Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cilekcim eger bundan once dogum kontrol hapı ıle korunmussan bıraktıgında bazı bunyelerde boyle gecıkmeler normalmıs.az olması kısa surmesı gec gelıp uzun surmesı mumkunmus oyle duymustum.

kan testi yaptırdıgın ıcın gebelık olmadıgından idrar testıne gore daha emın olabılırsın.ama eger d.kontrol hapı kullanmadan korunmussan bı sure sonra doktora gecıkmeyı bıldırmende fayda var.
insallah bebegın en kısa surede bulur senı :)

kepeklim reglim yeni bitti ama regli olmadan 1 gün önce korunmasız ilişkimiz oldu ama 1 hafta olacak yarın

hmm evet gecenlerde yazmıstın ..ama merak etme adetten once cook mumkun degıl dıyor doktorlar.bı hafta olacaksa adetın bıtmesı yumurtaların olusuyordur belkım o yuzden bı hareketlenme vardır kasıklarında.
ee dersler nasıl gıdıyor.esın aralık basında mı gırecek sınava askerlık ıcın bızımde arkadaslar varda

1. zkol
2. hfzbrl
3. kepekliekmek+
4. rodinia
5. dscopur+
Yoklama yaptıııııım veeee geldiiiiim:) Günaydın kızlar nasılsınız bakayııııım?

Karı değilmisiniz lan:)
Yaaa kızlar bişi sorcam ben bugün doktora gittim benim yumoş çatlamış doktor sordu ki ilişki varmı diye bende yok dedim bu akşamı kaçırma dedi sizce yumoş ne kadar yaşıyo ne zaman ilişkiye girmeliyim sizce? Bu arada kistlerimde sizlere ömür mortingen olmuşlar:) Ayyyyy sefam olsun çooook mutluyum ayooool:)

ohh hayırlı olsun canım gelmesınler bıda ısallah :)) gobusune bebegın gelsın..kız anacım valla ne kadar yasıyor yumos bılmıorum ama sız doktor dedıyse bu aksamı yarını obur gunu sonbrakı gunlerı bos gecırmeyııın sakıın :))))
ara kocanı bugun kendını cok yorma aksam lazımsın bana de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…