yok be gülüm kramp deildi ki ama dediğin gibi sorcam doktora
anladım tatlım çok saol
iyilik didemcimm bende bugün yorgun başladım işe. bayram bana yaramadı iş güç düğün misafir fln bi daka oturmadım.
kızlar içtiğim bitkilerin faydası oldu galiba yumurtlama haftamda çok kasık ağrılarım oldu baya şiddetliydi hemde. şimdi geçti. inşallah tutmuştur. çalışma yaptık ama gizli kaçak fln oldu ev misafir dolu olunca.
hopşbuldum canım nasıl geçti bayramın neler yaptın, ay ben ne temiz kalpliyim zoraki gittimya kaynanamgil de pek kalmak istemiyordum onlar grip oldular mı sonra eşimde oldu tabi ben çoğunlukta annemlerde kaldım hatta biraz hasta olur gibi oldum ödleri koptu hasta olacak bizim yüzümüzden diye eişimin de başının etini yedim ben bir hasta oluyum sana sorarım diye, kaynanmgidede sürekli söylendim hamile hamile o kadar yola çıktım diye.
iyilik didemcimm bende bugün yorgun başladım işe. bayram bana yaramadı iş güç düğün misafir fln bi daka oturmadım.
kızlar içtiğim bitkilerin faydası oldu galiba yumurtlama haftamda çok kasık ağrılarım oldu baya şiddetliydi hemde. şimdi geçti. inşallah tutmuştur. çalışma yaptık ama gizli kaçak fln oldu ev misafir dolu olunca.
Canım Allah'ın izniyle yaramıştır inanmak önemli oh kaçak daha heyacanlı olmuştur:) aşk çocuğu olur fena mı:))
Ay ferda hamilemisin ne zaman öğrendin ne kadarlık çok sevindim canım.
kızlarrrrrrrrrrrrr bekliyorum belirtilerinizi bu gün hasta olmam lazım
ya hepimiz birden site yönetimine msj gönderelim öyle düzelir ancak.
ben varımmmmmmmm:))))
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh demekten başka bişey demek gelmiyor içimden ama iyiki hasta olmamışsın
napıym tatlım bende bol bol yattım bayramda evde biraz değişiklik yaptık biraz dolaştık hemen bitti tatil
alemsin eflalimmmmmmm :))))
inşallah yaramıştır. hemde ne aşk çocuğu olucakkk. gerçi kaynanamlara söledim oda işinize bakın kimse kimseyi duymaz dedi. herkesin kapısı kapalı dedi. nasp artık tutmazsa buayda doktor yolu görünücek bana.
sen nasılsın bayram iyi geçmemiş ha allah kalbine göre vermiş kaynananlarda durmamışın ne güsel.
de canım de ohhhhhhh onlar beni sinir etti ben de onları:))) rabbim mazlumun ahını yerde koyar mı? Hasta olmadığıma şaşırdım olmamam mümkün değildi kaynanam hem sarılmıyor hasta olma diye hemde ortalığa öksürüyor vitaminler korudu sanırım tabi kaynanamgilin korkudan ettiği dualarıda unutmamak lazım :))) eşim birde ilk gün annemlerde kalıcaktım niye ilk günden kalıyorsun ayıp olur annemgile demişti tabi ben açtım ağızımı ne demek bu sen niye kalıyorsun annengilde dedim senin annan baban kıymetliyse benimnkide kıymetli önceden hiç demezdi kendi kal derdi neyse sonra bu da hasta olunca sen burda kalma annengilde kal benden daha çabuk geçer hastalık dedi:)) ee ben daha ne diyeyim rabbime kurana olayım:))
ohhh sende ne güzel dinlenmişsin iyi geçti bayramın yani hep istiyordunya evde olsamda yatsam diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?