kızlarr ya tetanos aşısı olan var mı aranızda?
RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH yok canım kan pıhtılaşma problemi faln yok ilk düşük olunca ikincidede lekelenmem olunca başladık iğneye hala devam ediyozz aslında ablamın doktoru gerek yok dedi ama benim oktor hala devam diyo ediyorum bende bu iğnenin zararı yokmuş tedbir amaçlı yararı oolmasadaiyi olmana sevindim cnm. iğne ne için pıhtılaşma mı var sende.
ben iyi diyelim iyi olalım hala bebek yok. buay 3 cü denememiz rahim ameliyatı sonrası bitki çayları içtim bakalım ne olcak sonuç bilmom hayırlısı diyorum artık.
tatlım hoşgeldin sanada cvp yetiştirmeden çıkmıym dedim
bugün doktora sordum ben yaptırmak istemiyorum dedim oda gerek yok dedi ben yaptırmıycam
gülcümm ağrı yapıyo doktora gittim 5 cm olmuş ilaç vermedi adetinle gider dedi gitmezse bakacak adetten sonra tekrar gidicemmm
ebrarım elinin altında ne güsel herşey be olsam hergün görmeye giderdim cnmm nasılsa işin içindesin.
iyi olmuş cnmm için rahatlamıştır
afiyet şeker olsun didemmmm benim yerimede yee.
efnan hoşgeldin dedim görmedin tatlım
afido sende hoşgeldin sende kendinden bahsetsene
canım bu 1 haftadır biraz daha iyiyim grip dışında yok canım belli değil daha yarın gitcez dr a hem yarın eşimin doğum günü belki babasına sürpriz yaparda gösterir cinsiyetini inşallah çok sevindim senin için yaaaaa
canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeliiii
haklısın cnmm dr. neler yaptıydı amannn boşver gitme dr.aaaaa aklıma geldi sinir oldum bak.ewet ama burdaki dr biliyon bi ara beni bunalıma sokmuştu
şimdi hiç öyle şeyler demiyo
aa kocaman olmuş dedi baktı hiçbir sorun yok dedi
kız mı ne bu dedi :))kesin deil ama kıza benziyo dedi :)))
bilemiyorum artık
selammmmm kızlarrrrr
kızlarr ya tetanos aşısı olan var mı aranızda?
ebrarımm canımm sağol canımm nasılsıınnn?ya site ne zaman eski hale döncekk
iyiyim canım sen nasılsın site eski haline dönmicek canım bundan sonra böyleebrarımm canımm sağol canımm nasılsıınnn?ya site ne zaman eski hale döncekk
canım üzülme ya eflalde de kist vardı ama bak şimdi hamilehem kist olup hemde hamile kalan var mıı olabilir mi doktorum olabilir dedi ama duydunuz mu ya da yaşadınız mı
haklısın cnmm dr. neler yaptıydı amannn boşver gitme dr.aaaaa aklıma geldi sinir oldum bak.
inşallah kızdır senide bir cimcimen olsun çok tatlı oluyolar görümcemin bebiş vardı bizde 40 ı bizde çıktı allahımmm çokk tatlıydı minnacık elleri ağzı burnu vardı. sağlıcakla al kucağına canımmm.
evhanımmm canımmm nasılsınn uzun süre oldu görüşmeyeliii çok şükür ben iyiym canım sen nasılsın yeğenim nasıl kız mı anlamadım geçmişi okumadım ama öyle konuşuldu sanırımm
bende senin mes. geç gördüm ama demk o yüzden ağrı yapıo haa bende diyorumm kolumun üstüne yattım yada uyurken açık bıraktımm :))) ii barii iğneyse geçer canım yanlış okudum sanırım senin bebişin cinsiyeti belli değilmişaşk olsun tatlım bi bana cevap yazmadın nasılsın demiştim görüşmeyeli ama
canımm yazdımm sana cvpp görmedin sanırımm
ben oldum ilkini 16.cı haftada diğeri 20 de olcam evet ilk 2 gün çok ağrı yapıyo kolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?