hayırlısı olsun ferdacımmm çok sevindim inan adına. hiç ummuyordum senden böle haber alcağımı. şaşırdım cnm allah gönlüne göre verdi şükür sonunda.darısı benim başıma. ne güsel bayram hediyesi aldın. neden endişelisin adetten gelen yok testte pozitif. merak etme herşey yolundadır cnm.
ebrarımm herkes böle mesj gönderirse düzeltirler sanırım
inşallah yolundadır canım ve sende inşallah görürsün artık çift çizgiyi.bende bu ay kendime çok şaşırdım. kaynanm burdaydı ya kaçak göçek çalıştık tutmaz sanmıştım.ama tutmuş inşallah seninde tutmuştur. bende begenmedim bu sitenin durumunu lütfen degiştirsinler. içim daraldı bu sitenin bu durumuna.
Sorması ayıp kacıncı ayınızda tuttu.
kızlar iyi akşamlar... bişi soracağım 1 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtajı beklerken kendisi düştü..Doktor 1 ay birlikte olmayın 3 ayda cocuk yapmayın dedi.. Eşim korkmasına rağmen benim ısrarlarım karşısında düşükten 20 gün sonra çalışmalara başladık.. Sizce bu sıralar hamile kalma olasılığım varmıdır...
selam media smart isimli gebelik testiyle ilgili bilgisi olan varmı
Evet canım var efnan vardı bu sitede o da düşük yaptı dr korun dediği halde korunmadi ve o ay hamile kaldı tekrar canım
tatlım bence doktorunu dinle gebelik olsada sağlıksız olabilir yine düşük olabilir rahmin eski haline dönmesi lazım sonra yine üzülürsün
işte korktuğum bu işte tekrar aynı şeyleri yaşamak korkutuyor... ama sabrım yok işte
adetime 4 gün var bu ay beklentim yok ama çok midem bulandığı için aldım sonuç negatif midemi üşüttüm heralde :)))
haklısın bu benim ilk hamileliğim değil ama yinede dayanamıyor insan gerçi adet sancılarımda diğerinde olmuşmuydu hatırlamıyorum gebeliktede adet sancısı olurmu?
Ne guzel. Allah gonlunuze gore vermis. Darısı bizim basımıza.
17-18 Kasımda adet olmam gerekirken adet olmadım. 2 ay oncesine kadar cok duzenli olurdum. Bu iki ay gunum geciyor olmuyorum. Neden olabilir acaba? Ondan oncesi cok normaldi.
mide bulantısı adetten 4 gün önce başlarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?