Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Selam kızlar ben geldim nasılsınız?
hoşgeldin eflalim biz iyiyiz sen nasılsın canım

mecbur kullanıyorum zaten.. eşimde senin dediğini söyledi... allahın takdiri dedi. tek dileğim tekrar hepimiz sağlıklı hamileler olalaım.. ama benimki ikiz olsun :)))
canım rabbim gönlüne göre versin tabi hayırlısıyla

Hoşbuldum afr rodinia hamdolsun bugün daha iyiyim sancım vardı üç gündür dinlendikçe geçti.Doktora dellendim yine kadın aralığın 11 ine kadar yokmuş dün kontrolümüz vardı kaldım böyle başka doktora gidicem mecbur.
Sizler nasılsınız?

ya eflal sende şu dr dan hayır görmedin haa
habire izin alıyo ya da yerinde yok off değiştir canım başka dr git artık

%99 kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evham allah kızını sana sağlıkla kuşağına almayı nasip etsinn... Kızlar biz de gayretle hamiş kalıp erlkek doğuralım alalım şu kızları bizde :)))

anaaaaaaaa maşallah yaahadi gözün aydın evhanım
ya amma çok kızımız var ha maşallah kız nüfusunda patlama olcak
evet ya gülcüm yine tahmin etti maşallah banada süpriz oldu herkes erkek diyodu ailem arkadaşlarım ama bitek eşim kız diyodu babası bildi hemde babasının doğum gününde babasına süpriz yaptı ayyyy çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaa

evham allah kızını sana sağlıkla kuşağına almayı nasip etsinn... Kızlar biz de gayretle hamiş kalıp erlkek doğuralım alalım şu kızları bizde :)))
amin hayatım darısı senin başına inşallah en yakın zamanda bebiş haberini alırız senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…