ama test yaptım hemen çıkmadı olsaydı çıkmazmıyıdı bide kan değildi kahverengiydi akıntı
olabilirmi acaba aslında pek bi belirtimde yok ama ilk defa böyle oldu daha önce olamazdı bende şaşırdım
Canım nasıl olıyor bu gobekten bakmak ve parmak olayı...
selam kızlar uzun bi aradan sonra geldim tekrar naber ne var ne yok yeni haberler falan
göbek olayını denemedim ama şöyle oluyormuş sabah uyandıgında yataktan kalkmadan sırt üstü yatıyormuşsun göbek deliginin altına dogru ama hangi taraf bilemiyorum bir damar atarmış özellikle adete bir kaç gün kala bakılıyormuş buna eger damarın attıgını hissediyorsan bebek yokmuş atmıyorsa bebk varmış. parmak testide adete bir kaç gün kala rahim aşşagı indigi için parmagınla hissediyormuşsun ama hamile kalırsan parmagına bir şey degmiyormuş ben bunu yaptım parmagıma bir şey degmişti. ama şuanda degmiyor. belki de parmagıma degen başka bir şeydi yada bilmiyorum işte önce parmagıma birşey degiyordu ama şimdi degmiyor. o kadar yani. inşallah sende hamilesindir canım sende gülde ve esrada hamilesinizdir. ve hatırlayamadıgım herkez hatırladım birde melis vardı.
canım hoşgeldin nasılsın ewet uzun zaman oldu görüşmeyeli
ee bundan sonra bizimlesindir inş.
inşallah ebrarcığım gerçe birazdan çıkacağım işlerim var az ama artık sık sık girerim
iş yerinden ayrıldım bir kaç gün evdeyim sonra arkadaşın evinden beraber çalışacağız yani artık başımda patron yok istediğim gibi çalışa bilirim
kızlar beb geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar beb geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah ebrarcığım gerçe birazdan çıkacağım işlerim var az ama artık sık sık girerim
iş yerinden ayrıldım bir kaç gün evdeyim sonra arkadaşın evinden beraber çalışacağız yani artık başımda patron yok istediğim gibi çalışa bilirim
wayyyyyyyyyyyyyyy bugün kimler kimler gelmiş yaa
hoşgeldin canım nasılsın düzeldinmi biraz oyy maşallah kuzucuğun kocaman olmuş
biraz düzeldim tatlım ya şimdide grip oldum evet teyzesi büyüyo kocaman oldu senin bebiş napıyo belli oldumu cinsiyeti bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?