Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbuldukk canımm güzel geçti bayram ama çook yorucuydu tabiki, dün gece geldik bütün gün evde dinlendim şimdi daha iyiyim çokşükür, sen nasılsın? nasıl geçti bayram istanbuldaydınız dimi?

valla canım bende evimi temizledim cam kapı ne gelirse aklına .hepsini yaptım . gezdim bide bol bol dinlendim iyi geldi .

amanın başka dualar etseydim keşke ..hoşgeldin efnann oğlun oluyomuş çook sevindim gözün aydın..nasılsın

bende iyiyim canım bayram güzel geçti eşimle gezdik bol bol bende bayramın 2 günü çıktım evden dün akşam girdim eve

valla canım bende evimi temizledim cam kapı ne gelirse aklına .hepsini yaptım . gezdim bide bol bol dinlendim iyi geldi .

oohhh iyi yapmışsın ellerine sağlıkkk aslında dinlenmek lazımdı tatilde ama dayanamadık gittik işte bizde memlekete yarın yine iş var yaa sabahın köründe öffff :S :S

amanın başka dualar etseydim keşke ..hoşgeldin efnann oğlun oluyomuş çook sevindim gözün aydın..nasılsın

canımm evet oğluşım olucakmış inşallah çok şükür iyiyim ben çok özledim sizi kaç zamandır giriyorum son yazdığım mesaj yok diye çıkıorum artık konu başlığından buldum sizi

slm efnan iyiyiz çok şükür sen nasılsın? gözünaydın oğlun oluyomuşş benimde kızım olacak inşallahh nerdeyse aynı gün doğacak bizim çocuklarımız

kızlar bebişin eksiklerini aldım erken doğum falan olursa çantamız hazır ..havuzluhandan aldım .uygun fiyatlar beşikte internette aynı ürün 30 40 lira daha ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…