dscikim slmlar canım ..napıosun nasılsın.bebişin napıo..dun konustuk ya bebişler kıpırdamaktan uyutmuyo dıye.bende cok etkılenmısım galıba sızı gordum ruyamda hatce falan.ayy kıpır kıpır edıolar hepımız ayy uyy fena kıpırdıo dıoruz :)))
kızlar melis yokmu ..test yaptımı acep
evet canım az kaldı ama ben reglime 11 gün varken biraz salaklık edip dayanamayıp beta hcg yaptırdım sonuç 0.1 çıktı negatif aslında umudum yok buay amaki iki gündür yaşadığım mide bulantıları kusmalar biraz düşündürdü beni hayırlısı ama tabi umarım göbeciğimize bebişimiz pıt die düşmüştür:)selin seninde az kalmıs sankı adet gunun gelmiş.insallah gelmiştir bebeğin.
bende şimdi kaffaltı yaptım..işte olsam yatıp tv seyretmek ısterım..bakıorum haberden baska bıse yok..gıcık oldum.cizgi film yoook turk fılmı yoook :2: bakınıyorum oyle....
Güüül nere gıttıın
kız anacım bakmaz mıyım ılk ıs ona baktım da..su korkunc japon cızgı fılmlerı varya onlardan vargıcık oldum
kız avatarı sevmedim hic bakmadım ..en azından dızı mızı baslasada baksak desparate falan :))
sen bugun tum gun mu calısmaktasın canım..bari dogum ıznıne kadar cumartesileri ızın verseler sana..
zeynoda mesaıde olacaktı bugun gelmedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?