aboooooooooo bugün bunun çenesi çooook düşük
Sağol canım alemsin ya salıyorumda silmekten yara oldu:)) benim bir arkadaş vardı ders çalışırken burnu akıyorya pamuk tıkardı burnuna ikide bir silmemek içinay terliyorum zaten eşimde sıcak manyağı zevk alıyor adam terle terle diye beni çatlatacak.
dua et patron birazdan gelcek yoksammmmm akşama kadannnn yandıydınız. dün iyi uyudumm keyfim yerinde
aman kepeklim iyi olll ccnmmm yokkkkk bennn takılmıyom bacım belirtiyeeee öle hevesim yokk. yumoşlar çalıştığına seviniyomminşallah birgün allah banada nasip etck tabikii. ben sizin kafanızı şişireyim die yazıcam hergün
Napıcan canım beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldıraya kız akıyor oyy durmuyoır dün kan tahlili verdimya onda bile çıkmış hasta olduğum akyuvarlarım artmış savaşıyorlar sağolsunlar:))
kız ferda sıfırları yanlısmı saydın yoksam :))))
aboooooooooo bugün bunun çenesi çooook düşük
30 bin miiiii :)))
Gülün beşizlerden sonra bi beşiz daha geliyor sanırsaam :)))))
bidaaaaaaaaaa omasınnnnnn anladım zaten duymadığını ama şansın varmışşşAhanda geldim yawrularrrrrrrrrrrr
Gülüm tlf çantamda kalmış duymadım sonra gördüm tabi çaldıramıyom dafasfakir olmuşum
Eflalcim inş. çabucak atlatırsın canım
ay yeni sistemdeeeee bi tıkladım didemin abooooooo lafı takıldı kaldı bana. git kızımmmm bi baktım işaret şettirmişimmm sildim artık
Gülüm hayırlısıyla gelsin bebişin az olsun öz olsun :))
alıntı ile cevaplanın yanında ufacık bi kutu var orayı tıkla okey işareti koyuyo kafasına göre. sonra bida tıklamassan herkese yazıyoo. bilmem anatabildimmio ne demek beaaa :26:
bidaaaaaaaaaa omasınnnnnn anladım zaten duymadığını ama şansın varmışşş
Akşama randevu verdiydim ama kocişim evdeymişş bugün arayamıycam yarına söz bacım delirtcem senii sabret.
vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nası muazzam cümleler kuruyon ya
oy yavrum gülün dediği gibi mendil bağla sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?