Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyy benmki hep öle arıorm redd edio sonra armıo neden red ettin işim wardı neden geri aramadın unuttum ben alışkınım

Geçmişe baktım ama göremedim canım belki ben kaçırmışımdır.Sinir tepemde malum.Nasıl hissediyosun kendini.Nası bi hismiş hamişlik

şuanda birşey anlaşılmıyor hele de otururken. çok küçük ya ondan zahir. aklıma gelince gözlerim doluyor. sonra aglama dua et diyorum kendime hemen elimi karnıma koyup bir ayet el kürsi okuyorum. normalim ya her zaman ki gibiyim. bir degişiklik hissetmiyorum. birtek kollarımı gögüslerimin üstünde baglamak istedigimde gögüslerim sızlıyor. merak etme az kaldı sende yaşayıp anlıcan. en fazla bir ay daha sabret yeter. allahın izniyle

Çokkkk teşekkür ederim kızlar ikinizinde iyi dilekleriniz için.Aminnnn diyorummm en kısa zamanda herkes kavuşur inşallah bebişlerineee

Son düzenleme:
inşallah ama buda benim gibi aceleci dayanamıyor ki eczayı zengün edecek. bir iki gün daha sabretse tek bir test yapsa kesin sonuç alacak ama kızımız pek tez canlı

Evde oturmaktan oluyo bu sanırım bana.Çalışmaya alışınca insan evde durdukça düşünüyor.Fransızca kursuna başlıyayım dedim gününü kaçırmışım,spora mı başlasam ne yapsam

Evde oturmaktan oluyo bu sanırım bana.Çalışmaya alışınca insan evde durdukça düşünüyor.Fransızca kursuna başlıyayım dedim gününü kaçırmışım,spora mı başlasam ne yapsam

ooooh başla anam başla birini bırak birine başla günlere katıl. öglene kadar yat. evde olmak ahhhhh ahhhh. evim güzel evim özlüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…