hoşbulduk tatlım nasılsın nasıl gidiyo bebiş nasıl belli oldumu cinsiyetiMehtap evhan hoşgeldiniz.
kız attım ya sana cevap facedennerlerdesn cnm sen ya kaçtane msj attım sana
didemden alıyoruz haberlerini evhancım galiba çok zor geçiyormuş hamilelik
şimdi nasılsın inş. çabuk düzelirsin canım
kızlar gögüs uçları sızlayan var mı? bnmkiler cok sızlıo hani annelerimiz der ya bebek acıkınca gögüslerim sızlar die öle bişi herhalde ara ara oluo
çok şükür canım sevindim düzeldiğine gribinde çabucak geçer inş.
yok be gülüm belli deil cinsiyeti seninki belli oldumu peki
canım biraz daha iyiyim şükürler olsun rabbimeEvhan nasıl oldun canım.
Evhan benimki erkek canım 15. haftada gösterdi.
yok canım olmadı daha yarın gidicez dr a yarın eşimin doğum günü belki eşime süpriz yapar da gösterir artık cinsiyetini
Hatice sızlaması normal canım artık hazırlanıyor göğüsler.
tamam canım yarın belli olursa hemen haber veririm sizede merak etme:)aa evhan çok güzel bi hediye olur walla eşine
ay hadi bakalım bizede haber ver
gösteriri annesi kocaman olmus benm içime erkek die doğuo senn bebğin ama kısmet bnmkini biliosundur zaten kızım olucak kısmetse eee bulantılardan kusmalardan kilo aldın mı verdn mi? almadıysan dikkat düzelince bi anda alıosun
canım biraz daha iyiyim şükürler olsun rabbime
ayyy canım çok sevindim ya eli ayağı düzgün sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allahım başka kimlerin belli oldu tatlım ??????????????????
tamam canım yarın belli olursa hemen haber veririm sizede merak etme:)
canım benimde içime hep erkek doğuyo eşimin içinide kız bakalım benim4,5aylık oldu işte toplam 8 kilo verdim hala almadım bakalım senin nekadar oldu kaç kilo aldın
ay ama onlar sızladımı içim sızlıo cnm ya kötü oluo insan bnm bi ark var hamile benden 4hafta önce ondan süt gelmeye baslamıs hatta o kadar cok geliomus tsörtleri fln hep ıslanıomus sadece sağ gögsünden
O da tuhafmış doktor ne demiş? Ya ben ilk üç ay ne çektim ağrından uyuyamıyordum göğüslerimin şimdi uçları sızlıyor sadece.
süpere walla hamileliği hiç kilo almadan tamamlıcaksın desene:) verdiğini alsan kafi valla bende 6.5-7 kilo aldım ama ilk aylarda 4.5-5kilo vermenişn karı var işte tek sanslı tarafım göbeğime alıdm kilolarımı basenlerme alırdım hep ama bu sefer basenler sağlam butun eski kıyafetler oluo göbeklerinin kapanmadığını saymazsak
kızlar ben yemege çıkıyorum pek yazamıyorumda zaten bugün müdür bizim oda da o görmesin diye gizli saklı giriyorum hadi afiyet olsun sizede şimdiden
yani ozaman didem,kepeklim,efnanim,ve masum pisinin erkek senin oğlan demiAmin canım, kepeklininkide kızmış onun dışında yeni haber yok cinsiyette hamile olarak ferda hamile.Bence seninki kız annesi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?