Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

oğluşum olucak canımm RABBİM izin verirse hayırlısı olsun senin bebişinde inşallah babasına sürpriz yapar canımm sanırım çok bulantın ldu o yüzden mi kilo verdin ben kendim almıyorum kilo ama bebiş alıyo sanırırm bu konuda gıcık oldum her baskül farklı değer gösteriyo sağlık ocağında düzenli tartılıyodum onuda dün gittim değiştirmişler baskülü yine farklı çıktım evdekine göre baıyorum azar azar alıyorum canım ama toplam kaç kilo aldım bilyorum

kızlarr ben çıkıyromm ALLAHa Emanet olun eczaneye gidicem benim iğnelerimi getiriticeklerdi inşallah sonra görüşürüzz

ayyy canım ya boşver bebiş kilo alsında sende alırsın benim bulantılardan kilo vermem evet bendeevdekini baz alıorum devamlı yoksa heryerde değişiyo tamam canım sende ALLAHA emanet ol ÖPTÜM ÇOK tamam yazarım bi belli olsunda

kızlar ya size birşey soracagım ama biraz utandım sorsam gülmessiniz dimi bak ona göre sorayımm

şimdi okudum canım saolasın bilmiyorum ilk defa böyle olunca şaşırdım birde normalden farklı idi bana öyle geldi normalde beyaz dır dimi o bu sefer sarı idi kafama takıldı bi sorayım dedim saolasın

şimdi okudum canım saolasın bilmiyorum ilk defa böyle olunca şaşırdım birde normalden farklı idi bana öyle geldi normalde beyaz dır dimi o bu sefer sarı idi kafama takıldı bi sorayım dedim saolasın

önemli deil canım söylediklerim işe yaradıysa ne mutlu

aman neden se neden dimi salla gitsin benimkide kafaya takılacak birşey sanki dimi bu arada senle benden başka kimse kalmamış baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…