Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar siteden uzak olan gönüldende ırak olurmuş bunu anladım ne selamımı alıyosunuz nede baybay dediğimde güle güle diyosunuz neyse kendinize iyi bakın A.E.O

kızlar siteden uzak olan gönüldende ırak olurmuş bunu anladım ne selamımı alıyosunuz nede baybay dediğimde güle güle diyosunuz neyse kendinize iyi bakın A.E.O

evhan canım yeni geldim görmedim nasılsın canımm benim bebiş nasıl?

hoşgeldinn esracım evhanım naber canım nasılsın neden öyle dedinki ben her seni gördüğümde kızlar ben çıkıyorum dediğin için bişey yazamıyorum,ebrucum nasılsın cnm sende ne zamandır girmiyosun galiba ne var ne yok,kepeklimmmmm nere gittin ay.

iyiyiz canım haftasonları ancak girebiliyorum sen nasılsın kırmızıları görmemişsin ..hadi hayırlısı

YA o nokta nokta tükürük tarzı gelen ufak kanama yok oldu , napıcam sıyırıcam artık off :.(( normal akıntı geliyor artık bugün akşama kadar hiç kanama gelmedi. napmam lazım bilmiorum

selam canım,evet okudum adet oldun ozaman canım yaa devam ettiğine göre,olsun be tatlım kısmet deilmiş bu ay,allah vakti gelince verir sağlıklısıyla canım inş,nolur üzülme

evet insallah canim herseyin hayirlisi. ama dusunmeyecem artik aklimda hep hamile kalma istegi varken stres oluyo sanirim. Allah buyuktur herseyin bi zamani vardir. cok sagol sorularimi cevapladigin icin. seninde adetin gecmis sanirim insallah hamilesindir canim.

Allah her isteyene sihhatli saglikli cocuk nasip etsin insallah icinde de bana.

canım nedemek tabiki birbirimizin sorunlarına cevap vericez burda onun için varız,inş aralık ayında senin ayın olur canım allahım gönlüne göre versin inş.
evet cnm bugün 2.günüm inş yarında olmamda sonra zaten test yapıcam inş bu ay tutmuştur rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…