Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok be gülüm kramp deildi ki ama dediğin gibi sorcam doktora

anladım tatlım çok saol

Önemli değil canım hemen doktoruna söyle al magnezyum ablamda kullanıyor komşumda yarın kotrolde belki doktor bana da verir.

iyilik didemcimm bende bugün yorgun başladım işe. bayram bana yaramadı iş güç düğün misafir fln bi daka oturmadım.
kızlar içtiğim bitkilerin faydası oldu galiba yumurtlama haftamda çok kasık ağrılarım oldu baya şiddetliydi hemde. şimdi geçti. inşallah tutmuştur. çalışma yaptık ama gizli kaçak fln oldu ev misafir dolu olunca.

Canım Allah'ın izniyle yaramıştır inanmak önemli oh kaçak daha heyacanlı olmuştur:) aşk çocuğu olur fena mı:))

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh demekten başka bişey demek gelmiyor içimden ama iyiki hasta olmamışsın
napıym tatlım bende bol bol yattım bayramda evde biraz değişiklik yaptık biraz dolaştık hemen bitti tatil

ay o kaçaklar işe yarıyo benimkide kaçak durumda tuttu :)

gülüm hoşgeldin dedim amaaa (((
neyse görmedin sanırım kız kaçak olunca kesin tutmuştur :)))

Canım Allah'ın izniyle yaramıştır inanmak önemli oh kaçak daha heyacanlı olmuştur:) aşk çocuğu olur fena mı:))

alemsin eflalimmmmmmm :))))
inşallah yaramıştır. hemde ne aşk çocuğu olucakkk. gerçi kaynanamlara söledim oda işinize bakın kimse kimseyi duymaz dedi. herkesin kapısı kapalı dedi. nasp artık tutmazsa buayda doktor yolu görünücek bana.
sen nasılsın bayram iyi geçmemiş ha allah kalbine göre vermiş kaynananlarda durmamışın ne güsel.

Ay ferda hamilemisin ne zaman öğrendin ne kadarlık çok sevindim canım.

sagol canım benim çok şükür hamile oldugumu sanıyorum. adetim geçince bayramın ikinci günü test yaptım ve çift çizgiyi gördüm darısı tüm isteyenlerin başına. benim tahminim 3 üncü hafta bitiyor ama detaylı bilşgi için 1 2 hafta daha beklemem gerek. önce bir kan testi yaptırmam lazım onuda artık yarın yada öbür gün yaptırıcam. hayırlısı bakalım

ayyy bu siteye alışamadım bikaç kişiden alıntı yapıp yazılmıyo yaaa eski halini istiyommmm

ebrarım görmedim cnmm.hoşbuldum patron biyere gitti bakim dedim size.
didemcim evt bakmışın tutmuştur. kaçak olunca daha güsel oldu sankimm :)) eve misafir çağırim durim bari hehe

yaaa şu oynayan resimlerdende yok koyamıyoz siteee görevlileri lütfen eski haline getirin burayı duyun sesimi huuuuuuuuuuuuuu

ferdaaaaaaaaaa bende yazdım sana oku 1 sayfa geriyi. ka. gün geçtiydi kız hiç bişide sölemedin.
belirtin varmıydı bari.

kızlarrrrrrrrrrrrr bekliyorum belirtilerinizi bu gün hasta olmam lazım

canım hamilelik belirtileri hemen hemen adet belirtileriyle aynı oluyor zaten ama benim en belirgin belirtim aşırı yoruluyordum ve gögüslerimin ucu çok acıyordu onun dışında hafifte bel agrım vardı. hatta ben bu ay beklemedigim gün adet gününde pedimi koydum bekledim akıntımda artmıştı ama çok şükür gelmedi bu ay adetim. inşallah seninde gelmez sende nasıl belirtiler var.

evet kötü olmuş böle ben çıkıom kıslar öptüm hepinizi

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh demekten başka bişey demek gelmiyor içimden ama iyiki hasta olmamışsın
napıym tatlım bende bol bol yattım bayramda evde biraz değişiklik yaptık biraz dolaştık hemen bitti tatil

De canım de ohhhhhhh onlar beni sinir etti ben de onları:))) Rabbim mazlumun ahını yerde koyar mı? Hasta olmadığıma şaşırdım olmamam mümkün değildi kaynanam hem sarılmıyor hasta olma diye hemde ortalığa öksürüyor vitaminler korudu sanırım tabi kaynanamgilin korkudan ettiği dualarıda unutmamak lazım :))) Eşim birde ilk gün annemlerde kalıcaktım niye ilk günden kalıyorsun ayıp olur annemgile demişti tabi ben açtım ağızımı ne demek bu sen niye kalıyorsun annengilde dedim senin annan baban kıymetliyse benimnkide kıymetli önceden hiç demezdi kendi kal derdi neyse sonra bu da hasta olunca sen burda kalma annengilde kal benden daha çabuk geçer hastalık dedi:)) ee ben daha ne diyeyim Rabbime kurana olayım:))

Ohhh sende ne güzel dinlenmişsin iyi geçti bayramın yani hep istiyordunya evde olsamda yatsam diye:))

Ay söylemene ne gerek var Allah Allah kapını kapttaın mı iş bitti biliyolarki çocuk için uğraşıyorsunuz hem senin kayınvalden anlayışlı zaten ay kız tuttuysa ne güzel olur heyecanlı gecenin mahsülü heyecanlı bir yavrunuz olur:))

valla eflalim çok sevindim senin adına
dinlenmeye çoook ihtiyacım vardı kendimi dinledim biraz evimle ilgilendim özlemişim evimde olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…