cnmm bu anlattığını biliyorumm. beni düşünüyor rabbim ki benle uğraşıyor. ama derdi çeken daha iyi bilir devamlı ilaç ilaç allah beterinden sakınsın. merak etme inancımda yüksek bilincimde. ama dilin kemiği yok bazen uyuyom şeytana söylüyom isyanımı. ama şükür halime yinede diyorum merak etme cnm. geçen sene kuran kursunda bu bilince iyice vardım. beni sevmese bana bu kadar dert vermezdi rabbim.
kızlarrrrr çok yoğunum bakamadım bi türlü
nasılsınız
Selam kızlar haber verip çıkıcam dün akşam geldik memlekete,yolculuk hamdolsun iyiydi diyeyim amam yola çıkmadan önceki akşam ben bir hastalandım baş dönmesi mide bulantııs soğuk soğuk ter ayakta duramadım birde sol kolum müthiş ağrıdı üşütmüşüm heralde eyvah dedim ben yola nasıl çıkıcam eşim sen yat dedi babası içerde dedim nsaıl yatıyım ayıp olur saçmalama dedi gittim baba ben uzanıcam rahatsızımda dedim sağolsun anlayışlı kızım hastaneye gidelim dedi yok dinleniyim geçer dedim ballı süt içip yattım bir saat sonra geçmişti bulantım yorgunluktan oldu sanırım eşim yanıma çay getirmiş iç dedi yatağın içine girmemiştim kızdı yatağımı açtı, sofrayı o kurdu yediler içtiler bulaşığı yıkadı çamaşırı astı çok hoştu:)) kolum hala ağrıyor ama neyse kızlar benden haberler böyle hoşçakalın.
iyiz didem benim dertlerle uğraşıyoz.yine sana kolay gelsin
reyanımm görümcemle aramız iyi deildir ne kadar uzakda yaşada beni senede bi kaç gün gördü. ben saç olarak açığım konuşmalarımada bakarak beni dinsiz inançsız sanmış. busene şubatta yanlarına gittik 1 ay kaldık geçen sene kuran kursuna fln gittiğimi duyunca şaşırmış beklemiyomuş benden. yanına gidince söledi ben seni farklı biri sanıyodum böyle şeylere karşı olduğunu düşündüm dedi inançsız sanıyomuş sebep ön yargı beni görünüşümle konuşmamla yargılamış kendi kapalı eşide hafız ama hafızlık yapmıyo sevmeyerek hafız olmuş.ben namaz kılarken kapalı görümcem kılmıyo okumuyo.
kıssadan hisse cnm.
slm kızlar nasılsınız ancak gelebildim sabahdan beri şirkete. Nevar ne yok.
Doktora gittim sabah kızlar kulak zarım delinmiş moralim çok bozuk zaten ameliyatlıydı bu kulağım yine delinmiş. Bidünya ilaç verdi kullanıcam geçmesse yine gidicm. Valla bıktım ardık bu sorunlardanya heray biyerimde bişi çıkıyo.
melisimmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn
eflalim sev,ndim tatlım yolculuğunun iyi geçmesine
merhaba gül ablacım...çok geçmiş olsun yaa aynı dert bendede var seni iyi anlıyorum 2-3 aydır kulak ağrısı çekiyorum valla...benimki orta kulak...
Eee görüşmeyeli daha ne var ne yok? Ben bu aralar çok sık giremiyorum...yarında gidiyorum bayramı eşimin memleketinde geçirecez...10 gün yokum...aksilik ya yarında tam yumurtlamaya başlıyorum yaa bu ayda boşa gitcek anlıycanız orda nasıl çalışıcamkiii...oooooooooof offfffffffffff
bu arada gül abla yaa sana bişey sorcam ben bu ay adetin 2. Günü kestane balı tarçın çörek otuna başladım sende kullanmıştınya .ya benim o karışıma başladığım günden beri acayip başım ağrıyo kestane balının böyle yan etkileri olurmuki...eşimle kavga edip duruyoz çöpe atcam onu diyo kullanmama izin vermiyo
melisa cım hoşgeldinnnnnnnnn feyza sendeee
merhaba gül ablacım...çok geçmiş olsun yaa aynı dert bendede var seni iyi anlıyorum 2-3 aydır kulak ağrısı çekiyorum valla...benimki orta kulak...
Eee görüşmeyeli daha ne var ne yok? Ben bu aralar çok sık giremiyorum...yarında gidiyorum bayramı eşimin memleketinde geçirecez...10 gün yokum...aksilik ya yarında tam yumurtlamaya başlıyorum yaa bu ayda boşa gitcek anlıycanız orda nasıl çalışıcamkiii...oooooooooof offfffffffffff
bu arada gül abla yaa sana bişey sorcam ben bu ay adetin 2. Günü kestane balı tarçın çörek otuna başladım sende kullanmıştınya .ya benim o karışıma başladığım günden beri acayip başım ağrıyo kestane balının böyle yan etkileri olurmuki...eşimle kavga edip duruyoz çöpe atcam onu diyo kullanmama izin vermiyo
hoşbuldum cnm nasılsın dün giremedim topiğe ama geceden okudum yazılarınızı ve koptum yani sanki az daha ileri gitseniz topik kapanıcak gibi gelmişti bananeydi o muhabbet ayol dün yok 2 dk.yok yaşlılık filan amaaannn koptum yani.
uçmuşsun dün yine.:92:
melisa cım hoşgeldinnnnnnnnn feyza sendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?