Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cok sagol canim iyi dileklerin icin insallah devam etmes edersede artik hayirlisi boyleymis demek ama cok uzuldum cunku gecikince hamileyim artik diye dusunmeye baslamistim tskler canim

cok sagol canim iyi dileklerin icin insallah devam etmes edersede artik hayirlisi boyleymis demek ama cok uzuldum cunku gecikince hamileyim artik diye dusunmeye baslamistim tskler canim

rica ederim tatım ne demek,inş devam etmez canım dua et,herşeyin hayırlısı,seni çok iyi anlıyorum bu ümitle gün sayıyoruz hep umarım gönlünce olur herşey.

bende 37 gün önce bebeğimi düşürdüm.. Şimdi o kadar çok korkuyorumki seni çok iyi anlıyorum o yüzden... hemen hamile kalmak istiyorum tekrar aynu şeyler olacak diyede çok korkuyorum. ama içimizi fderah tutmaktan başka çaremiz yok... Alahım bize sağlıkla o günleri gözterir inşallah bizde bebişlerimizi birer ikişe alırız kucağımıza....

Herseyımsın bu kadar uzulmemesın.bence ılk yapman gereken hemen bı hastanede kan testı yaptırmak.boylece hamıle olup olmadıgını ogrenebılırsın.sonucta ıdrar testlerı %100 kesın olmuyor pozıtıfde olsa negatıfde olsa..
egerkı beta hcg degerınde yukselme varsa hemen bı doktora gıdıp kanaman oldugunu soylemek boylece yerlesme kanamsıysa eger hemen onlem alınmalı. simdi uzulmeyı bırak bebegın senınleyse bu kadar uzulmemelısın
haydı bence bı test yaptır.

günün n e zamandı tatlım.

Canım ben 15.11 de adet oldum çarşamba 18mm yumoşum vardı şimdi çatlamış bugün doktor söyledi öncesinde ilişki olmalıydı dedi ama biz 1 aydır eşimle sevişmiyoruz o yüzden karışığım dedim bu akşam yapın dedi doktor ama ben istemiyorum ne olacak bilmem

Maalesef hiç hamile kalamadım o yüzden bilemiyorum tatlım yaaa

insallah en yakin zamanda hamile kalir hayirlisiyla sihhatli saglikli cocugunuz olur insallah canim

gecmis olsun canim Allah bidaha yasatmasin insallah hamile kalinca hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. guzel dualarin icin sagol canim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim bende cok istiyorum kan testi yaptirmayi ama ben evlenip hollandaya geldim geleli 3 ay oldu daha burda doktorlar cok umursamazlar ya dusukte bile bisey yapmadilar dogalliktan yanalarmis aciya dayanmaliymisiz gecmeliymis kendi kendine ve haliyle hamile kalinca bile sadece cocuk 5 aylikken bakiyolarmis saglik durumu icinmis oda baska bakmiyolar dogurmaya gidiyon sadece. ahhhhhhhhhh turkiyem ya bende gitmek istiyorum 1 haftalik bile olsa turkiyeye gidip tedavi olmak istiyorum en azindan bi kontrol cok iyi olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…