ama dilin kemiği yok bazen uyuyom şeytana söylüyom isyanımı. ama şükür halime yinede diyorum merak etme cnm. geçen sene kuran kursunda bu bilince iyice vardım. beni sevmese bana bu kadar dert vermezdi rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…