firdaaaaa sende mi geldiiin :))) nasıl bebısın
Canım eşinle bunu paylaş bence birlikte bunu çözebilirsiniz.. Biz öyle çözdük.. İlk hamile kaldığımda allahım bu gece dokunmasın diye dua ederdim.. Şimdi ise üstüne atlamak için an kolluyorum :)))
anlat doktor böyle dedi de... çocuk isteğiniz ortak bir kararsa buna uymak zorunda... kimseyi çağırma diyemiyormusun... açıkça söylemekten başka çaren yok... eğer bebek istemiyorsa o daha ciddi bir sorun...
kızma zeynocum yaaw.sen işini bilirdin aslında ..arayıp aksam ıcın baska planlarım vardı desen belkı oda kuzenı ekebılır :))
ayy canımsın benim yaa,bak şimdi bende çok üzüldüm inan,bi yat dinlen bakalım devamı gelicekmi,oğlumda bende de öyle olmuştu sonra devam etmemişti.kizlarrrrrrsize bisey dicem ya cok moralim bozukkkk benim bugun adetimin 3. gunu yani 3 gun gecmisti ve ben adetimden bir gun once test yapmistim pozitif cikmisti sonuc ve 3 gunde gecikince ben hamileyim diye dusunurken bu sabah pembe akinti geldi ve ara ara gelmeye devam ediyo
baska bi konuda bi arkadasda aynisi olmus sanirim tutunamiyomus cocuk2 ay oncede dusuk yapmistim. bebegim tutunamiyomu bana yaaaaaaa ben kendimi hazirlamistim hamileyim diye ufffffffff cok moralim bozuk
ayy canımsın benim yaa,bak şimdi bende çok üzüldüm inan,bi yat dinlen bakalım devamı gelicekmi,oğlumda bende de öyle olmuştu sonra devam etmemişti.
insallah oyledircanim ya cok uzgunum ya niye boyle oluyo anlamadim cok sevinmistim 3 gun gecince. bugun tekrar test yapmayi dusunuyodum oda boyle oldu
kizlarrrrrrsize bisey dicem ya cok moralim bozukkkk benim bugun adetimin 3. gunu yani 3 gun gecmisti ve ben adetimden bir gun once test yapmistim pozitif cikmisti sonuc ve 3 gunde gecikince ben hamileyim diye dusunurken bu sabah pembe akinti geldi ve ara ara gelmeye devam ediyo
baska bi konuda bi arkadasda aynisi olmus sanirim tutunamiyomus cocuk2 ay oncede dusuk yapmistim. bebegim tutunamiyomu bana yaaaaaaa ben kendimi hazirlamistim hamileyim diye ufffffffff cok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?