bende girdim 2. düzey ultrasyona ama devlet karşılamıyo heryerde paralı diye biliyorum ben araştırmıştım baya , benimde iyi çıktı çokşükür, normalden farklı tabi daha uzun süre ve daha ayrıntılı iziliyosun bebişini, doktorda bütün organlarını kontrol ediyo tek tek, kalbini dinledik, kan akışını gördük, çok şükür herşey yolunda
kendim için 2 tane emzirme sütyeni, lohusa geceliği, pijama takımı büyük beden atlet ,alt çamaşır aldım bebiş içinde neşenin yazdıklarından aldım ama genelde 3-6 aylık için aldım ..çabuk büyüyolar diye
kendim için 2 tane emzirme sütyeni, lohusa geceliği, pijama takımı büyük beden atlet ,alt çamaşır aldım bebiş içinde neşenin yazdıklarından aldım ama genelde 3-6 aylık için aldım ..çabuk büyüyolar diye
canım sen devlette mi yaptırdın ki ne kadar istiyolar bilgin var mı?biz oradaki güvenlik danışma falan vardı oraya sorduk alınmıyo dediler ama biz yinede hazırlıklı gidelim o halde
canım ben ne bebişe ne kendime aldım valla
ben kendim için bişey almadım henüz canım sadece hamile çamaşırı aldım bi tane dagiden, bebişim içinde 0-3 aylık aldım çıtçıtlı badileri falan ama banada biraz küçük geldiler, birazınıda 3-6 ay aldım, doktorda bacak boyuna bakarak uzun bi bebek olacak dedi, başka neler alınması lazım acaba??
slm kızlar herkeze iyi geceler diliyorum,ve geçmiş bayramınızı kutluyorum.
ooooooo hoşgeldin meliscannn nasılsın seninde bayramın kutlu olsun canım ..nasılsın nasıl geçti bayram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?