kızlar size daha önce anlatmıstım bi ark asılamayaptırcaktı adet göremiyordu ama hamile kaldı die 2li taramada cocuğun özürlü olma riski cok yuksek cıkmıs perişan durumda kocaıda tam bir öküz paraya kıyıp özele götüremio simdi o ark gelicek sizce nasıl teselli etmeliyim
offf zor bi durum anmiyo aldırmadımı yani 2li test kesin sonuç vermiyor
kız benim bi ark. Demişlerdi aynı şey nerdeyse aldıracaktı ama şimdi maaşallah sağlıklı bi oğlu var 7 yaşında iyiki o doktora kanmamışım diyorrrrrr
yok cnm ya nerde düşük riski var ya kocası izin vermio morali kötü kendini ewe kapattı telefonları fln acmıo smdi bi ark gitti ewden alıp gelicek onu
tatlım çokta güvenmesin 2 li test sonucuna afr dediği gibi tutmuyor amniyo almadanda gerçeği bilemiyorlar
bence ark. Gelince bebk ve hamilelik konusunu açmayın eğer o açarsa konuşun başka şeylerden konuşup kafasını dağıtın bence
aldırıcm dio arkadas eger özrluluk warsa
Sağol didemcim iyiyim bende ama çok sıkıldım eşimi ikna edersen bugün çıkıp alışveriş yapmak istiyorum
düşük riski var diye amniyo aldırmayan koca bebeği aldırmasınada izin vermez ezbere iş yapmasın gitsin sıvı aldırsın bence
demiş kocası git aldır o sıvıyı o çoçuk düşsn ölümlerden ölüm begensn demiş
yap tatlım yap bende eve gidip yatmak istiyorum valla
kızlar ben olayı anlamadım kimin eşi bu şekilde düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?