inşallah canım benim inş devam etmez,aslında 3 gün geçipte hamileyim zannetmen çok doğru,sen yinede ayaklarını dik havaya yat bakalım nolcak inş devam etmez yaa.ama devam edersede nolur sıkma canını demekki hayırlısı böyleymiş de nolur allah herşeyin hayırlısını vaktini iyi bilendir.
Canım sıkma kendini yerleşme akıntısı olabilir burda bir arkadaş da sen gibi olmuştu diye hatırlıyorum içini ferah tut:)
cok sagol canim iyi dileklerin icin insallah devam etmes edersede artik hayirlisi boyleymis demekama cok uzuldum cunku gecikince hamileyim artik diye dusunmeye baslamistim tskler canim
tvye çıkmaya hazırlanıyordur :)))
tvye çıkmaya hazırlanıyordur :)))
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anladım cnm,sen nasılsın iyimisin.durumlar nasıl
sagol canim ya umarim oyledir ama degilsede hayirlisi artik. yerlesiyodur insallah peki yerlesme kanamasi ne kadar ve nasil olur ki ?
ya didemi dün gece gördüm ama rüyamda mı tvdemi hatırlamıyorum onun muhabbetini yapmıştık :))
:90:nasıl yani kızzz
günün n e zamandı tatlım.
Maalesef hiç hamile kalamadım o yüzden bilemiyorum tatlım yaaa
bende 37 gün önce bebeğimi düşürdüm.. Şimdi o kadar çok korkuyorumki seni çok iyi anlıyorum o yüzden... hemen hamile kalmak istiyorum tekrar aynu şeyler olacak diyede çok korkuyorum. ama içimizi fderah tutmaktan başka çaremiz yok... Alahım bize sağlıkla o günleri gözterir inşallah bizde bebişlerimizi birer ikişe alırız kucağımıza....
Herseyımsın bu kadar uzulmemesın.bence ılk yapman gereken hemen bı hastanede kan testı yaptırmak.boylece hamıle olup olmadıgını ogrenebılırsın.sonucta ıdrar testlerı %100 kesın olmuyor pozıtıfde olsa negatıfde olsa..
egerkı beta hcg degerınde yukselme varsa hemen bı doktora gıdıp kanaman oldugunu soylemek boylece yerlesme kanamsıysa eger hemen onlem alınmalı. simdi uzulmeyı bırak bebegın senınleyse bu kadar uzulmemelısın
haydı bence bı test yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?