bende iyiyim canım hamdolsun ama lütfen dinlenin ya
baksana herkesete bi problem var
Dinleniyorum canım ev temizlenicek ama yapmıyorum ütü falanda çok önemli değil daha yeni geldim yoldan ayaklarımı üşütmüşümdür muhtemelen memlekette o taraf soğuk oluyor malum, yol işini bende istemedim canım biliyorsun ama benim doktorda kabahat hiçbirşey olmaz dedi kadın gerçi hamdolsun olmadıda ama yorulur deseydi eşime gitmezdik. Sabah eşim diyorki mayısta gideriz niye dedim düğün için sen kafayı mı yedin 26 nisanda doğum yapıp mayısta yola mı düşücem ben hiçbiryere gidemem saçmalama Allah korusun bebek hertürlü mikrobu kapar benim dikişleri söylemiyorum bile dedim anneme dedim az önce ağırlığını koy bu sefer sakın öyle bişey yapıyım deme diyor kadın.
senin problemli doktor yinemi ulaşamıyonuz kız bu muayenehanede durmuyomu hiç
bende pazar çok yürüdüm ondan oldu sanırım senikide yoldan olmuş olabailir bize gelmiyo gezmeler
hmm ama ogün baya terledin beni. sonrada sildim seni galiba. sana soruyom o kim diyon fln. neyse aklımdaydı hep öğrenmiş oldum
günaydın kızlar ne olmuş sayfaya böyle çok kötü olmuş yaaa
cnm cok gecmiş olsun cok yuruduysende olur üşüttüysende bizide haberdar et durumundan ama doktorlar bu dönmde iç karın yırtılmalarıona baglı kasık sancılarına normal diolar
Canım doktorum hastanede görev yapıyorya dün ameliyat günüydü sekreterin hatası yerinde durmuyor heralde kadın hiç olmazsa eşim yanına çıkar doktorun aynı yerdeler ne de olsa:)) evet canım bende çok yürüyünce ağrım oluyor üşütüncede.
bencede cnm sakın bebek olacak birsürü insan görmek isteyecek yanasmak isteyecek hastalık kapar allah korusun insan kendinden cok düşünüo bebişini bi noktada
günaydın kızlar ne olmuş sayfaya böyle çok kötü olmuş yaaa
inşallah bugün gider görürsün kuzunu tatlımmmm
yani cnmmm artık ağırlığınızı koyunn eşin düşünemiyo siz düşündürün onu.Dinleniyorum canım ev temizlenicek ama yapmıyorum ütü falanda çok önemli değil daha yeni geldim yoldan ayaklarımı üşütmüşümdür muhtemelen memlekette o taraf soğuk oluyor malum, yol işini bende istemedim canım biliyorsun ama benim doktorda kabahat hiçbirşey olmaz dedi kadın gerçi hamdolsun olmadıda ama yorulur deseydi eşime gitmezdik. Sabah eşim diyorki mayısta gideriz niye dedim düğün için sen kafayı mı yedin 26 nisanda doğum yapıp mayısta yola mı düşücem ben hiçbiryere gidemem saçmalama Allah korusun bebek hertürlü mikrobu kapar benim dikişleri söylemiyorum bile dedim anneme dedim az önce ağırlığını koy bu sefer sakın öyle bişey yapıyım deme diyor kadın.
iyiyim haticecim saolasın
sen nasılsın ufaklık nasılmış bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?