Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bende iyiyim canım hamdolsun ama lütfen dinlenin ya
baksana herkesete bi problem var

Dinleniyorum canım merak etmeyin bebeğimden kıymetli değil hiçbirşey kıpırdıyorya içim rahat biliyorum ki sağ orda:))

bencede cnm sakın bebek olacak birsürü insan görmek isteyecek yanasmak isteyecek hastalık kapar allah korusun insan kendinden cok düşünüo bebişini bi noktada

senin problemli doktor yinemi ulaşamıyonuz kız bu muayenehanede durmuyomu hiç
bende pazar çok yürüdüm ondan oldu sanırım senikide yoldan olmuş olabailir bize gelmiyo gezmeler

Canım doktorum hastanede görev yapıyorya dün ameliyat günüydü sekreterin hatası yerinde durmuyor heralde kadın hiç olmazsa eşim yanına çıkar doktorun aynı yerdeler ne de olsa:)) evet canım bende çok yürüyünce ağrım oluyor üşütüncede.

hmm ama ogün baya terledin beni. sonrada sildim seni galiba. sana soruyom o kim diyon fln. neyse aklımdaydı hep öğrenmiş oldum

yok yok cnm hala eklisin bende silmemişsin yani bnmle kısa bi konusma gecti ben sordum klupten mi ewt dedn isminiz ne dedm gül dedn ok dedm bukadarcık konustuk karıstırdın galiba cnm

cnm cok gecmiş olsun cok yuruduysende olur üşüttüysende bizide haberdar et durumundan ama doktorlar bu dönmde iç karın yırtılmalarıona baglı kasık sancılarına normal diolar

haberdar ederim tbiki tatlım bu arada ben sana hoşgeldin demedim sanırım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah bugün gider görürsün kuzunu tatlımmmm

cnlar ben kaçtım kocişin yanına ordanda hastaneye öpüyorum hepinizi gelince haber ederim

bencede cnm sakın bebek olacak birsürü insan görmek isteyecek yanasmak isteyecek hastalık kapar allah korusun insan kendinden cok düşünüo bebişini bi noktada

Yok canım desin dursunlar bebeğim söz konusu kimseyi takmam konuşsun dursunlar onun ailesi benim pis tarafımı görmedi daha görürlerse hiç iyi olmaz yani. Hoşgeldin bu arada:))

yani cnmmm artık ağırlığınızı koyunn eşin düşünemiyo siz düşündürün onu.

Gül canım sanada geçmiş olsun ihmal etme canım tansiyonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…