ay maşşallah benim kuzuma dur hemen nazr boncuğu takıym.
kızlar bende 21 tane hamileden bir tutam pirinç topluyorum arkadaş için öyle duymuş biyerde onu uygulivcak bu ay,yıllardır hep olur düşerdi bebişi,ama şimdide 3yıldır olmuyo nedendir anlamadık.
anaaaaaaaaaaaaa hemşerim çıktı ilk defa nerdesin şimdi
evlenince mi gittin
didemcim maaşallah kocaman omuşşşş ayyy çok canım çekti bak burda anlatıyon sonra ben aşeriyom nerden bulacam şimdi ben :))))
orjinal bi yöntem pilav mı yapcanız o pirinçlerle bende gönderiymmi
hoşbulduk kızlar ben de iyiyim tşk ederim yiğenlerim nasıl bakalımm
didemcim yiğenim kocaman olmuşşş maşşallah canımmmm
evet tatlım topladıklarından pilav yapıp yicek,sonrada hayırlısı inş ya bir umut işte napıcaksın.
abooo aşerdi allahım en kısa zamanda sanada bi oğlan versinde dünür olalım tekrar bacımmmmmmmmmmmmmm
canım zaten bebiş aşerdiiiiiiii oda oğlan olursa gene dünür oluruz inş.... bu ay ablam evlendiya o gece benim için dua etmiş ilk gece edilen dua kabul olur derler ama bakalım inş. tutar
evet ebrarcım suan tokattayım.esım burada calısıyo ondan bır yıl oldu buraya tasınalı ama zaten benım aılemde gazıantepde yasıyor.10 yıl once urfadan tasınmıstık.ahmet erseven mah.oturuyorduk bılırsın.
canım adet oluyorsundur büyük ihtimalle
benimde öyle olmuştu
ebrarım fazla sancım yok allaha şükür kızımı gördüm bitti hepsi
melisimmmmmmmmmmmm hepinizin slm söylüyorum ben ona hergün teyzesii iyiymiş 19 cm 190 gr olmuş kocaman oldu artık büyüyo ya yolu yarılıycaz az kaldı
rodinia tatlımmm adet oldun herhalde canım benim
günaydın kıslar nasılsınızzz bakalımm
ahmet erseveni biliyorum canım bende evlenmeden önce m.akifte oturuyordum
evlenince suruçta çalışıyorum diye buraya gelmek zorunda kaldım
bak didemde anteplionla da hemşeri sayılırsın
ahmet erseveni biliyorum canım bende evlenmeden önce m.akifte oturuyordum
evlenince suruçta çalışıyorum diye buraya gelmek zorunda kaldım
bak didemde anteplionla da hemşeri sayılırsın
dıdem mı o suan antepdemı? ya senın ısınde zor canım suruc yasanması zor bır ılce gıbı ama?
maalesef tatlım evlendim istanbula geldim gözünü seviym memleketimin çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?