Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

didemcimm çok sevindim cnm iyi olmana bebişinede sevindimm sen gibi cimcime bi kızın olucak negüsel.
ebrarımm bak senn neler yapmış usg ye girmiş haberimiz olmadan. hadi hayırlısı inşalah dr.un dediği çıkarda sende olsun tutturmuş olim. sana kız demiştim evhanada.

slm efnanimmm senle birtürlü karşılaşamadık. nasılsın cnmm kutsal toprakları gördün geldin şükür bebişine bişi olmadı.iyimisin artık cnm

bana erkek dedin tutmadıııııııııı ayyy şişko kırmızılı yokki şu yazının sonuna ekliym :)
rahatladım tatlım ya allaha şükür bi sorun yok ayın 10 15 arası detaylı ultrasona giricez

hayırlısı olsun be gülüm kız dayanamadım özledim bebeşimi gittim görmeye

selammmmm kızlarrrrr
slm efnan hoşgeldin nasılsın

slm efnanimmm senle birtürlü karşılaşamadık. nasılsın cnmm kutsal toprakları gördün geldin şükür bebişine bişi olmadı.iyimisin artık cnm

çok şükür iyiyimm canımmm bebişte iyii çok şükür iğne kullanıyorumm hala günlük ama razıyımm bebiş ii olsunda tek diyorumm ama kollarımı kaldıramıyorum artık iğne yemekten sen nasılsın canımm herşey yolunda mı?

kızlar arkadaşım çay filan yapmış öğlene bekliyor ben oraya geçiyorum acıktımda zati gidiym karnımı doyuruym ordan girerim yine siteye öpüyorum hepinizi evhanım görüşemezsek ararım seni tatlım

amin tatlım hepimizinkini sizin cinsiyet belli değil mi daha
sen nasılsın bulantılar ne alemde tatlım
canım bu 1 haftadır biraz daha iyiyim grip dışında yok canım belli değil daha yarın gitcez dr a hem yarın eşimin doğum günü belki babasına sürpriz yaparda gösterir cinsiyetini inşallah çok sevindim senin için yaaaaa

selammmmm kızlarrrrr

canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeliiii

iyi olmana sevindim cnm. iğne ne için pıhtılaşma mı var sende.
ben iyi diyelim iyi olalım hala bebek yok. buay 3 cü denememiz rahim ameliyatı sonrası bitki çayları içtim bakalım ne olcak sonuç bilmom hayırlısı diyorum artık.

inşallah tatlım sağlıkla gelsin o yetiyor inşallah kızdır seninkide içimden öyle geçiyo ben kaçıyom şimdi tatlım arkadaştan tekrar girerim siteye

gülcümm ağrı yapıyo doktora gittim 5 cm olmuş ilaç vermedi adetinle gider dedi gitmezse bakacak adetten sonra tekrar gidicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…