Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH yok canım kan pıhtılaşma problemi faln yok ilk düşük olunca ikincidede lekelenmem olunca başladık iğneye hala devam ediyozz aslında ablamın doktoru gerek yok dedi ama benim oktor hala devam diyo ediyorum bende bu iğnenin zararı yokmuş tedbir amaçlı yararı oolmasada

ebrarım elinin altında ne güsel herşey be olsam hergün görmeye giderdim cnmm nasılsa işin içindesin.
iyi olmuş cnmm için rahatlamıştır
afiyet şeker olsun didemmmm benim yerimede yee.

tatlım hoşgeldin sanada cvp yetiştirmeden çıkmıym dedim
bugün doktora sordum ben yaptırmak istemiyorum dedim oda gerek yok dedi ben yaptırmıycam

ben dün yaptırdım da 1 ay sonra 2. olucakmış benim doktor yaptırabilirsin dedi yaptırdım ben ama kol kaslarım ağğrıyo biraz acaba aşıdan mı dedim yoksa üşüttüm mü kollarımı anlamadım da sordum

gülcümm ağrı yapıyo doktora gittim 5 cm olmuş ilaç vermedi adetinle gider dedi gitmezse bakacak adetten sonra tekrar gidicemmm

ağrı yapar cnmm inşallah adetle gider . takma kafana dedimya basit artık herşey cnmm.
efnanimm anladım cnmm zararı yoksa vurun bencede. bebk için katlancan artık.

tabiiki 29 yaşında ev hanımıyım artık.çünkü 3 yaşında dünyalar tatlısı bi kızım var.bütün günümü onunla geçiriyorum.onu uyuttum biiraz kendime vakit ayırıyım dedim.

ebrarım elinin altında ne güsel herşey be olsam hergün görmeye giderdim cnmm nasılsa işin içindesin.
iyi olmuş cnmm için rahatlamıştır
afiyet şeker olsun didemmmm benim yerimede yee.

ewet ama burdaki dr biliyon bi ara beni bunalıma sokmuştu
şimdi hiç öyle şeyler demiyo
aa kocaman olmuş dedi baktı hiçbir sorun yok dedi
kız mı ne bu dedi :))kesin deil ama kıza benziyo dedi :)))
bilemiyorum artık

evhanımmm canımmm nasılsınn uzun süre oldu görüşmeyeliii çok şükür ben iyiym canım sen nasılsın yeğenim nasıl kız mı anlamadım geçmişi okumadım ama öyle konuşuldu sanırımm

hem kist olup hemde hamile kalan var mıı olabilir mi doktorum olabilir dedi ama duydunuz mu ya da yaşadınız mı

haklısın cnmm dr. neler yaptıydı amannn boşver gitme dr.aaaaa aklıma geldi sinir oldum bak.
inşallah kızdır senide bir cimcimen olsun çok tatlı oluyolar görümcemin bebiş vardı bizde 40 ı bizde çıktı allahımmm çokk tatlıydı minnacık elleri ağzı burnu vardı. sağlıcakla al kucağına canımmm.

ebrarımm canımm sağol canımm nasılsıınnn?ya site ne zaman eski hale döncekk
iyiyim canım sen nasılsın site eski haline dönmicek canım bundan sonra böyle

hem kist olup hemde hamile kalan var mıı olabilir mi doktorum olabilir dedi ama duydunuz mu ya da yaşadınız mı
canım üzülme ya eflalde de kist vardı ama bak şimdi hamile

aminnnnnnnnnnnnnn inş.gülüm
rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

ebrarcım üzülüyorum ben bebiş beklerken kstim oldu(((((( kist varken mi hamile kaldı

canım bu son 1 haftaya kadar çok kötüydüm sorma 8 kilo verdim bizim iyi gidiyo şimdilik 4,5 aylık oldu daha belli değil canım ya yarın dr a gidicez hem yarın eşimin doğum günü yarın belki babasına süpriz yaparda gösterir kendini senin belli oldumu canım

bende senin mes. geç gördüm ama demk o yüzden ağrı yapıo haa bende diyorumm kolumun üstüne yattım yada uyurken açık bıraktımm :))) ii barii iğneyse geçer canım yanlış okudum sanırım senin bebişin cinsiyeti belli değilmiş

canım okadar dert etme bak bende hamilelikte kist oluştu 3 cm hemde ben bile dert etmiyorum okadar en kötü ameliyat olursun ki o da çok kolay artık laporoskopi sayesinde rabbim dermansız hastalık vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…