Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aboooooooooo bugün bunun çenesi çooook düşük

pamukda iyi çözüm ama pamuk çıkınca fena oluyodur herhalde ortalık sular seller alıyodur.
terle iyi gelir adam işi biliyoo bol terletip hemen iyi edicek seni.

ay keşke gelmese şu patronun yaaaa

vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nası muazzam cümleler kuruyon ya
oy yavrum gülün dediği gibi mendil bağla sen

günaydın kızlar sözde sabah açtım ama anca yazabildim bu aralar yogun çalışıyoruzzz gerçi aralık ayında bu günleri arayacagım o zaman belki giremem bileeeee size doyayım bu ay

aboooooooooo bugün bunun çenesi çooook düşük

30 bin miiiii :)))
Gülün beşizlerden sonra bi beşiz daha geliyor sanırsaam :)))))

ahanda yandımmmmm bugün cumaaaaa geri al bacım beşiz lafınıı. ikiz filan de.mazallah dua kapıları açık tutar bide. huni giydirme başıma birileri hazır bekliyo zaten göndermeye huniyi
bencede yanlış almıştır ayol 30,000 olurmu hiççç.

Ahanda geldim yawrularrrrrrrrrrrr
Gülüm tlf çantamda kalmış duymadım sonra gördüm tabi çaldıramıyom da fasfakir olmuşum
Eflalcim inş. çabucak atlatırsın canım

ay yeni sistemdeeeee bi tıkladım didemin abooooooo lafı takıldı kaldı bana. git kızımmmm bi baktım işaret şettirmişimmm sildim artık

Ahanda geldim yawrularrrrrrrrrrrr
Gülüm tlf çantamda kalmış duymadım sonra gördüm tabi çaldıramıyom da fasfakir olmuşum
Eflalcim inş. çabucak atlatırsın canım
bidaaaaaaaaaa omasınnnnnn anladım zaten duymadığını ama şansın varmışşş
akşama randevu verdiydim ama kocişim evdeymişş bugün arayamıycam yarına söz bacım delirtcem senii sabret.

ebuş hosgeldiiin.valla benımde işim cokda gidemedim bı turlu..bugun cuma yaa rehavette var zaten.

afrcıııım nassın cıcım..haberler nasıl calısmalar nasıl ..haber alamadım senden

vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nası muazzam cümleler kuruyon ya
oy yavrum gülün dediği gibi mendil bağla sen

Anam ne muazzamı kız duvar yazısı aklımda kalmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…