hoşgeldin eflalim biz iyiyiz sen nasılsın canımSelam kızlar ben geldim nasılsınız?
canım rabbim gönlüne göre versin tabi hayırlısıylamecbur kullanıyorum zaten.. eşimde senin dediğini söyledi... allahın takdiri dedi. tek dileğim tekrar hepimiz sağlıklı hamileler olalaım.. ama benimki ikiz olsun :)))
hoşgeldin evhannnn kız gittin mi dr
öğrendin mi cinsiyetini
öğrendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öğrendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
%99 kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet ya gülcüm yine tahmin etti maşallah banada süpriz oldu herkes erkek diyodu ailem arkadaşlarım ama bitek eşim kız diyodu babası bildi hemde babasının doğum gününde babasına süpriz yaptı ayyyy çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa maşallah yaahadi gözün aydın evhanım
ya amma çok kızımız var ha maşallah kız nüfusunda patlama olcak
amin hayatım darısı senin başına inşallah en yakın zamanda bebiş haberini alırız sendenevham allah kızını sana sağlıkla kuşağına almayı nasip etsinn... Kızlar biz de gayretle hamiş kalıp erlkek doğuralım alalım şu kızları bizde :)))
evet ya gülcüm yine tahmin etti maşallah banada süpriz oldu herkes erkek diyodu ailem arkadaşlarım ama bitek eşim kız diyodu babası bildi hemde babasının doğum gününde babasına süpriz yaptı ayyyy çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaa
hakkaten ya babasına büyük bi hediye olmuş bak rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?