Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

benimde öyle olmuştu büyük ihtimalle 2 güne kadar adet olurum hayırlısı olsun bir an evvel adetim başlasında bulantım için doktora gidim sağ göğsümdende süt geliyor hormon bozukluğu başladı heralde

benim de ara ara bulantım oluyordu adetten öncede şimdide ama geçen ay daha çok oluyordu. geçen ay hamile degildim ama bu ay hamileyim.

yani bulantılar hamilelikten öncede başlıya biliyor...bilmiyorumki kısmet...benim göbekteki damar testini sen mi uygulamıştın başkasımı hatırlamıyorum siteye ilk girdiğimde yazmıştım biri hemen yaptı atıyor hamile değilim heralde demişti senmiydin?

yok ben degildim onu yazdıgını hatırlıyorum. ben alttan parmka atmıştım. ama sen bu göbekteki damar testini sabah aç karnına yataktan kalmadan yapın demiştin ben hep sabah yapayım diyordum ama hep unuttum hatta hala yapayım diyorum yine sabah unutuyorum. ya bence belirtiler yanıltıyor. tek belirti gögüs uçları acısı ve yorgunluk. normalde hamilelerin bile bulantıları 6 ıncı haftada başlıyormuş. yani şimdi başlamaması lazım ama oluyor. benim genelde yemek yedikten sonra oluyor.

olmz olur mu cnm ben daha adet olmamıstım baslamıstı bulantılar 6. haftadan sonrada doruk noktasına ulaştı bulantı iğrenc bişi

Canım nasıl olıyor bu gobekten bakmak ve parmak olayı...

slm ebrarım msn kapadım kusura bakma patron geldimi kapaması zor oluyo bu site kolay oluyo ondan cnm
yaa bişi sorcam yumurtlama dönemindeyim ama benim göğüsler yanlardan acımaya başladı adetime çok var ddaha.
klomen kullanırken adete 8 gün kala acıdıydı geçen ay adet geçti 4 cü günü acıdıydı buay adete 13 gün kala acımaya başladı. nedenki

Günaydin kizlar
ay bende sitenin bu halini hic begenmedim. soguk duruyo hem kimin saat kacta yazdigi bile belli degil
ay görüsmeyeli kim bebegini gördü yine? kimler cinsiyetini ögrendi bi yenilik yok mu kizlar?

ablacim günaydin. biliyormusun benimde adetimden bir hafta önce falan acimaya baslardi gögüslerima ama hamile kaldigim ay 2hafta önce basladi ve gecmedi simdi biraz hafigledi agrisi ama yinede bastirinca az aciyo yine. abla ya sen böyle yaziyorsun ben hemen ümitleniyorum ya. cünki yazdigin cogu sey hamilelik belirtileri senin hep

slm gülüm ne kusuru ya önemli deil burdan devam ederiz
walla gülüm bilemedim ki şimdi neden böyle olmuş

günaydın sumrucmmm bende haberlerden uzağım cnmm bildiğime göre ferda hamile okadar. sen nasılsın iyimisin enfeksiyon kapmışın geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydın sumrucum sitenin halini hiçbirimiz beğenmedik dün benle gül site yönetimine mesaj attık bence szde yazın

valla cnmm bende şüpelenmedim deil. çok erken acımaya başladı busefer normalde 8-10 gün önce acır yada acımazdı. beklicez bakalım. hesabıma göre bayram 1 ci günü yumurtlama başladı bugünlere kadar. ama geçen ay 18 ci gün yumurtlama olmuştu bu sefer erken oldu ağrım oldu hissettim yani. eee yumurtlamadan 3-4 gün sonrada göğüsler acımaya başladı. inşallah umduğum giibidir.

ebrarım dün site yönetimden msj geldi geri sayfada oku bak msj yazmayın diolar.
şimdi aklıma geldi benim 2.ci düşükde adete 14 gün kala acımaya başlamıştı bu seferde dünden beri acıvar yani 14 gün önce oluyoo ayyyy ümitlenmeye başladım yaaaa

güllll abla inş. yine hamişsindir ve bu sefer bebişini sağlıkla kucagına alırsınnn allah sanada o mutluluğu yaşatsın ve biz bekleyenleredee

Sanirim izah edemiyorum bu yapilan zorunlu degisiklik 10. gun yerimizden dahi kalkmadik mesajlar arka planda isleniyor ve sistem bundan yavas o islem bitmeden de istedigimiz hiza gelmez. Eski siteye donus soz konusu degil ! 10 gunun 3. gunu yaptigim,zi herseyi kaybettik basa donduk. Lutfen biraz anlayis eski sisteme donersek site kapanir. Guvenlik acigi cok fazla, sizlerde iletisimden bize her yazdiginiz mesjla ile ciddi olarak moralimizi bozuyorsunuz ve hata yapmamiza sebep oluyorsunuz.

Biraz anlayis....
okudum şimdi gülüm kızlar sizde okuyun

güllll abla inş. yine hamişsindir ve bu sefer bebişini sağlıkla kucagına alırsınnn allah sanada o mutluluğu yaşatsın ve biz bekleyenleredee

inşallah cnmmm yine heyecanlı bkleyiş başladı. heray başa dönüyoz bu sefer dönmem umarım. senden naber ne durumdasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…