sen nasılsın esraaa ben laf atmadıkca benle konuşmuyosun artık. bilmeden kırdımmı seni hayırdır.Geçen sene erkek senesiydi şimdi onlar boşta kalmasın diye erkekler geliyor:) :) rabbim versin yeterki kız erkek farketmez
ayyy evetgülcüm tuttu vallaha dediğin ayyyy evet benim gibi nazlı olcak herhalde teyzesi darısı en yakın zamanda senin başına tatlımmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNNselam kızlarrrr patron yine biyere gitti.
evhanımmm çok sevindimm sen gibi nazlı bi kızınmı olcakk canım kıyamam ona. sende tuttu tahminim cnmm. allah kucağına almayı nasip etsin cimcimeni cnmm. darısı bizlerin başına.
rodinia cım bende ikiz istiyorumyaa olmuşken ikisi bir arada olsun. çok güsel oluyolar cnm yaa.
Evhan hadi gözünaydın ee bende demiştim kız diye:)) Amannn oğluma gelin adayı çoğaldı amma ballıyız anneleri gibi tatlı olur kızlar şimdi
EVET CANIM SENİNDE TUTTU TAHMİNİN BAKKKKK EEEE KIZLAR ÇOK SEÇBEYEN AL TATLIMMMMMM
canlarım merhaba nasılsınız. ben sabah kan verdim geldim sonucumu bekliyorum internetten takip edicem.
sen nasılsın esraaa ben laf atmadıkca benle konuşmuyosun artık. bilmeden kırdımmı seni hayırdır.
ayyy evetgülcüm tuttu vallaha dediğin ayyyy evet benim gibi nazlı olcak herhalde teyzesi darısı en yakın zamanda senin başına tatlımmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNN
Evhan hadi gözünaydın ee bende demiştim kız diye:)) Amannn oğluma gelin adayı çoğaldı amma ballıyız anneleri gibi tatlı olur kızlar şimdi
EVET CANIM SENİNDE TUTTU TAHMİNİN BAKKKKK EEEE KIZLAR ÇOK SEÇBEYEN AL TATLIMMMMMM
Beğeniyim dimi aman kendi beğensin sıpam ben ne karışırım.
Ben varımmmmmm ya kimse konuşmuyor çıkıcam şimdi(
aşağısı kalabalık ama kuru kalabalık kimseden ses çıkmıyo nasılsın tatlım
Evet ya benim yazdığım mesajlar görünmüyormu kaç tane yazdım, bende yine deliriyorum doktor izinde gerçi bu bizim ihmalimiz oldu randevu işini son güne bıraktık başkasına alıyım dedim hastanenin sitesi açılmadı eşim aldı neyse az önce başka doktora gitmeyi hiç istemiyorum.
burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?