kız nüfusunda artış olacak desene hadi inşallah canım benim sağlıklı olsun yeter minik kuzular ya sağ salim gelselerdi babamız her akşam aldığım nevresim takımlarını döküyo bakıyo onları seviyo benim kocada bi hoş oldu
CANIM HOŞGELDİN rabbim gönlüne göre verdi bak oooo bayağa kocaman olmuş canım ya rabbim nazarlardan saklasın
didemcimm çok sevindim cnm iyi olmana bebişinede sevindimm sen gibi cimcime bi kızın olucak negüsel.
ebrarımm bak senn neler yapmış usg ye girmiş haberimiz olmadan. hadi hayırlısı inşalah dr.un dediği çıkarda sende olsun tutturmuş olim. sana kız demiştim evhanada.
hayırlısı olsun be gülüm kız dayanamadım özledim bebeşimi gittim görmeyedidemcimm çok sevindim cnm iyi olmana bebişinede sevindimm sen gibi cimcime bi kızın olucak negüsel.
ebrarımm bak senn neler yapmış usg ye girmiş haberimiz olmadan. hadi hayırlısı inşalah dr.un dediği çıkarda sende olsun tutturmuş olim. sana kız demiştim evhanada.
slm efnan hoşgeldin nasılsınselammmmm kızlarrrrr
ben sitenin yeni üyesi herkese merhaba
slm efnanimmm senle birtürlü karşılaşamadık. nasılsın cnmm kutsal toprakları gördün geldin şükür bebişine bişi olmadı.iyimisin artık cnm
cnmm geçmiş olsun ama dermanı olmayan bir rahatsızlık deil tıp ilerledi artık 3 delikle alıyolar kisti. iyi bir uzmana git cnmmbenim kistim var offfffff
canım bu 1 haftadır biraz daha iyiyim grip dışında yok canım belli değil daha yarın gitcez dr a hem yarın eşimin doğum günü belki babasına sürpriz yaparda gösterir cinsiyetini inşallah çok sevindim senin için yaaaaaamin tatlım hepimizinkini sizin cinsiyet belli değil mi daha
sen nasılsın bulantılar ne alemde tatlım
selammmmm kızlarrrrr
iyi olmana sevindim cnm. iğne ne için pıhtılaşma mı var sende.çok şükür iyiyimm canımmm bebişte iyii çok şükür iğne kullanıyorumm hala günlük ama razıyımm bebiş ii olsunda tek diyorumm ama kollarımı kaldıramıyorum artık iğne yemekten sen nasılsın canımm herşey yolunda mı?
canım bu 1 haftadır biraz daha iyiyim grip dışında yok canım belli değil daha yarın gitcez dr a hem yarın eşimin doğum günü belki babasına sürpriz yaparda gösterir cinsiyetini inşallah çok sevindim senin için yaaaaa
canım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeliiii
hoşgeldin cnmm naber kendinden bahset biraz herkes tanısın seni.ben sitenin yeni üyesiyim herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?