Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ama test yaptım hemen çıkmadı olsaydı çıkmazmıyıdı bide kan değildi kahverengiydi akıntı

Canım bazılarında yumurta çatlayıncada kahverengi akıntı olabiliyor yumurtan çatlamış olabilir bende kahverengi akıntı şeklin de gelmişti yerleşme kanaması reglimden 4 gün önce testte çıkmıştı çift çizgi biraz daha bekle bakalım.

olabilirmi acaba aslında pek bi belirtimde yok ama ilk defa böyle oldu daha önce olamazdı bende şaşırdım

canım bendede bi defa öyle birşey olmuştu ama birşey çıkmadı bende ümitlenmişkim yerleşme diye inş. sende yumurtan çatlamıştır ondan olmuştur bi kaç gün daha bekle sonra tekrar test yaptır istersen için rahatlarr en azından allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım

Afr canım sen nasılsın doktora gitmedin değil mi daha

Canım nasıl olıyor bu gobekten bakmak ve parmak olayı...

göbek olayını denemedim ama şöyle oluyormuş sabah uyandıgında yataktan kalkmadan sırt üstü yatıyormuşsun göbek deliginin altına dogru ama hangi taraf bilemiyorum bir damar atarmış özellikle adete bir kaç gün kala bakılıyormuş buna eger damarın attıgını hissediyorsan bebek yokmuş atmıyorsa bebk varmış. parmak testide adete bir kaç gün kala rahim aşşagı indigi için parmagınla hissediyormuşsun ama hamile kalırsan parmagına bir şey degmiyormuş ben bunu yaptım parmagıma bir şey degmişti. ama şuanda degmiyor. belki de parmagıma degen başka bir şeydi yada bilmiyorum işte önce parmagıma birşey degiyordu ama şimdi degmiyor. o kadar yani. inşallah sende hamilesindir canım sende gülde ve esrada hamilesinizdir. ve hatırlayamadıgım herkez hatırladım birde melis vardı.

cnm ya ben bunu bilmiorm ama kendimle ilgili bişi diebilirim ben hamile oldğumu öğrenmeden önce göbeğimde bi seğrime olduğunu fark ettm sol tarafta bir kaç gün üstüste ondan hemen sonrada meleğ,imin varlığını öğrendim

canım hoşgeldin nasılsın ewet uzun zaman oldu görüşmeyeli
ee bundan sonra bizimlesindir inş.

inşallah ebrarcığım gerçe birazdan çıkacağım işlerim var az ama artık sık sık girerim
iş yerinden ayrıldım bir kaç gün evdeyim sonra arkadaşın evinden beraber çalışacağız yani artık başımda patron yok istediğim gibi çalışa bilirim

ohh ohh ne iyi olmuş çok sevindim bizimle olmana

Mehtap evhan hoşgeldiniz.

Mehtap iyi ya artık sık sık görüşürüz.

didemden alıyoruz haberlerini evhancım galiba çok zor geçiyormuş hamilelik
şimdi nasılsın inş. çabuk düzelirsin canım

wayyyyyyyyyyyyyyy bugün kimler kimler gelmiş yaa
hoşgeldin canım nasılsın düzeldinmi biraz oyy maşallah kuzucuğun kocaman olmuş

biraz düzeldim tatlım ya şimdide grip oldum evet teyzesi büyüyo kocaman oldu senin bebiş napıyo belli oldumu cinsiyeti bakalım

kızlar gögüs uçları sızlayan var mı? bnmkiler cok sızlıo hani annelerimiz der ya bebek acıkınca gögüslerim sızlar die öle bişi herhalde ara ara oluo

biraz düzeldim tatlım ya şimdide grip oldum evet teyzesi büyüyo kocaman oldu senin bebiş napıyo belli oldumu cinsiyeti bakalım

çok şükür canım sevindim düzeldiğine gribinde çabucak geçer inş.
yok be gülüm belli deil cinsiyeti seninki belli oldumu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…