Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım çok şükür sabrının mükafatı gözünaydın olsun sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inşaallah.

valla eflalim çok sevindim senin adına
dinlenmeye çoook ihtiyacım vardı kendimi dinledim biraz evimle ilgilendim özlemişim evimde olmayı

İyi canım ne güzel doğumdan öncede izne ayrılınca dinlenirsin sonra bebişin gelince ararsın bu günlerini diyorlar hep gerçi ben gıcık oluyorum bu lafa sanki canavar geliyor:)) gıcık olduğum için demiyim bari:)) İnsanın evi gibisi yok gerçekten.

Kızlar ben kaçıyım eşim gelmeden az dinleniyim hoşçakalın.

sagol canım. amiiiin darısı başına inşallah henüz kanda baktırmadım ama idrarda çok net belliydi. çizgi öyle diger testlerde oldugu gibi yamuk yumuk degildi. çok net bir kırmızıydı. cumartesi bekledigim adet gelmedi. zaten aşırı yorgunluk halim vardı birde gögüslerimin ucu çok acımaya başladı biraz tahmin etmiştim ama test yapınca tamam var dedim ama bugün endişelenmeye başladım biran önce kan testi yaptırıcam yoksam çatlarım.

hayırlısı olsun ferdacımmm çok sevindim inan adına. hiç ummuyordum senden böle haber alcağımı. şaşırdım cnm allah gönlüne göre verdi şükür sonunda.darısı benim başıma. ne güsel bayram hediyesi aldın. neden endişelisin adetten gelen yok testte pozitif. merak etme herşey yolundadır cnm.

ebrarımm herkes böle mesj gönderirse düzeltirler sanırım

Sanirim izah edemiyorum bu yapilan zorunlu degisiklik 10. gun yerimizden dahi kalkmadik mesajlar arka planda isleniyor ve sistem bundan yavas o islem bitmeden de istedigimiz hiza gelmez. Eski siteye donus soz konusu degil ! 10 gunun 3. gunu yaptigim,zi herseyi kaybettik basa donduk. Lutfen biraz anlayis eski sisteme donersek site kapanir. Guvenlik acigi cok fazla, sizlerde iletisimden bize her yazdiginiz mesjla ile ciddi olarak moralimizi bozuyorsunuz ve hata yapmamiza sebep oluyorsunuz.

Biraz anlayis....

Kaçan kızlar iyi akşamlar
gülüm bende yazıcam şikayete ama açılmıyor

dene cnm açılıyo ebrarında sonradan açıldı.
ebrarımm iyi akşamlar cnm iyi bak kendine.
kızlar görümcemin bebeişi vardı bayramda 38 günlükdü kırkı bizde çıktı ayyyyyyyyyy çok şekerdiyaaa minnacık bişi. altnı fln temizledim uyuttum baktım hep ona çok güsel bişi evde bebek olmasıı. iyice heveslendim ya. misss gibi kokuyodu. giderlerken üzüldüm.

açıklama yaptığın için tşk ederiz ama keşke format bu şekilde olmasaymış neyse teşekkür ederiz yinede bunada alışırız herhalde

allahım inşallah en kısa zamanda kucağını doldurur tatlımmmmmmmmmm
kazen açıklama yapmış site ile ilgili sanırım şikayet yazmaya gerek kalmadı

amin didemcimmm inşallah. kazen teşk.ler açıklaman için. malum alıştığımız düzen bozulunca bizlerde sersemledik. ama format çok iyi deil. inşallah sorun çözlür

ferdaaaaaaaaaa bende yazdım sana oku 1 sayfa geriyi. ka. gün geçtiydi kız hiç bişide sölemedin.
belirtin varmıydı bari.

canım ben 13 kasımda bekliyordum adetimi hatta pedimi bile koydum o gün adet olmayınca zaten şüphelenmeye başladım çünkü benim günüm pek geçmez dedigim gün olurum. 4 gün geçmişti işte bayramın ikinci günü test yaptım ve öyle oldu. ben bu ay beklemiyordum aslında ama aşırı yorulunca biraz ateş düşüyordu içime birde gögüs uçlarımın acısı şüphelendiriyordu beni. ben her ay adet olmadan önce eşime gögüs uçlarımı sıktırıyordum acıyormu diye hiç acımamamıştı bu aya kadar.

ferdacımm ne mutlu inşallah bende beklemediğim anda öğrenirim hamile olduğumu. allah kucağına almayı nasip etsin cnmm. herkesin belirtisi farklı oluyo seninde farklıymış. darısı tüm isteyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…