Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yani cnmmm artık ağırlığınızı koyunn eşin düşünemiyo siz düşündürün onu.

Koyacam canım yeter yani artık oyun mu oynuyoruz git gel bak sancım var gözü koktu çaktırmıyor ama anladım ben.artık eşiemde değil direk babasına diycem ben gelmiycem oğlunda sen istediğin için gelmek istiyor diye bu kadar ne uğraşıcam kocama dil dökücem diye gerekirse babamıda sokarım araya bu sefer.

Yok canım desin dursunlar bebeğim söz konusu kimseyi takmam konuşsun dursunlar onun ailesi benim pis tarafımı görmedi daha görürlerse hiç iyi olmaz yani. Hoşgeldin bu arada:))

ilahi sennn cnm ya banada demişelerdi evlendikten bir süre sonra sessiz adın çiftesi pek oluomus die:)

kızlar size bişey sorcam bu ay ben 6 kasımda adet oldum 11 kasımda temizlendim sonra ayın 16 sında benden kahverengi sulu bi akıntı geldi sanki tekrar adet oluyomuşum gibi karnım ağrıdı ertesi gün de su gibi bi akıntı geldi daha önce böyle bişey yaşamamıştım acaba kötü bişeymi vardır kızlar bişey söyleyin bana

cnm yerlesme kanamasıdır belki kötü deil çok güzel bişi olabilir

ay sitemiz uçtu artık böyle idare edicez ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…