sagol canım benim çok şükür hamile oldugumu sanıyorum. adetim geçince bayramın ikinci günü test yaptım ve çift çizgiyi gördüm darısı tüm isteyenlerin başına. benim tahminim 3 üncü hafta bitiyor ama detaylı bilşgi için 1 2 hafta daha beklemem gerek. önce bir kan testi yaptırmam lazım onuda artık yarın yada öbür gün yaptırıcam. hayırlısı bakalım
bu sayfanın en altına inin orda bize ulaşın var oraya şikayet edin ben yazdım şimdi.
valla eflalim çok sevindim senin adına
dinlenmeye çoook ihtiyacım vardı kendimi dinledim biraz evimle ilgilendim özlemişim evimde olmayı
slm kızlar fewrdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilemisin kızzzz anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçen hafta konuşuyoduk daha adeti bekliyodun nasıl öğrendin anacım çok tebrik ederim cnmmm çook sevindim inan. ayyy darısı başıma.
Kaçan kızlar iyi akşamlar
gülüm bende yazıcam şikayete ama açılmıyor
sanirim izah edemiyorum bu yapilan zorunlu degisiklik 10. Gun yerimizden dahi kalkmadik mesajlar arka planda isleniyor ve sistem bundan yavas o islem bitmeden de istedigimiz hiza gelmez. Eski siteye donus soz konusu degil ! 10 gunun 3. Gunu yaptigim,zi herseyi kaybettik basa donduk. Lutfen biraz anlayis eski sisteme donersek site kapanir. Guvenlik acigi cok fazla, sizlerde iletisimden bize her yazdiginiz mesjla ile ciddi olarak moralimizi bozuyorsunuz ve hata yapmamiza sebep oluyorsunuz.
Biraz anlayis....
dene cnm açılıyo ebrarında sonradan açıldı.
Ebrarımm iyi akşamlar cnm iyi bak kendine.
Kızlar görümcemin bebeişi vardı bayramda 38 günlükdü kırkı bizde çıktı ayyyyyyyyyy çok şekerdiyaaa minnacık bişi. Altnı fln temizledim uyuttum baktım hep ona çok güsel bişi evde bebek olmasıı. Iyice heveslendim ya. Misss gibi kokuyodu. Giderlerken üzüldüm.
amin didemcimmm inşallah. Kazen teşk.ler açıklaman için. Malum alıştığımız düzen bozulunca bizlerde sersemledik. Ama format çok iyi deil. Inşallah sorun çözlür
ferdaaaaaaaaaa bende yazdım sana oku 1 sayfa geriyi. ka. gün geçtiydi kız hiç bişide sölemedin.
belirtin varmıydı bari.
Canım çok şükür sabrının mükafatı gözünaydın olsun sağlıkla kucağına almakda nasip olsun inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?