Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbuldum canımmmmmmmmmmmmmm nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın geçtimi sancıların

walla canım bilemedim ki belki dediğin gibi bütün problem o dur
ama keşke aşılama yapmadan bikaç ay bekleseydin
neyse artık bundan sonra rabbim hayırlısını verir inş.

canım mesela benimde rahimim tersmiş ama bi sorun olmicağını söylemişti dr larım.

ya oyle ondan kaynaklanıyo dıyememyız dedı tamamen ama buda bı sorun olabılır dedı. ya senın ne kadar zamandan bu yana olmuyo. vede doktorum bıze yumurta takıbı yapmadan gonal f ıgnesını uyguladı. sızlerde nasıl oldu

yettim gari melisimmmmmmmmmmm sularım şimdi seni nassın guzummmmmmmm
teyzesi dün meleğimi gördüm

oy oy maşallah kuzuma nasılmış bakalım inş iyidir,slm larımı iletseydin bari kız gönül koymasın bebiş cağızzz,bu arada maşallah didem sende baya ilerledin haaaaaa maşallah şşallah

canım dediğim gibi herşey allahtan,benim 2 tane çocuğum var tatlım olmasa onlar olmazdı,bence sende hiiiç takma kafanı dediğim gibi eşinle bol bol çalışma yap,ve dua nı eksik etme gerisi allahtan strestende olmayabiliyor biliyosun bebek o yüzden pek takma kafanı derim.ben.

ebrar aslında ben bu ay 2.asılamayı ıstemedım ama esım ısrar edınce bıseyde dıyemedım ayrıca 2.asılamada tutma ıhtımalı bıraz daha yuksekmıs sız oyle bıseyler duydy-unuz mu?

walla tatlım aşılama konusunda pek bişey bilmiyorum ama inş. öyledir tutar bu ay sende böyle gezersin inşşşşşşşşşşşş

dogru aslında benım kpss sınavıda vardı onada bayagı bı takılıyordum stres yapıuordum onunda etkısı coktu galıba zaten olmadı yıne dusuk ouanda aldım artık stres yok ınsallah.

ebrarım fazla sancım yok allaha şükür kızımı gördüm bitti hepsi
melisimmmmmmmmmmmm hepinizin slm söylüyorum ben ona hergün teyzesii iyiymiş 19 cm 190 gr olmuş kocaman oldu artık büyüyo ya yolu yarılıycaz az kaldı
rodinia tatlımmm adet oldun herhalde canım benim

günaydın kıslar nasılsınızzz bakalımm
hoşgeldin figenim nasılsın canım

didem kız varya sen çok fenasın ha bebişi özlediğinde sancım var deyip deyip dr. gidiyon sonra bebişi görünce hepsi bitti diyon

ay maşşallah benim kuzuma dur hemen nazr boncuğu takıym.
kızlar bende 21 tane hamileden bir tutam pirinç topluyorum arkadaş için öyle duymuş biyerde onu uygulivcak bu ay,yıllardır hep olur düşerdi bebişi,ama şimdide 3yıldır olmuyo nedendir anlamadık.

didemcim maaşallah kocaman omuşşşş ayyy çok canım çekti bak burda anlatıyon sonra ben aşeriyom nerden bulacam şimdi ben :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…