Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın cnmmm ebrarım naber bacımm geçmiş bayramın kutlu olsun iyimisin cnm bebiş nasıl. tatil nasıl geçti

ben geldim gacilerrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn
bu siteye ne olmuş böle ya hiç beğenmedim

ya çok şükür geldiniz yaaaa nerdesiniz canlarım
çatladım walla tek başıma
gülüm seninde geçmiş bayramın mübarek olsun bidenem iyiyiz çok şükür bebişte iyi
sen nasılsın bakalım çalışmalar ne alemde
didemim günaydın nasılsın canım
ewet bende hiç sevmedim sitenin bu halini

kızlaar slmlar bende geldıım..
nasılsınız.nasıl gectı bayraam.
bizde gittik geldik sukur memleketlere yol epey yorucu oldu ama olsun deger :)..
nolmus siteye yaa ..

ebrarımm ben çoook yorgun geldim işe. çok yoğun geçti bayram kaynanamlar görümceler 2 ci günü geldi biyandan kalem biyandan misafir artı düğün hiç dinlenmedim heryerim ağrıyo valla. ölü gibi geldim işe. hiç iyi geçmedi tatil benim. bebek çalışmaları devam etti tabi. inşallah kaçak maçak tutar buay.
site kötü olmuş yavv rengi bile tuhaf

ah be gülüm zor valla hem misafir hem çalışma mahfetmiştir seni amaa neyse geçti çok şükür bende pek dinlenmedim ilk günler ama sonrasında en azından sabahları erken uyanmadım o bile güzeldi

ya ben pek kötü deilim çok şükür eşimde şimdi aradı sesin gayet iyi geliyor dedi :)))
uykumu aldım sanırım o yüzden iyiyim şimdilik

dscikim sorma sabah bi zor uyandım ki ayaklarım geri geri gitti.simdiden dogum iznini dusunmeye basladım.durum feci yani.bi hafta sürer simdi benim pazartesi sendromum..
ebrarım senin nasıldı bayram annenlere gittiniz mi.
Gülüm bu ne yogunluk yaw.sen işte dinlenirsin artık misafırlerden sonra.

günaydin kizlar bende gelebildim. bayramda geldim kimse yoktu. gecmis bayraminizi kutlarim. nasilsiniz naptiniz bensiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…