Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aslında buay için kendimce söz verdiydim size hiçbişi sölemicktimm adet gelesiye kadar. ama duramadım yineee bundan snra sölemim bari taaaa adet gününe kadar.
ama bugün patron buraya yeni evine taşınıyo artıkkk sabahlarıda giremiyabilirim canlarrr erkenden damlar ve gitmez biyere. evi işyerin dibinde.
sizlerle bukadar çok konuşamıycam artık.

Son düzenleme:
abla valla ben daha beklemedeyim ama sanırım bu ayda olmaz artık bana doktor yolu gözüküyor ama eşim bi izin alamıyor ki gidelim aman hayırlısı abla ya artık bende de pek istek yok biliyormusun bilmiyorum neden ala eskisi kadar hevesli ve istekli degilim

Günaydın hanımlar ben geldim nasılsınız?

afr. hiç dr. gitmemişmiydiniz siz cnmm olmadıkca insanın hevesi kırılıyo demi. üzülme inşallah bizimde yüzümüz gülecek inşallah. eşimde buay dr. gidim diyodu. belki bende sorun çıkmıştır dedi. bakalım. ama sizde ertelemeyin kısa zamanda gidin görünün boşa beklemeyin cnm

ala ala didemim yaaa üşüttünmü yoksa. üşütüncede acır. ama dr. nedick bakalım kaçda gidicen. inşallah kötü bişi yoktur cnm üzülme. acile gitseydinya gece neden bekledin sabahı.

yok abla daha önce hiç gitmedik ama ben doktora gitmeyi hiç istemiyorum eşim beni zorlarsa ancak o zaman giderim seninde dedigin gibi olmadıkca insanın hevesi kırılıyorrrr ALLAH hayırlısını nasip etsin ne diyelimm

ala ala didemim yaaa üşüttünmü yoksa. üşütüncede acır. ama dr. nedick bakalım kaçda gidicen. inşallah kötü bişi yoktur cnm üzülme. acile gitseydinya gece neden bekledin sabahı.

ay ne biliym ya acil filanda düşünmedim hiç çok önemsemedim gece ama baktım geçmiyo hiç korku yok içim rahat sadece merak ediyorum neden böyle oldu

sen nasılsın tatlm

slm kızlar biz geldikkkk
bugün iyi değiliz doktora gidicez bütün gece yatamadım

canım günaydın hoşgeldin geçmiş olsun inş. kötü birşey yoktur doktoru arayıp bi sorsaydın belki hemen gel derdiiii geldikten sonra bizede haber ver

canım günaydın hoşgeldin geçmiş olsun inş. kötü birşey yoktur doktoru arayıp bi sorsaydın belki hemen gel derdiiii geldikten sonra bizede haber ver

doktoru aradım ama doğumda maalesef hastaneye gidicem birazdan eşimi bekliyorum tatlımmm
sen nasılsın

Hoşbuldum kızlar didem canım karnının alt tarafımı ağrıyor özellikle ilk neden bağırsaklardaki problemden oluyor ben çok yaşadığım için elimi bile vuramıyorum öyle olunca birde ayaklarını üşüttüğün zaman oluyor idrar yaparken ağrın oluyor mu?

ay ne biliym ya acil filanda düşünmedim hiç çok önemsemedim gece ama baktım geçmiyo hiç korku yok içim rahat sadece merak ediyorum neden böyle oldu

sen nasılsın tatlm
aman için rahat olsun cnmmm. kötü bişi deildir zaten. nezaman gidicen dr.
ben bugün az iyim akşam bende dr. gittim tansiyon dün hiç düşmedi iğne yedim düştü. erkenden yattım dinlendim havalar soğuduya benim tansiyon çıkar durur artık.
ama düne göre iyim bugün

Kızlar dünden beri sancım var benimde yol sarstı sanırım tabi gelincede oturamadım kayınpeder olunca iş yaptım gerçi erken yatmıştım ama bugünde kontrol var ama muayenehanenin telini açan yok dünden beri.

yok tatlım sadece alt taraf değil ya komple ağrı var yan bile dönüp yatamadım idrar yaparkende ağrım yok ama bende üşüttüm herhalde ondan oldu bi gidiym bakalım zaten kontrolumede az kalmıştı

ay tatlım saçma olayalar yüzünden canını sıkma sen sağlığından olacaksın boşver duyma birazda
birazdan gideriz kocayı bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…