ewet canım maalesef öyle yaşanması çok zor bi ilçe ama napalımdıdem mı o suan antepdemı? ya senın ısınde zor canım suruc yasanması zor bır ılce gıbı ama?
ay ebrar antepli dedin dün doktor başlamış bana acı yeme ekşi yeme baharatlı yeme miden rahatsızlanır diyo dedim sen benim nereli olduğumu biliyonmu antepliyim dedim bu dediklerin olmazsa ben aç kalırımmide alışık bunları yemezsem bunalıma girer dedim doktorda aynı senin gibi didem çok fenasın diyo neyim fenaysa
ayy kızlar regli olmdan önceki ilişkide ilacım bitmiş ve regliyi bekliyordum ama şuan 3 . gün yok denecek kadar az ve pedi doldurmayacak şekilde yani daha önceleri fazla olurdu eşimde beni oyuna getirdin flan diyor
son ilişkide ilaç. almamıştım hamiş olamam dimiii o askerdeyken olmak istemiyorum
didem sana özelden birşeyler yazdım ama baktın mı
ewet canım maalesef öyle yaşanması çok zor bi ilçe ama napalım
inş. en kısa zamanda dönerim urfaya
ya hiç sorma çiğ köftesiz acısız ekşisiz yaşanırmı yaww
delimi bu doktor
hımmm anladım ya cok zor degılmı ınsanın memleketı dısında bır yerde yasaması.ben suan tokatdayım ve cok zorlanıyorum.antebe alıstıktan sonra cok zor tokat gıbı kucuk sehırde yasamak en azından senın ıstanbulmus
hoşbulduk rodiniacım nasılsın canımmmmm
ewet canım maalesef öyle yaşanması çok zor bi ilçe ama napalım
inş. en kısa zamanda dönerim urfaya
ya hiç sorma çiğ köftesiz acısız ekşisiz yaşanırmı yaww
delimi bu doktor
cvp için tşk ler canımmmmm
evet tatlım ya çok zor ne kadar büyük şehir olursa olsun arıyorsun kendi memleketini
sen hamılemısın?var mı bebısın?
evet tatlım hamileyim ilk bebişime 18 haftalık oldu
neyse kızlar benim koçiş uyandı ben kaçar kahvaltı falan hazırlayayım çok öpüyorum sizleriiii öğlen tekrar girerim inşşşş
melisssssssssssss kız açlıktan bilgisayarımı yedin naptın
amannnn işte ağızlarının tadını bilseler kız çiğköfte yeme ama aman haaaaaaaaaa çiğ et ben ağzıma sürmüyom sakın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?