Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

napıcaksın tatlım bi daha erken alın randevuyu bu seferlikte başka doktora git bi daha gitmezsin

Öyle olacak mecbur yoksa 11 aralığa kadar bekleyemem,yeni doktorda gıcık oluyor, sana yazmıştım demin kızının boyu uzun maşaallah.

Amanın kız anneleri çoğaldı efnaaan nerdesin:))

Öyle olacak mecbur yoksa 11 aralığa kadar bekleyemem,yeni doktorda gıcık oluyor, sana yazmıştım demin kızının boyu uzun maşaallah.

evet teyzesi annesine benziyomuş uzun bacaklıymış doktor öyle dedi ya bende okumadım önceki yazılanları
bu doktora ne zaman gidicen sen

Herkese kocaman bir merhaba
Bu ay tam 5 kez test yapmam rağmen sonucu negatif gördüm en sonunda testi kırıp içini de inceledimRegl tarihim dündü en son 22 kasımda son testi yaptım bilmiyorum tekrar test alsam mı almasam mı?:44:

Son düzenleme:
evet teyzesi annesine benziyomuş uzun bacaklıymış doktor öyle dedi ya bende okumadım önceki yazılanları
bu doktora ne zaman gidicen sen

Yarın canım hastaneye gidicem muayenehaneye değil maalesef doktorum olsaydı oraya gidecektim uzun uzun görecektim kuzumu nasip napalım ama doktorum gelsin konuşucam böyle olmaz bene her an ulaşamıycaksam ne anlamı var özele gitmenin doğumda da böyle olursa napıcam ben.Eşime diyorum üç gündür sancım var acil bişey olsa biz nasıl ulaşıcaz buna diye haklısın diy or ne desin adam.

Hoşgeldin reglin geciktiyse biraz daha bekle stresten olabilir ya da kanda baktır hemen, ne zamandır korunmuyorsun?

hoşgeldin tatlımmm
maşallah 5 test eee ne varmış içinde iyice inceledinmi

öncelikle zaten her gitmen de doktorun sana bir sonraki randevu tarihini vermesi lazım benimki öyle yapıyo dün gittim 21 aralık için randevu yazdı 10 aralık dada doplar yaptırıcakmışız tatlım konuş şu doktorunla böyle olmaması lazım bide cep numarasını versin size

napayım tatlım hala şoktayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocaman olmuş

evet artık ultrasonda bölüm bölüm görüyoz dün suratını bile gösterdi doktor bende manyak oldum kızzzz çok güzelll tabi anasına benziyo
kaç cm kaç gr olmuş mıncığım

Canım verdi zaten 23 kasımda gelin dedi ama bizim sekretere not ettirmemiz lazımdı yoksa kadın aklında nasıl tutsun tamamen bizim hatamız yani cep numarasıda var ama arasak ne olacak görki nerde yurtdışına çıkmıştır yine aslında çok ilgli doğum tarihimi not aldı izne çıkmıyım dedi zaten 11 aralıkta ayrıntılı ultrasona girerim artık, epey ilgileniyor ben unutsamda herşeyi soruyor falan neyse öğrencez artık acemiyiz daha:))

Uzun bacaklı kızın uzun bacaklı annesi adı ne olacak fıstığın ay benim oğlan bana çekmesin kısa kalır babasına benzesin boyu:))

Amann benimkide ne büyümüştür dimi şimdi neyse inşaallah yarın görücem ultrasoncum çok tatlı neyseki.

zeynep nil olacak teyzesi sen ne isim düşünüyon
yavaş yavaş atlatırsınız doktor sorununu inşallah

Hoşgeldin ebrar ayıp oluyor ama benim oğlumu unuttun mu teyzesi:))

Çok tşk ederim hoşbuldum.Bu ay ovulasyon günümüzden itibaren korunmuyoruz.Ben de stresten olabileceğini düşünüyorum.Yani henüz bu ay karar verdik bebiş yapmaya

Canım yolun başındaymışsın daha hemen olur inşaallah ama böyle stres yaparsan olacağı varsada olmuyor rahat ol Rabbim en uygun zamanda nasip ediyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…