Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

dscikim slmlar canım ..napıosun nasılsın.bebişin napıo..dun konustuk ya bebişler kıpırdamaktan uyutmuyo dıye.bende cok etkılenmısım galıba sızı gordum ruyamda hatce falan.ayy kıpır kıpır edıolar hepımız ayy uyy fena kıpırdıo dıoruz :)))

anammmm rüyanamı girdik kızzz ama benimki akşam sert darbeler yaptı ilk kez
biz iyiyiz teyzesi kahvaltımızı yaptık oturuyoz siz nasılsınız :86: :86: :86:

selin seninde az kalmıs sankı adet gunun gelmiş.insallah gelmiştir bebeğin.
evet canım az kaldı ama ben reglime 11 gün varken biraz salaklık edip dayanamayıp beta hcg yaptırdım sonuç 0.1 çıktı negatif aslında umudum yok buay amaki iki gündür yaşadığım mide bulantıları kusmalar biraz düşündürdü beni hayırlısı ama tabi umarım göbeciğimize bebişimiz pıt die düşmüştür:)

bende şimdi kaffaltı yaptım..işte olsam yatıp tv seyretmek ısterım..bakıorum haberden baska bıse yok..gıcık oldum.cizgi film yoook turk fılmı yoook :2: bakınıyorum oyle....

Güüül nere gıttıın

güll buralardaydı ay kızzz cnbc-e aç nikoledeon kuşağı başlar şimdi sünger bob madagaskar penguenleri filan ayyyy keşke evde olsamda izlesem

kız avatarı sevmedim hic bakmadım ..en azından dızı mızı baslasada baksak desparate falan :))
sen bugun tum gun mu calısmaktasın canım..bari dogum ıznıne kadar cumartesileri ızın verseler sana..
zeynoda mesaıde olacaktı bugun gelmedı..

ay nerde tatlım özel sektör izin filan verirmi hiç 4 e kadar çalışıyorum hayatım bugün yani tam günden 3 saat eksik internetten izle desperates in yeni sezonu başladı cnbc-e geriden geliyo ben netten takip ediyorum dexter la onu

ya evde net sınırlı sımdı baslasam durduramam kendımı kotayı asarım yıne
fff su kıl tuy işlerine bakıyordum bende ..hamılelıkten once agdaya gıderdım ben.ama hamıle olunca korkar oldum.herkes bırsey olmaz dıyo ama kendimi kasarım dıye korkuyorum.bugun cesarteımı toplasam da gıtsem keske :44:

j.loo bekleee..televızyona dalmısım (
hayır olsun..kasık agrısına sebep yumusların kırılıyor olabılır..üşütmüş olabılırsın .birdee bebiş olusmaya calısıyor olabılır.senın adetın yenı gectı ama dımıı

ben hayatımda ilk defa 6 gün geciktim. fakat 5. günde yaptırdğım test 0,100 çıktı bu nasıl iş ben anlamadım ya , benimki ilk kez karşılaştı diye afalladı mı ne yaptı ben anlamadım :))
Bugünde 7. günü sanırım küçük küçük adetim başlıyor çünkü peçeteye çok az nokta nokta geldi.

Yardım edin kızlar ya nolur 12 senedir adet oluyorum 2 aydır korunmadan ilişkiye girdim ilk ay bi acayip şeyler oldu şimdide gecikme ve sonrası negatif bi bilen ne olurr yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…