Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbulduk kızlar ben de iyiyim tşk ederim yiğenlerim nasıl bakalımm
didemcim yiğenim kocaman olmuşşş maşşallah canımmmm

orjinal bi yöntem pilav mı yapcanız o pirinçlerle bende gönderiymmi

anaaaaaaaaaaaaa hemşerim çıktı ilk defa nerdesin şimdi
evlenince mi gittin

evet ebrarcım suan tokattayım.esım burada calısıyo ondan bır yıl oldu buraya tasınalı ama zaten benım aılemde gazıantepde yasıyor.10 yıl once urfadan tasınmıstık.ahmet erseven mah.oturuyorduk bılırsın.

didemcim maaşallah kocaman omuşşşş ayyy çok canım çekti bak burda anlatıyon sonra ben aşeriyom nerden bulacam şimdi ben :))))

abooo aşerdi allahım en kısa zamanda sanada bi oğlan versinde dünür olalım tekrar bacımmmmmmmmmmmmmm

abooo aşerdi allahım en kısa zamanda sanada bi oğlan versinde dünür olalım tekrar bacımmmmmmmmmmmmmm

canım zaten bebiş aşerdiiiiiiii oda oğlan olursa gene dünür oluruz inş.... bu ay ablam evlendiya o gece benim için dua etmiş ilk gece edilen dua kabul olur derler ama bakalım inş. tutar

canım zaten bebiş aşerdiiiiiiii oda oğlan olursa gene dünür oluruz inş.... bu ay ablam evlendiya o gece benim için dua etmiş ilk gece edilen dua kabul olur derler ama bakalım inş. tutar

inşallah canım benim allahım hayırlısını versin

ahmet erseveni biliyorum canım bende evlenmeden önce m.akifte oturuyordum
evlenince suruçta çalışıyorum diye buraya gelmek zorunda kaldım
bak didemde antepli onla da hemşeri sayılırsın

canım adet oluyorsundur büyük ihtimalle
benimde öyle olmuştu

valla bilmiyorum düşükten sonra 10 gün az az kanamam oldu dün 33 gün olmuşutu düşük yapalı tekrar kanama başladı busefer dahada fazla ama....

günaydın kıslar nasılsınızzz bakalımm

günaydın ceylin hoşgeldin...

dıdem mı o suan antepdemı? ya senın ısınde zor canım suruc yasanması zor bır ılce gıbı ama?

ay ebrar antepli dedin dün doktor başlamış bana acı yeme ekşi yeme baharatlı yeme miden rahatsızlanır diyo dedim sen benim nereli olduğumu biliyonmu antepliyim dedim bu dediklerin olmazsa ben aç kalırım mide alışık bunları yemezsem bunalıma girer dedim doktorda aynı senin gibi didem çok fenasın diyo neyim fenaysa

ayy kızlar regli olmdan önceki ilişkide ilacım bitmiş ve regliyi bekliyordum ama şuan 3 . gün yok denecek kadar az ve pedi doldurmayacak şekilde yani daha önceleri fazla olurdu eşimde beni oyuna getirdin flan diyor
son ilişkide ilaç. almamıştım hamiş olamam dimiii o askerdeyken olmak istemiyorum

maalesef tatlım evlendim istanbula geldim gözünü seviym memleketimin çok özledim

hımmm anladım ya cok zor degılmı ınsanın memleketı dısında bır yerde yasaması.ben suan tokatdayım ve cok zorlanıyorum.antebe alıstıktan sonra cok zor tokat gıbı kucuk sehırde yasamak en azından senın ıstanbulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…