Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inşallah yolundadır canım ve sende inşallah görürsün artık çift çizgiyi.bende bu ay kendime çok şaşırdım. kaynanm burdaydı ya kaçak göçek çalıştık tutmaz sanmıştım.ama tutmuş inşallah seninde tutmuştur. bende begenmedim bu sitenin durumunu lütfen degiştirsinler. içim daraldı bu sitenin bu durumuna.

Sorması ayıp kacıncı ayınızda tuttu.

Sorması ayıp kacıncı ayınızda tuttu.

canım benim şöyle bir durumum var. ben 24 temmuzda ilk bebegimin kalp atışları durdugu için kürtaj olmuştum doktor ban 2 3 ay korun demişti ben sadece 2 ay korundum sonra korunmayı bırakım ama ne olur ne olmaz diye 3 üncü ay da çok faal bir şekilde çalışmadık. eşim şart koşmuştu yumurtlama günüde sadece 3 kez korunmasız yapıcaz diye ama iki kez mi ne yapmıştık.16 ekimde adet oldum tutmadı o ay bu ay daha sıkı çalıştık. çok şükür bu ay tuttu yani şöyle diyebilirim 2 ay ugraşmış sayılırız ama bu ay daha sıkı çalıştık.

Ne guzel. Allah gonlunuze gore vermis. Darısı bizim basımıza.
17-18 Kasımda adet olmam gerekirken adet olmadım. 2 ay oncesine kadar cok duzenli olurdum. Bu iki ay gunum geciyor olmuyorum. Neden olabilir acaba? Ondan oncesi cok normaldi.

kızlar iyi akşamlar... bişi soracağım 1 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajı beklerken kendisi düştü..Doktor 1 ay birlikte olmayın 3 ayda cocuk yapmayın dedi.. Eşim korkmasına rağmen benim ısrarlarım karşısında düşükten 20 gün sonra çalışmalara başladık.. Sizce bu sıralar hamile kalma olasılığım varmıdır...

Son düzenleme:
Evet canım var efnan vardı bu sitede o da düşük yaptı dr korun dediği halde korunmadi ve o ay hamile kaldı tekrar canım

tatlım bence doktorunu dinle gebelik olsada sağlıksız olabilir yine düşük olabilir rahmin eski haline dönmesi lazım sonra yine üzülürsün

adetime 4 gün var bu ay beklentim yok ama çok midem bulandığı için aldım sonuç negatif midemi üşüttüm heralde :)))

adetime 4 gün var bu ay beklentim yok ama çok midem bulandığı için aldım sonuç negatif midemi üşüttüm heralde :)))

olabilir tatlım ama idrar testleri adet geçmeden hiç bi şekilde doğru sonuç vermiyor çünkü hamilelik hormonu idrarda geç çıkıyor

haklısın bu benim ilk hamileliğim değil ama yinede dayanamıyor insan gerçi adet sancılarımda diğerinde olmuşmuydu hatırlamıyorum gebeliktede adet sancısı olurmu?

haklısın bu benim ilk hamileliğim değil ama yinede dayanamıyor insan gerçi adet sancılarımda diğerinde olmuşmuydu hatırlamıyorum gebeliktede adet sancısı olurmu?

oluyor tatlım yani bende olmuştu ilk günler adet olacakmışım gibi sancı çektim yine ara ara oluyor

Son düzenleme:

test yaptınmı canım belki hamişsindir. inşallah öyledir eger degilsende. hamile kalmadan önceki ay böyle oluyor ya geç oluyor ya az yada gününden önce rahim hamilelige hazırlanıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…