Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kız benim bi ark. Demişlerdi aynı şey nerdeyse aldıracaktı ama şimdi maaşallah sağlıklı bi oğlu var 7 yaşında iyiki o doktora kanmamışım diyorrrrrr

kız benim bi ark. Demişlerdi aynı şey nerdeyse aldıracaktı ama şimdi maaşallah sağlıklı bi oğlu var 7 yaşında iyiki o doktora kanmamışım diyorrrrrr

ah cnm bnm de öle oldu yani annemin kardesm 6 yasnda bnm doktor aldıralım down sendromlu dedi annem hiç oralı olmadı rabbm neylerse güzel eyler dedi simdi turp gibi benden zeki walla bi lafları war ama insanın içine kurt düşüo bi kere

Haticecim bak benim bir komşum var onada çocuk özürlü demişler hamileliği perişan geçti ve çocuk doğdu şimdi sağlıklı ve çok tatlı yani böyle ben yaptırmıçan o testleri

yok cnm ya nerde düşük riski var ya kocası izin vermio morali kötü kendini ewe kapattı telefonları fln acmıo smdi bi ark gitti ewden alıp gelicek onu

tatlım çokta güvenmesin 2 li test sonucuna afr dediği gibi tutmuyor amniyo almadanda gerçeği bilemiyorlar
bence ark. gelince bebk ve hamilelik konusunu açmayın eğer o açarsa konuşun başka şeylerden konuşup kafasını dağıtın bence

Son düzenleme:

aldırıcm dio arkadas eger özrluluk warsa

herkeze tünayydın hanımlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmm,nasılsınız?maşallah herkez burda,bende sabah 7 de yazdım sizlere günaydın diye ama kimmmsecikler yoktu,sabahın 6 sından beri ayaktayım,namazdan sonra uyku tutmadı.

Ya bu adam ne kadar geri birşey ya ne demek ölümlerden ölüm begen benim eşim bana desimmmmm varya onu parçalarım valla ya sonuçta ne kadar önemli birşey ya sıvı aldırmakla çocuk düşermi ya bu sinirden üzülmeden düşerse ne olacakkkkkk

esracım canım benim gibi evde fır dönmekten başın dönmüyo işte daha ne istiyon.
evi toplicam diye canım çıkıyo vallahi yetişemiyorum güne ay bitmiyoki günlük işlerim.bak daha yemek yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…