Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ceylin sizin oralar sıcaktır oh ne güzel.hala bugün burası soğudu bi anda
eşin askere gitmedi dimi daha

kızlar bebişin eksiklerini aldım erken doğum falan olursa çantamız hazır ..havuzluhandan aldım .uygun fiyatlar beşikte internette aynı ürün 30 40 lira daha ucuz

canım bende tatilde konyadan aldım bebişimin hastane çıkışı, havlu, battaniye, çıtçıtlı badiler pijama vs. bi çok şey aldım beşik gibi büyük alınacaklar kaldı sen hangi beişkten aldın internet adresini gönder de bakalım fikir olur,

kızlar bebişin eksiklerini aldım erken doğum falan olursa çantamız hazır ..havuzluhandan aldım .uygun fiyatlar beşikte internette aynı ürün 30 40 lira daha ucuz

bende 7. aya tamamlarım geralde hala bişi almadımm yaaa aslında kafamda kaygı ediyorum neler aldın aslında ne alınması gerekiyo onu bilem bilmiyorum

30 kasım canım benimki az kaldı geçen hastanenin yerini öğrendik eşimle gittik sorduk ücretli değilmiş benim özeldeki doktor ücretli demişti oysa ki
ee nasıldı normal ultrasondan farklımıydı

farklı canım herşeyi net görebiliyosun parmaklarına kadar saydım bebişin..yarım saat kadar sürüyo çoook keyifli bişi .

hayırlısı olsun efnancımmm sağlıklıca kucağına alırın inşş canım
bizde eşim askerden geldikten sonra düşünüyoruz artık ben tedavi falan olacağım daha sonrasında bebiş için çalışacağız

RABBİM düşündüğünüz an verir inşallah herşeyde bi hayır vardır

beşiği almadım canım araştırıyorum netten onun acelesi yok diye ağırdan aldım .yatağı beşiği uyku seti 220-250 tl civarında oluyo orta kalite

30 kasım canım benimki az kaldı geçen hastanenin yerini öğrendik eşimle gittik sorduk ücretli değilmiş benim özeldeki doktor ücretli demişti oysa ki
ee nasıldı normal ultrasondan farklımıydı

bende girdim 2. düzey ultrasyona ama devlet karşılamıyo heryerde paralı diye biliyorum ben araştırmıştım baya , benimde iyi çıktı çokşükür, normalden farklı tabi daha uzun süre ve daha ayrıntılı iziliyosun bebişini, doktorda bütün organlarını kontrol ediyo tek tek, kalbini dinledik, kan akışını gördük, çok şükür herşey yolunda

bende 7. aya tamamlarım geralde hala bişi almadımm yaaa aslında kafamda kaygı ediyorum neler aldın aslında ne alınması gerekiyo onu bilem bilmiyorum

kendim için 2 tane emzirme sütyeni, lohusa geceliği, pijama takımı büyük beden atlet ,alt çamaşır aldım bebiş içinde neşenin yazdıklarından aldım ama genelde 3-6 aylık için aldım ..çabuk büyüyolar diye

nese senin göbeğinn büyük müü

ebru seninki nasıl büyümeye başladı mı?
benim göbeğim çok büyük değil canım nerdeyse iki hafta öncesine kadar pek belli olmuyodu, ama artık belli oluyo, ayrıca ben 19.haftaya kadar hiç kilo almamaıştım sonra birdenbire almaya başladım ve şimdilik 5 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…