Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben kalkıyorum artık bir sürü iş var mecbur yapılacak hangi birini asıyım çamaşır var ütü var süpürge var oy oyyyyyyy

canım çok şükür biraz daha iyiyim bir haftadır grip dışında evet canım ya büyüdü bebiş canım benim didem söylüyo beni sorduklarınızı sen nasılsın varmı bi gelişme

çok sevindim evhanım iyi olduğuna. bende gelişme yok buay bitki çayı içtim yumurta kuvvetlendirici hayt fln geçen hafta yumurta haftasıydı bakalım adeti beklicm 14 gün var daha çoooook.

çok sevindim evhanım iyi olduğuna. bende gelişme yok buay bitki çayı içtim yumurta kuvvetlendirici hayt fln geçen hafta yumurta haftasıydı bakalım adeti beklicm 14 gün var daha çoooook.

ayyyy canım inşallah buay bebiş haberini alırız senden de şöyle kocaman bi halay çekeriz

Sağol gülcüm ben cvp yazdım ama yollayamadim sitede sorun olduğu için sanırım bir kaç defa yazdım yollayamayinça sıkılıp bıraktım dostlar sağolsun canım

kızlar ben çıkıyorum hepiniz ALLAHA EMANET OLUN BU ARADA ESRACIM BAŞINIZ SAĞOLSUN TATLIM

merhaba arkadşlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.nasılsınız ben çook kötüyüm dün doktora gittim şiddetli karın ağrısı sebebiyle ve kocaman bi kistim olduğunu öğrendim..

kızlarrrr biz geldik allaha şükür bi sorun yok bebek hızlı büyüdüğü içinmiş bu sancılar magnezyumu hergün kullanacakmışım

saol tatlım buarada bizimki çok güzel bi kız mış doktor yine kız dedi artık inanıyorum 19 cm 190 gr olmuş maşallah benim minik kuşuma

oy oy oyy maşallah kuzumuza
bende sana bişey söylimmi ben yemekten önce ultrasona girdim
dr kıza benziyor dedi :))) sanırım benimde dünyalar güzeli bi kızım olacak :)))
ama kesin deil dedi haftasonu kendi dr ma gidicem ya bakalım o ne diyecek

kız nüfusunda artış olacak desene hadi inşallah canım benim sağlıklı olsun yeter minik kuzular ya sağ salim gelselerdi babamız her akşam aldığım nevresim takımlarını döküyo bakıyo onları seviyo benim kocada bi hoş oldu

saol tatlım buarada bizimki çok güzel bi kız mış doktor yine kız dedi artık inanıyorum 19 cm 190 gr olmuş maşallah benim minik kuşuma

CANIM HOŞGELDİN rabbim gönlüne göre verdi bak oooo bayağa kocaman olmuş canım ya rabbim nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…