Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Mehtap evhan hoşgeldiniz.
hoşbulduk tatlım nasılsın nasıl gidiyo bebiş nasıl belli oldumu cinsiyeti

nerlerdesn cnm sen ya kaçtane msj attım sana
kız attım ya sana cevap faceden

didemden alıyoruz haberlerini evhancım galiba çok zor geçiyormuş hamilelik
şimdi nasılsın inş. çabuk düzelirsin canım

evet canım ya devamlı yatarak istifra ederek geçti hergünüm bu 1 haftadır iyiyim şükürler olsun rabime

kızlar gögüs uçları sızlayan var mı? bnmkiler cok sızlıo hani annelerimiz der ya bebek acıkınca gögüslerim sızlar die öle bişi herhalde ara ara oluo

canım benimde bazen çok sızlıyo iğne batıyomuş gibi oluyo

çok şükür canım sevindim düzeldiğine gribinde çabucak geçer inş.
yok be gülüm belli deil cinsiyeti seninki belli oldumu peki

yok canım olmadı daha yarın gidicez dr a yarın eşimin doğum günü belki eşime süpriz yapar da gösterir artık cinsiyetini

Evhan nasıl oldun canım.

Evhan benimki erkek canım 15. haftada gösterdi.

Hatice sızlaması normal canım artık hazırlanıyor göğüsler.

yok canım olmadı daha yarın gidicez dr a yarın eşimin doğum günü belki eşime süpriz yapar da gösterir artık cinsiyetini

gösteriri annesi kocaman olmus benm içime erkek die doğuo senn bebğin ama kısmet bnmkini biliosundur zaten kızım olucak kısmetse eee bulantılardan kusmalardan kilo aldın mı verdn mi? almadıysan dikkat düzelince bi anda alıosun

Hatice sızlaması normal canım artık hazırlanıyor göğüsler.

ay ama onlar sızladımı içim sızlıo cnm ya kötü oluo insan bnm bi ark var hamile benden 4hafta önce ondan süt gelmeye baslamıs hatta o kadar cok geliomus tsörtleri fln hep ıslanıomus sadece sağ gögsünden

aa evhan çok güzel bi hediye olur walla eşine
ay hadi bakalım bizede haber ver
tamam canım yarın belli olursa hemen haber veririm sizede merak etme:)

canım benimde içime hep erkek doğuyo eşimin içinide kız bakalım benim4,5aylık oldu işte toplam 8 kilo verdim hala almadım bakalım senin nekadar oldu kaç kilo aldın

canım biraz daha iyiyim şükürler olsun rabbime

ayyy canım çok sevindim ya eli ayağı düzgün sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Allahım başka kimlerin belli oldu tatlım ??????????????????

Amin canım, kepeklininkide kızmış onun dışında yeni haber yok cinsiyette hamile olarak ferda hamile.Bence seninki kız annesi:))

evet canım benim adet bittikten 4-5 gün sonra olmuştu ve daha önce olmamıştı benimde adet dengesizligim var 5 aydır 35 günde bir oluyorum önceden tam günü gününe olurdum şimdiye kadar hiç doktora da gitmedim pekde gitme istegim yok neden bilmiyorum birinin beni zorla götürmesi lazım

süpere walla hamileliği hiç kilo almadan tamamlıcaksın desene:) verdiğini alsan kafi valla bende 6.5-7 kilo aldım ama ilk aylarda 4.5-5kilo vermenişn karı var işte tek sanslı tarafım göbeğime alıdm kilolarımı basenlerme alırdım hep ama bu sefer basenler sağlam butun eski kıyafetler oluo göbeklerinin kapanmadığını saymazsak

O da tuhafmış doktor ne demiş? Ya ben ilk üç ay ne çektim ağrından uyuyamıyordum göğüslerimin şimdi uçları sızlıyor sadece.

kızlar ben yemege çıkıyorum pek yazamıyorumda zaten bugün müdür bizim oda da o görmesin diye gizli saklı giriyorum hadi afiyet olsun sizede şimdiden

Canımm seninki kız aslında kalçadan alman lazım demek ki herkes bir olmuyor,ben hiç veremdim ilk aydan itibaren düzenli alıyorum 500 500 alıyorum şimdiye kadar 3,5 kilo aldım ama doktorda tartılınca çok çıkyor ayakkakabılarla falan nasıl moralim bzuluyor eşimde gülüyor halime sen bilmiyormusun gerçek kilonu boşver diyor.

kızlar ben yemege çıkıyorum pek yazamıyorumda zaten bugün müdür bizim oda da o görmesin diye gizli saklı giriyorum hadi afiyet olsun sizede şimdiden

Afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…