iyiyim canım sen nasılsın geçtimi sancılarınhoşbuldum canımmmmmmmmmmmmmm nasılsın
walla canım bilemedim ki belki dediğin gibi bütün problem o durebrarrr bılmıyorum bızımde aklımızda zaten asılama falan yoktu ama dr gıdınce asılama yapmamız gerekıyor deyınce vardır bır hayır dedık vede kabul ettık aslında doktorumuz asılam yaparken rahım agzında bı yana kaymalıkm var dedı hatta asılamamızda onun ıcın agrılı oldu.aslında belkıde butun problemımız budur yanı rahım agzının yana dogru olması.boyle sorun yasayan var mı*
canım mesela benimde rahimim tersmiş ama bi sorun olmicağını söylemişti dr larım.
yettim gari melisimmmmmmmmmmm sularım şimdi seni nassın guzummmmmmmm
teyzesi dün meleğimi gördüm
ben iyiyim tatlım sen nasılsınnnn bugün çok enerjik geldim işe
ebrar aslında ben bu ay 2.asılamayı ıstemedım ama esım ısrar edınce bıseyde dıyemedım ayrıca 2.asılamada tutma ıhtımalı bıraz daha yuksekmıs sız oyle bıseyler duydy-unuz mu?
süper daha ne olsunkii.. allah enerjini dahada yükseltsinnn...
Adetmidir nedir bilmiyorum ama tekrar kanamam var dünden beri...
ya oyle ondan kaynaklanıyo dıyememyız dedı tamamen ama buda bı sorun olabılır dedı. ya senın ne kadar zamandan bu yana olmuyo. vede doktorum bıze yumurta takıbı yapmadan gonal f ıgnesını uyguladı. sızlerde nasıl oldu
ebrar aslında ben bu ay 2.asılamayı ıstemedım ama esım ısrar edınce bıseyde dıyemedım ayrıca 2.asılamada tutma ıhtımalı bıraz daha yuksekmıs sız oyle bıseyler duydy-unuz mu?
canım dediğim gibi herşey allahtan,benim 2 tane çocuğum var tatlım olmasa onlar olmazdı,bence sende hiiiç takma kafanı dediğim gibi eşinle bol bol çalışma yap,ve dua nı eksik etme gerisi allahtan strestende olmayabiliyor biliyosun bebek o yüzden pek takma kafanı derim.ben.
walla tatlım aşılama konusunda pek bişey bilmiyorum ama inş. öyledir tutar bu ay sendeböyle gezersin inşşşşşşşşşşşş
günaydın kıslar nasılsınızzz bakalımm
günaydın kıslar nasılsınızzz bakalımm
hoşgeldin figenim nasılsın canımgünaydın kıslar nasılsınızzz bakalımm
ebrarım fazla sancım yok allaha şükür kızımı gördüm bitti hepsi
melisimmmmmmmmmmmm hepinizin slm söylüyorum ben ona hergün teyzesii iyiymiş 19 cm 190 gr olmuş kocaman oldu artık büyüyo ya yolu yarılıycaz az kaldı
rodinia tatlımmm adet oldun herhalde canım benim
ebrarım fazla sancım yok allaha şükür kızımı gördüm bitti hepsi
melisimmmmmmmmmmmm hepinizin slm söylüyorum ben ona hergün teyzesii iyiymiş 19 cm 190 gr olmuş kocaman oldu artık büyüyo ya yolu yarılıycaz az kaldı
rodinia tatlımmm adet oldun herhalde canım benim
cok tesekkur ederım ebrarcım bu arada bende sanlıurfalıyım.ama suan memleketımde degılm.
hoşgeldin figenim nasılsın canım
didem kız varya sen çok fenasın ha bebişi özlediğinde sancım var deyip deyip dr. gidiyonsonra bebişi görünce hepsi bitti diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?