Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

firdaaaaa sende mi geldiiin :))) nasıl bebısın

evet geldim ama yine yogunuz canlarım. Bebişimin iyi olmasını temenni ediyorum migdem bulanıyor ama yediklerimden midir yoksa bebegim mi yapıyor bilemiyorum. Inannırmısın seviniyorum migdem bulandıkça. Sen nasılsın canım kuzun nasıl

kepekliekmek'cim , 2,5 yıldır evliyim fakat hiç d.k. hapı kullanmadım herzaman 26-28 günde bir r. olurum,korunma yöntemimiz dışarı b. yöntemiydi, bazende r.günlerimin bittiği 1-2. gün korunmasız şeklindeydi. İlk kez geçen ay başladık denemeye, dr kendiliğinden düşmüş veya beklenti içinde olduğun içinde böyle olmuş olabilir dedi. Bugünde 6.günüm gecikmemin ve nokta nokta kn gelmişti eminim, 2 saat sonra tekrar baktım hiç bişi yok. Şu andada sanki r. olacakmışım gibi ağrım var karnımda ilk kez bgn.

Çok moralim bozuldu, ne yapmalıyım, acaba hamile olma ihtimalim var mı? İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor, hiç kafama takmadım ama artık takmaya başladım şu an .(

kepekliekmek'cim , 2,5 yıldır evliyim fakat hiç d.k. hapı kullanmadım herzaman 26-28 günde bir r. olurum,korunma yöntemimiz dışarı b. yöntemiydi, bazende r.günlerimin bittiği 1-2. gün korunmasız şeklindeydi. İlk kez geçen ay başladık denemeye, dr kendiliğinden düşmüş veya beklenti içinde olduğun içinde böyle olmuş olabilir dedi. Bugünde 6.günüm gecikmemin ve nokta nokta kn gelmişti eminim, 2 saat sonra tekrar baktım hiç bişi yok. Şu andada sanki r. olacakmışım gibi ağrım var karnımda ilk kez bgn.

Çok moralim bozuldu, ne yapmalıyım, acaba hamile olma ihtimalim var mı? İnsanın aklına binbir türlü şey geliyor, hiç kafama takmadım ama artık takmaya başladım şu an .( :18:

çilekcim sende öğrenmişsin ya zaten psikolojık olma ıhtımalı yuksek.düşük ihtimalini hiç aklına getırme..cunku agrılı ve sancılı bır surec bu.olsa farkederdin bence..
burda arkadaslarla hep onu konusuyoruz hamıle kalmak ıcın ılk sart moralının yuksek olması ve aklından bebek fıkrını cıkarabılmıs olman.o yuzden sende aklını verebılecegın senı oyalayacak baska seyler bulmaya calıs.çalışıyormusun bu arada.cunku evde olmak daha zor cunku aklını cok bosaltamıyorsun

yok canım yaaa bu adam adam olmaz konuştum ama ne değişti şimdi kuzeni facede akşam size gelecem evde görüşürüz diyo sizce kimi öldüreyim adamımı? akrabalarını mı? kendimi mi? evliliğimi mi?
Doktor ne dedi bu akşam sevişin kimle sevişeyim kuzeniyle sabaha kadar oturan kocaylamı?
Ayyyyy çoook sinirliyim gene yaaa

anlat doktor böyle dedi de... çocuk isteğiniz ortak bir kararsa buna uymak zorunda... kimseyi çağırma diyemiyormusun... açıkça söylemekten başka çaren yok... eğer bebek istemiyorsa o daha ciddi bir sorun...

anlat doktor böyle dedi de... çocuk isteğiniz ortak bir kararsa buna uymak zorunda... kimseyi çağırma diyemiyormusun... açıkça söylemekten başka çaren yok... eğer bebek istemiyorsa o daha ciddi bir sorun...

Yaaa ona sorsan istiyor ama hiç çabası yok anlamıyorum valla kızlar geçen bir gün yeter artık ben tedaviyi bırakacağım dedim biraz kızdı etti ama hiçte kaale almadı gibi düşünsenize ayda1-2 sefer ilişkimiz var oda zorla sonra da ailesi beni hocaya götürecekmiş bende oğlunuzu götürün gökten zembille çock olmaz dedim:) Ben minnetsizimdir Rodinia demem çağırma etme planım var diye kendi düşünmesi lazım derim hep düşünmeyen çavuşlar döner kıçını avuçlar:)

kızlar ben yine geldim.
kepeklim evet canım dündü günüm çok şükür gelen yok daha inş,da gelmezler.
evde yedek test almadım cnm çünkü kendimi biliyorum dayanamayıp çoktan yapmıştım teti.

kizlarrrrrr size bisey dicem ya cok moralim bozukkkk benim bugun adetimin 3. gunu yani 3 gun gecmisti ve ben adetimden bir gun once test yapmistim pozitif cikmisti sonuc ve 3 gunde gecikince ben hamileyim diye dusunurken bu sabah pembe akinti geldi ve ara ara gelmeye devam ediyo

baska bi konuda bi arkadasda aynisi olmus sanirim tutunamiyomus cocuk 2 ay oncede dusuk yapmistim. bebegim tutunamiyomu bana yaaaaaaa ben kendimi hazirlamistim hamileyim diye ufffffffff cok moralim bozuk

kızma zeynocum yaaw.sen işini bilirdin aslında ..arayıp aksam ıcın baska planlarım vardı desen belkı oda kuzenı ekebılır :))

Bilirim işimi ama uğraşmaktan yoruldum kepeklim:) Neyse hallettim sanırım uzeni akşam görüşürüz diyince aaa bizemi gelcen dedim evet bi planınız yoksa dedi bende arkadaşımızın nişanı vardı dedim ki bu doğru oraya gidecez ama dönüşte haberleşirsiniz dedim oda o zaman gelmem dedi ayyyy keyifleri bilir valla gelen gidenden içim kıyıldı artık bu yaz ağırladığım misafirin haddi hesabı yok asıl bomba yarın patlayacak benimki çok yorulduım insanlarda 1 ayın pazarları hep evimizde kalalım demişti yarın bi evden çıksın o zaman kıyameti koparcam ben asıl:)
Neyse yaaa evliliğimin saçma sapan sorunlaryla canıonızı sıkmayayım:)

ayy canımsın benim yaa,bak şimdi bende çok üzüldüm inan,bi yat dinlen bakalım devamı gelicekmi,oğlumda bende de öyle olmuştu sonra devam etmemişti.

ayy canımsın benim yaa,bak şimdi bende çok üzüldüm inan,bi yat dinlen bakalım devamı gelicekmi,oğlumda bende de öyle olmuştu sonra devam etmemişti.

insallah oyledircanim ya cok uzgunum ya niye boyle oluyo anlamadim cok sevinmistim 3 gun gecince. bugun tekrar test yapmayi dusunuyodum oda boyle oldu

Son düzenleme:

insallah oyledircanim ya cok uzgunum ya niye boyle oluyo anlamadim cok sevinmistim 3 gun gecince. bugun tekrar test yapmayi dusunuyodum oda boyle oldu

inşallah canım benim inş devam etmez,aslında 3 gün geçipte hamileyim zannetmen çok doğru,sen yinede ayaklarını dik havaya yat bakalım nolcak inş devam etmez yaa.ama devam edersede nolur sıkma canını demekki hayırlısı böyleymiş de nolur allah herşeyin hayırlısını vaktini iyi bilendir.

Canım sıkma kendini yerleşme akıntısı olabilir burda bir arkadaş da sen gibi olmuştu diye hatırlıyorum içini ferah tut:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…