Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhancım allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin canımmmmmm kız maaşallah şimdi 5 kız 1 de erkek imiz mi var 1 erkege 5 kız düşüyor desene oğlan annesi şanslı seç begen al kız anneleri sizde begendirecegiz diye uğraşırsınız haaaa işin şakası tabi allah tüm isteyenlere nasip etsinnn anneliğiiii

selam kislarrr nasilsinis sohbetinize bende katilabilirmiyim cok tatlisinis

hamisler dua edin bizde hamis olalim. belimin ortasinda feci bi agri var sanki dayak yemisim gibi. belimin altina kastik koyup oturunca yada uzaninca rahatliyom. yarin adet gunum ve test yaptim 2 cizgi cok silik cikti. dualarinizi esirgemeyin lutfen

selam kızlarrrr patron yine biyere gitti.
evhanımmm çok sevindimm sen gibi nazlı bi kızınmı olcakk canım kıyamam ona. sende tuttu tahminim cnmm. allah kucağına almayı nasip etsin cimcimeni cnmm. darısı bizlerin başına.
rodinia cım bende ikiz istiyorumyaa olmuşken ikisi bir arada olsun. çok güsel oluyolar cnm yaa.

Kızlar pc bozuk kapanıyor kendi kendine cevap yazamadım.

Evhan hadi gözünaydın ee bende demiştim kız diye:)) Amannn oğluma gelin adayı çoğaldı amma ballıyız anneleri gibi tatlı olur kızlar şimdi

Doğurun kızlar doğurun çifter çifter inşaallah.

Aaa biz neyiz burda gül aşkolsun.

Geçen sene erkek senesiydi şimdi onlar boşta kalmasın diye erkekler geliyor:) :) rabbim versin yeterki kız erkek farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…