günaydın didem eflal. hyırdır didemcim neyin var canımm
afr. hiç dr. gitmemişmiydiniz siz cnmm olmadıkca insanın hevesi kırılıyo demi. üzülme inşallah bizimde yüzümüz gülecek inşallah. eşimde buay dr. gidim diyodu. belki bende sorun çıkmıştır dedi. bakalım. ama sizde ertelemeyin kısa zamanda gidin görünün boşa beklemeyin cnm
ala ala didemim yaaa üşüttünmü yoksa. üşütüncede acır. ama dr. nedick bakalım kaçda gidicen. inşallah kötü bişi yoktur cnm üzülme. acile gitseydinya gece neden bekledin sabahı.
slm kızlar biz geldikkkk
bugün iyi değiliz doktora gidicez bütün gece yatamadım
canım günaydın hoşgeldin geçmiş olsun inş. kötü birşey yoktur doktoru arayıp bi sorsaydın belki hemen gel derdiiii geldikten sonra bizede haber ver
aman için rahat olsun cnmmm. kötü bişi deildir zaten. nezaman gidicen dr.ay ne biliym ya acil filanda düşünmedim hiç çok önemsemedim gece ama baktım geçmiyo hiç korku yok içim rahat sadece merak ediyorum neden böyle oldu
sen nasılsın tatlm
Hoşbuldum kızlar didem canım karnının alt tarafımı ağrıyor özellikle ilk neden bağırsaklardaki problemden oluyor ben çok yaşadığım için elimi bile vuramıyorum öyle olunca birde ayaklarını üşüttüğün zaman oluyor idrar yaparken ağrın oluyor mu?
aman için rahat olsun cnmmm. kötü bişi deildir zaten. nezaman gidicen dr.
ben bugün az iyim akşam bende dr. gittim tansiyon dün hiç düşmedi iğne yedim düştü. erkenden yattım dinlendim havalar soğuduya benim tansiyon çıkar durur artık.
ama düne göre iyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?