Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bildiğini biliyorum ben zatn kendime söyledim canımcım sana değil.
elbet derdi çeken bilir ben bilemem.ama işte senden istediğim tek bişeyy,diyosun ki dilin kemiği yok uyuyom bazen seytana,sonrada şükür diyom halime.seytanla melek bir arada olmaz ki gülüm sende biliyon.bak bilincine vardım diyon,inancımız bunu gerketiriyor ki isyandan daima sakınacağız.yoksa bir isyan bütünnnnn amelleri götüredebilir mazaallah...sürekli sakın.ağzına dahi almamaya çalış,şeytan seninle oyun oynuyor resmen.

iyiz didem benim dertlerle uğraşıyoz.yine sana kolay gelsin
reyanımm görümcemle aramız iyi deildir ne kadar uzakda yaşada beni senede bi kaç gün gördü. ben saç olarak açığım konuşmalarımada bakarak beni dinsiz inançsız sanmış. busene şubatta yanlarına gittik 1 ay kaldık geçen sene kuran kursuna fln gittiğimi duyunca şaşırmış beklemiyomuş benden. yanına gidince söledi ben seni farklı biri sanıyodum böyle şeylere karşı olduğunu düşündüm dedi inançsız sanıyomuş sebep ön yargı beni görünüşümle konuşmamla yargılamış kendi kapalı eşide hafız ama hafızlık yapmıyo sevmeyerek hafız olmuş.ben namaz kılarken kapalı görümcem kılmıyo okumuyo.
kıssadan hisse cnm.

Selam kızlar haber verip çıkıcam dün akşam geldik memlekete,yolculuk hamdolsun iyiydi diyeyim amam yola çıkmadan önceki akşam ben bir hastalandım baş dönmesi mide bulantııs soğuk soğuk ter ayakta duramadım birde sol kolum müthiş ağrıdı üşütmüşüm heralde eyvah dedim ben yola nasıl çıkıcam eşim sen yat dedi babası içerde dedim nsaıl yatıyım ayıp olur saçmalama dedi gittim baba ben uzanıcam rahatsızımda dedim sağolsun anlayışlı kızım hastaneye gidelim dedi yok dinleniyim geçer dedim ballı süt içip yattım bir saat sonra geçmişti bulantım yorgunluktan oldu sanırım eşim yanıma çay getirmiş iç dedi yatağın içine girmemiştim kızdı yatağımı açtı, sofrayı o kurdu yediler içtiler bulaşığı yıkadı çamaşırı astı çok hoştu:)) kolum hala ağrıyor ama neyse kızlar benden haberler böyle hoşçakalın.

a.selam canım memleketinemi gittin ne güzel bende pazar akşamı çıkıcam yola kısmetse inş,canım strestende olur o şikayetlerin çünkü aynı şeye strese girdiğimde bende de olıuyo.

hayatta kim olursa olsun asla kıyafetine göre yargılayamayız.ha ''örtünse daha güzel olurdu namazını kılsa keşke ne güzel olur'' diye dua ederiz konuşuruz ancak.anlattığın da zaten önyargının sonucunu göstermiş.

ne sen açıksın diye ''o bu çok günahkar canııım'' deyip yabana atılmalısın dışlanmalısın,nede görümcen için ''bak bak görüyomusun kapalı diyoruz ama kapalılarda böyle işte namaz da kılmzlar dindar geçinrler,örtünüp napcan'' deyip görümcen de yabana atılmalı.namaz illaki başı kapalı olanların kıldığı ibadet değil ki.benim duam hep budur,tesettür sevgisi olmayanlara kalbinde tesettür muhabbeti,namaz olmayanlara namaz muhabbeti,kuran a yakınlığı olmayanlara KURAN aşkı,oruçsuzlara oruç muhabbeti ver rabbim...çünkü sorumluyuz korkuyorum...

ahhh hele günümzde nice örtülü diye geçinenler var en çok onlara kzııyorum ben,örtümüze laf getrdikleri için.başörtüsünü sırf aksesuar olarak kullananlara kızgınım,başı örtülü ama açıktan daha çok dikkat çekenlere kızgınım,başı kapalı kollları açık bacakları açık gezenlere kızgınım...elbet hesabı sorulur...

Son düzenleme:

merhaba gül ablacım...çok geçmiş olsun yaa aynı dert bendede var seni iyi anlıyorum 2-3 aydır kulak ağrısı çekiyorum valla...benimki orta kulak...

Eee görüşmeyeli daha ne var ne yok? Ben bu aralar çok sık giremiyorum...yarında gidiyorum bayramı eşimin memleketinde geçirecez...10 gün yokum...aksilik ya yarında tam yumurtlamaya başlıyorum yaa bu ayda boşa gitcek anlıycanız orda nasıl çalışıcamkiii...oooooooooof offfffffffffff

bu arada gül abla yaa sana bişey sorcam ben bu ay adetin 2. Günü kestane balı tarçın çörek otuna başladım sende kullanmıştınya .ya benim o karışıma başladığım günden beri acayip başım ağrıyo kestane balının böyle yan etkileri olurmuki...eşimle kavga edip duruyoz çöpe atcam onu diyo kullanmama izin vermiyo

melisimmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn
eflalim sev,ndim tatlım yolculuğunun iyi geçmesine

hoşbuldum cnm nasılsın dün giremedim topiğe ama geceden okudum yazılarınızı ve koptum yani sanki az daha ileri gitseniz topik kapanıcak gibi gelmişti bananeydi o muhabbet ayol dün yok 2 dk.yok yaşlılık filan amaaannn koptum yani.
uçmuşsun dün yine.:92:

cnm e sende bu akşamdan çalış yarına öyle git tutucağı varsa zaten tutar merak etme sen.

reyyan güllll muhabbetinizi gördüm kızlar burda hiç din ve siyaset konularına girmeyelim sonuçta ikiside göreceli kavramlar
diyeceğim şu ki herkezin mezarı ayrı ve bu konulara girersek çıkamayız dediğim gibi göreceli insanların inançları düşünceleri bu ülkede bunun özgürlüğü var hiç irdelelememek lazım öpüyorum sizi

melisa cım hoşgeldinnnnnnnnn feyza sendeee

hoşbuldum reyyancımm nasılsın canım,dün kötüymüşsün sende baya nasıl oldun şimdi inş iyisindir,benimde mide sorunum vardı biliyosun düzelemedim henüz noldum böyle anlamadım inanın,dün eşim bir poşet ekmek ayvası getirmiş ondan yedim iyi gibiyim biraz,ama geceleri oğluma süt vermeye kalkıyorum o anda acayip bulantım oluyo yaa bi atlatamadım heh.
bu arada sağlık ocağına gidip folik asit yazdırdım kullanıyorum günde 2 defa uygundur dimi 2 defa kullanmak.

Herkese merhaba kıslar nasılsınız...bende yarın yolcuyum bakalım...eşimin memleketine gidiyoruz...özliycem sizi...şimdiden heppinizin bayramını kutluyorum...

ahh cnm ihmal etme kulak çok önemli dr. gittinmi. cnmm ben normal bal kullandım 2 ay ama adet düzenimi bozdu düzenliyken tarihleri değişmişti ara kanama yapmıştı bende bidaha kullanmadım baş ağrısı dikkat etmedimki bilmiyom cnm. inşallah sana faydası olur.

MELİSSSS naber nasılsın iyileştinmi.dünkü sohbet güseldi cnmmm ama yanlış anlaşılcam diye kortum sonra. duyan bizi kötü bilcek.

sormaya senin msn yokmu bacı msn ver bize arada topicte kimse olmuyo gül ebrar ben msn de sohbet yapıyoz ve yıkılıyo ortalık
sen ver msn adresi ekleyelim biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…