Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ikinci çizgi çok az da olsa belirdiyse hamilesin demektir.

ikinci çizgi silik çıktı ise bence hamişsin canım ama doktor sana birşey demiş miydi korun falan diye

ikinci çizgi silik çıktı ise bence hamişsin canım ama doktor sana birşey demiş miydi korun falan diye

canim benim dusuk cok kucuktu bebis 3 haftalik falan cunku hamile oldugumu ogrenmeden dusuk yaptigimi ogrenmistim yani kurtaj falanda olmadim dusukten sonra. doktor istersen dedi kesin korunmalisin demedi bende korunmadim. bi zarari olur mu ki

neden kız hayırdır. yemegi ocakta unuttun siteye mi daldın

Yok kız iki dk duşa girdim o arada elektirikli sobayı kapadım nemli penyem vardı onuda sıcaklıkla kurusun diye üstüne bıraktım duştan çıkinça penyeyi unutup sobanın fişini taktım veeee penye yandı son alev aldı hemen alıp şu döktüm üstüne ucuz atlattım yani

ay canım allah korumuş seni. insanın aklına gelmez hiç böyle şeyler. ucuz atlatmışsın çok şükür.

günaydın kızlar hayırdır yane oldu bizim siteye sabah herkes erkenden gelirdi ben sabah işe geldigimde 1 saat geçmişi okurdum artık kimse yazmaz oldu bu arada yezi nerde bilen varmı

günaydın kızlar nasılsınız bugün ben de daha iyiyimm. sadece belim yürüyünce ağrıyo.
ya adet belirtileri buay bende erken başladı. bel ağrısı akıntı ve göğüs şişmesi acıması başladı 2 gündür adete 15 gün varken. erken adetmi olcam acaba. şuan 12 gün var. buay ot içmiştimya onlarmı yaptıki bilmiyorum.

gül abla aynı belirtiler bende de var,benimde son 2 günüm kaldı,ama benim içimde adet oalcağım gibi bir his var çünkü adet ağrıları yaşıyorum,ama sol kasığım çok önceleri başladı ağrımaya ve hala devam ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…