Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok canım daha istiyoruz ama bu 2. denememiz olucak 4 gün sonra adet günüm bakalım inş olmam...sende belirtiler nelerdi...?

bende fazla bir belirti yoktu canım benim en büyük belirtim çabuk yorulmaktı ve bekledigim adet gününden saonra gögüs uçlarım acımaya başladı inşallah vardır bebişin

kıslar günaydınn melisim sen varsın tek naptın bacım geldimi kırmızılarr. ay benim dün akşam gönüs uçlarım çooooooooook sızladı yaaa bu ay çok farklı bu acılar hayırlara çıksın inşallah

günaydın millettttttttttt diyorum ama kimse yok tabi allahın enayisi biziz cmt çalışıyoz

bende didimmm melis vardı yazmadan gitti. naber cnmmm. didemcimm çok fena gönüslerim şişmiş ağırlaşmış yaaaaa bide akşam çok uçları sızladıı. kalem yapıyoduk oturduğum yerde elim ayam kesildi bi yorgunluk çöktü. belimi sorma arka çatalın ortası kuyruk kemim kopucak sanki az yürüdümmü ayakda durdummu. üstüne yatamıyom gönüslerden çoook acıyolar

umarım hamişssindir

adeteee bugün itibariyle 8 gün varrr şafak sayıyom buay. şşşşşşşşşşşşşşşş sana diyom tatlı cadıııııııı. nedir bu rahatsızlığımm geçen ay adet geçti öle acıdıydı ama böle uçları falan uzun süreli sızlamamıştı ilk defa böle bişeyle karşılaşıyom uzun sürdü sızlama ellerimle kapadımmm eşim dalga geçiyo tutunca geçiyomu d,ie dokunamıyom yaaaa çok fena uçları fln acıyo. aman doktor derdime bir çareeeeeeeeeeeeeeeeeee:86: :86: :86:

anaaaaaaaaaaaaaaaa noluyo kız sana ya msn açsana kimse yok burda

kıslaar gunaydıın ..nabersiniz.sizi yanlız bırakmak ıstemedım bende geldım.eşimi işe yolladım bende erken kalkıım dedım.nasılsınız napıosunuz

kepeklim günaydınnnnnnnnn çok fenayımm:44: :44: derdime çareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yazdım derdimi oku bakkkk.naber iyimisin

kıssssssssss bukadarmı yorumunnnnnn bak getirme yanına bebişini severimmm. patron geldimi kapaması zor oluyo msn. açamam birazdan damlar. :84:

kepeklimde geldi artıkım msn geçmeyelim. valla gülüm ben geçen aydan tedbirliyim o yüzden bu kadar yorumum

niden böle dedin cnmmm hamilelik belrtisimi bu. gerçi adete 2 hafta kala başladı bu sefer adet belirtiler bende. şüpelenmiyo deilim ama nasip artık

çevremde hamile kalan çok arkadaşım var hep böle belirtiler vardı hepde hamiş çıktılar özelliklede belde bi ağrı varsa bebeğin rahme yerleşmesi diyorlar tabi bazı belirtilerimizde pisikolejik olabiliyo aslında ama umarım hamişsindir:) bende bu ay bekliyorum artık ama benim ilk defa akşamları iki gündür kusmalarım feci şekilde 3 kasımda reglim bakalım :26:

gülüm ya bende senın ıcın suphelenıp duruyorum.ama su otları içtiğin için tereddutluyum.cok kuvvetlı bu otlar onlar etkı edıyor olabılırmı acaba dıyorum.du bakalım hayra yoralım hayır olsun..işallah senın bebısınede halay cekelım hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…