selam arkadaslar, bende yeniyim. bisey sorucaktim size. 4 aylik evliyim 2 ay once dusuk yaptim. korunmadik bu ay ve daha oncede konu acmistim gecen hafta hafif pembe cok cok az gunde 1 damla falan gelen akintim oldu ve 1 hafta surdu. ve 1 haftadirda belimin tam ortasinda ve kasiklarimda ozellikle sol tarafta hafif agrilar oluyor. ama adetim olacakmis gibide goguslerim sisti , adetime 2 gun var ve ben hamilemiyim acaba diye test yaptim ikinci cizgi cikti ama tam kirmizi degildi ama vardi cizgi. sizce hamilemiyim ?
ikinci çizgi çok az da olsa belirdiyse hamilesin demektir.
ikinci çizgi silik çıktı ise bence hamişsin canım ama doktor sana birşey demiş miydi korun falan diye
tabi adet gecikmeden heveslenmemek lazım.
anladim, insallah hamileyimdir
esra sanada yazayım mı özele soruyu
Yine ben ayy kızlar az kalsın evi yakiyordum yaaa
neden kız hayırdır. yemegi ocakta unuttun siteye mi daldın
Yok kız iki dk duşa girdim o arada elektirikli sobayı kapadım nemli penyem vardı onuda sıcaklıkla kurusun diye üstüne bıraktım duştan çıkinça penyeyi unutup sobanın fişini taktım veeee penye yandı son alev aldı hemen alıp şu döktüm üstüne ucuz atlattım yani
gülüm noldu sana tatlım böyle
kız yoksa...........
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben de daha iyiyimm. sadece belim yürüyünce ağrıyo.
ya adet belirtileri buay bende erken başladı. bel ağrısı akıntı ve göğüs şişmesi acıması başladı 2 gündür adete 15 gün varken. erken adetmi olcam acaba. şuan 12 gün var. buay ot içmiştimya onlarmı yaptıki bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?