ebru canımm girdin mi ikinci düzey ultrasona nasıldıı
saol efnancım bende iyiyim canım oğluşun olacağına çok sevindim canım
girdik teyzesi sorun yok şükür ..sen girdin mi
selamlar iyi akşamlar herkese Allah gönlünüze göre versin hepimizin=)
kızlar bebişin eksiklerini aldım erken doğum falan olursa çantamız hazır ..havuzluhandan aldım .uygun fiyatlar beşikte internette aynı ürün 30 40 lira daha ucuz
kızlar bebişin eksiklerini aldım erken doğum falan olursa çantamız hazır ..havuzluhandan aldım .uygun fiyatlar beşikte internette aynı ürün 30 40 lira daha ucuz
30 kasım canım benimki az kaldı geçen hastanenin yerini öğrendik eşimle gittik sorduk ücretli değilmiş benim özeldeki doktor ücretli demişti oysa ki
ee nasıldı normal ultrasondan farklımıydı
hayırlısı olsun efnancımmm sağlıklıca kucağına alırın inşş canım
bizde eşim askerden geldikten sonra düşünüyoruz artık ben tedavi falan olacağım daha sonrasında bebiş için çalışacağız
canım bende tatilde konyadan aldım bebişimin hastane çıkışı, havlu, battaniye, çıtçıtlı badiler pijama vs. bi çok şey aldım beşik gibi büyük alınacaklar kaldı sen hangi beişkten aldın internet adresini gönder de bakalım fikir olur,
farklı canım herşeyi net görebiliyosun parmaklarına kadar saydım bebişin..yarım saat kadar sürüyo çoook keyifli bişi .
30 kasım canım benimki az kaldı geçen hastanenin yerini öğrendik eşimle gittik sorduk ücretli değilmiş benim özeldeki doktor ücretli demişti oysa ki
ee nasıldı normal ultrasondan farklımıydı
bende 7. aya tamamlarım geralde hala bişi almadımm yaaa aslında kafamda kaygı ediyorum neler aldın aslında ne alınması gerekiyo onu bilem bilmiyorum
benim göbeğim çok büyük değil canım nerdeyse iki hafta öncesine kadar pek belli olmuyodu, ama artık belli oluyo, ayrıca ben 19.haftaya kadar hiç kilo almamaıştım sonra birdenbire almaya başladım ve şimdilik 5 kilo aldımnese senin göbeğinn büyük müü
ebru seninki nasıl büyümeye başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?