ne beeeee bizi beğenmion mu ne azı bakk doluyuz herkes ikişer kişii
ayyy sagol canım amin amin. cümlemiz inş. sende varmıydı bebiş unutuyorum kusura bakma
yok canım daha istiyoruz ama bu 2. denememiz olucak 4 gün sonra adet günüm bakalım inş olmam...sende belirtiler nelerdi...?
umarım hamişssindirbende didimmm melis vardı yazmadan gitti. naber cnmmm. didemcimm çok fena gönüslerim şişmiş ağırlaşmış yaaaaa bide akşam çok uçları sızladıı. kalem yapıyoduk oturduğum yerde elim ayam kesildi bi yorgunluk çöktü. belimi sorma arka çatalın ortası kuyruk kemim kopucak sanki az yürüdümmü ayakda durdummu. üstüne yatamıyom gönüslerden çoook acıyolar
bende didimmm melis vardı yazmadan gitti. naber cnmmm. didemcimm çok fena gönüslerim şişmiş ağırlaşmış yaaaaa bide akşam çok uçları sızladıı. kalem yapıyoduk oturduğum yerde elim ayam kesildi bi yorgunluk çöktü. belimi sorma arka çatalın ortası kuyruk kemim kopucak sanki az yürüdümmü ayakda durdummu. üstüne yatamıyom gönüslerden çoook acıyolar
umarım hamişssindir
kıssssssssss bukadarmı yorumunnnnnn bak getirme yanına bebişini severimmm. patron geldimi kapaması zor oluyo msn. açamam birazdan damlar. :84:anaaaaaaaaaaaaaaaa noluyo kız sana ya msn açsana kimse yok burda
kıssssssssss bukadarmı yorumunnnnnn bak getirme yanına bebişini severimmm. patron geldimi kapaması zor oluyo msn. açamam birazdan damlar. :84:
niden böle dedin cnmmm hamilelik belrtisimi bu. gerçi adete 2 hafta kala başladı bu sefer adet belirtiler bende. şüpelenmiyo deilim ama nasip artık
kıslaar gunaydıın ..nabersiniz.sizi yanlız bırakmak ıstemedım bende geldım.eşimi işe yolladım bende erken kalkıım dedım.nasılsınız napıosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?