Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar kusura bakmayın benim duşa girmem lazım dün çalışma sonrası duş almadan yattım sabahta 11 de kalktım duş almaya vaktim olmadı hadi bana müsade sonra yine gelirim öpüldünüz

ayyy evetgülcüm tuttu vallaha dediğin ayyyy evet benim gibi nazlı olcak herhalde teyzesi darısı en yakın zamanda senin başına tatlımmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNN

ferdacımm senin adet öncesi kaç gün önce göğüslerin acımaya başladı cnm.
ya bide bişi sorcam ben ot karışım içiyodumya yumurtlama bitti göğüsler acımaya başladı benim adete 12 var daha içmeye devam edimmi karar veremedim

Gülüm yazmak istiyroumda pc kapanıyor uyuz ediyor beni.

Ay çığlık atıcam şimdi yok ben birinin bedduasını aldım kesin,ya doktorum yok hastaneden başk adoktora randevu alıcam site açılmıyor şimdi eşime söyledim o da alamazsa ben deliricem yaa.

Ferda hadi canım iyi haberler bekliyoruz.

Didem iyi haberler almışsın kız maşaallah kızının boyu uuzn farkındamısın?

Ben varımmmmmm ya kimse konuşmuyor çıkıcam şimdi(

aşağısı kalabalık ama kuru kalabalık kimseden ses çıkmıyo nasılsın tatlım

Evet ya benim yazdığım mesajlar görünmüyormu kaç tane yazdım, bende yine deliriyorum doktor izinde gerçi bu bizim ihmalimiz oldu randevu işini son güne bıraktık başkasına alıyım dedim hastanenin sitesi açılmadı eşim aldı neyse az önce başka doktora gitmeyi hiç istemiyorum.

napıcaksın tatlım bi daha erken alın randevuyu bu seferlikte başka doktora git bi daha gitmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…