amannnn tatlım aynı etiket bunlar kızım doğsun biz yapacağımızı biliriz ona
ayyy benmki hep öle arıorm redd edio sonra armıo neden red ettin işim wardı neden geri aramadın unuttum ben alışkınımAynen öyle birazcık trip atıver,konuşmayıver 2 saat sonra yanında biter aşkım diye.Ben de hala regl olamadım benimkine de kızdım saçma sapan bişidenAradığımda toplantıdaydı ,toplantı bitmiş yemeği de bi güzel yemmiş ben aradım ,unuttum aramayı seni geri dedi küsümmmm şimdi
İşte budurr.Of ben bugün yine test yaptım yine negatif
ayyy benmki hep öle arıorm redd edio sonra armıo neden red ettin işim wardı neden geri aramadın unuttum ben alışkınım
kuşummmm umutsuzluğa kapılma yavvv allahım hayırlısını versin içini kurcaladınmı bununda
Amin hayırlısını versin.Evet bunu da kurcaladım bunda bi gariplik vardı ama idrarı koyduğum yerdeki ıslak mendilimsi doku pürtük pürtük olmuştu.Kesinn bozuk bu test dimi ama
Ala ala gündüz o kadar yazmıştım aşk sarhoşuyumu tebrik bile etmiştim ikiz mi acep demiştim yazdıklarm gidivermiş.Dscopur iyisin dimi biraz daha?
evet bende cevap yazmıştım canım. kayıp mı olmuş hepsi
kesin yani muhakak öylediralemsin ya
Geçmişe baktım ama göremedim canım belki ben kaçırmışımdır.Sinir tepemde malum.Nasıl hissediyosun kendini.Nası bi hismiş hamişlik
Napim negatifi gördükçe cinler tepeme çıkıyor e bi de regl de gelmedi:78:Sabah uyanınca yapın dedikleri için yüzümü yıkamadan soluğu eczanede aldım
allahım en kısa zamanda o testte koyu koyu 2 çizgi görmeni nasip eder inşallah
inşallah ama buda benim gibi aceleci dayanamıyor ki eczayı zengün edecek. bir iki gün daha sabretse tek bir test yapsa kesin sonuç alacak ama kızımız pek tez canlı
kaçtım ben kızlar hepinize iyi akşamlarrrr
Evde oturmaktan oluyo bu sanırım bana.Çalışmaya alışınca insan evde durdukça düşünüyor.Fransızca kursuna başlıyayım dedim gününü kaçırmışım,spora mı başlasam ne yapsam
ooooh başla anam başla birini bırak birine başla günlere katıl. öglene kadar yat. evde olmak ahhhhh ahhhh. evim güzel evim özlüyorum seni.
Günler bana göre diil de uyumak diince akan sular dururEvde olmak güzel ama bir süre için,ondan sonrası sıkılıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?