Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

rabbım sagk-lıklı bıcımde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.bızler ıcınde dua edermısın.bzımde senın gıbı bebıslerımız olsun.sen herhangı bır tedavı gordun mu*

tatlım çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin yeter
dualarım hep sizinle diğer kızlarada benim kadar dua eden yoktur eminim yatıp kalkıp allahım olmayanlarada versin diyorum

walla canım bende yememem gerektiğini biliyorum ama görünce dayanamıyorum ya

söyle sen varken yapmasınlar benim kayınvalide yapmıyo ben olunca
onlarda urfa antep arası halfetililer haftanın 3 günü çiğköfte yapılır ama ben gidince yapmıyolar

amın ınsallah rabbım ısteyen herkese saglıklı sıhhatlı hayırlı uzun omurlu evletlar nasıp etsın ınsallah dualarınıza benıde eklersenız sevınırım.

cnm nasıl oldun doktor dun ne dedi

hoşgeldin kuşummmm
iyiyim yine sancım var ama minik kuşumu gördüm unuttum kemikleri sertleşmeye başladığı için yapıyomuş bu acıları hareket ederken bile canını acıtacak bu dönemler dedi alışırmışın bide bağlar geriliyomuş işte
sen nasılsın minişim nasıl

kızlar benim bi rapor hazırlamam lazım en fazla 1 saat sürer sonra yine sizinim bekleyin beni olurmuuu

aman cnm minikler ii olsunda biz o ağrılara razıyız bnmde gögüslerim sızlamasa hiçbişiim yok dicemde su gögüslerm olduruo beni

Kızlar bişi danışayım size dün kulaklarımdaki ağrı için doktora gittim bir sürü antibiotik falan verdi.. Alıyorum ama tedirginim bu aralar hamile kalırsam etkilermi diye doktorda biliyordu düşük yaptığımı ama bişi de demedi....

Son düzenleme:

yani cnm tek bildiğim hamileliği düşündüğün andan itibaren hiçbişekilde ilaç kullanmaman gerektiği ama vücüttaki hastalığıda hamile kalmadan atman lzm bence ilacın bitene kadar korun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…