canım nedemek tabiki birbirimizin sorunlarına cevap vericez burda onun için varız,inş aralık ayında senin ayın olur canım allahım gönlüne göre versin inş.
evet cnm bugün 2.günüm inş yarında olmamda sonra zaten test yapıcam inş bu ay tutmuştur rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inş.
guzel dileklerin icin cok sagol canim. insallah olmaz cnm hamilesindir. darisi bana :) hersey gonlunce olsun.
günaydın hanımlaar..yine pazartesi
hosgeldiin kuzuum ..nasılsın.haftasonun nasıl gectı..ben cumartesı yattım yattım yattım pıcamalarımı bıle cıkarmadım
:82: pazar gunude gezdim gezdim gezdim. sonuç: yorgunuuum :26:
günaydın hatunlar nasılsınız bakalımmm ben iyiyim cnlarımmmmm. şafak 6 daha yaaaaa ama hergünkü gibi adet belirtilerimi yazim.
dün kasığım çok ağrıdı şöyle sıcak sıcak adet ağrısı gibi deil.
arada sağ yada sola azcık ılık bi ağrı giriyo geçiyo
gönüsler foraaaaaaaaaaaaa çooook şişşşş ağır ve acıyolarrr uçlarıda aynen
belim geçen haftaya göre az iyi ama yol yürüdümmü kuyruk kemimm kopuyo sanki
eğer reflümmmm belirti şekli değiştirmediyseeee bilmomm iyie işaret olabilir.( yanii su bile içsem afedersiniz midem gaz yapıyo geyiriyom. ne yersem yiyim su bile yapıyo buu önceki hamişliklerimde de olduydu ilk başlarda.) ama umutlanmıyom tabi.
azcık iş yapimmm çoooooooook yoruluyomm elim ayam kesiliyo sanki yatasım geliyo dün çokkkk kötüydüm bu konuda.
bukadannnnnnnnnnnnnn ama hepsi adet belirtisi tabi.
günaydın hatunlar nasılsınız bakalımmm ben iyiyim cnlarımmmmm. şafak 6 daha yaaaaa ama hergünkü gibi adet belirtilerimi yazim.
dün kasığım çok ağrıdı şöyle sıcak sıcak adet ağrısı gibi deil.
arada sağ yada sola azcık ılık bi ağrı giriyo geçiyo
gönüsler foraaaaaaaaaaaaa çooook şişşşş ağır ve acıyolarrr uçlarıda aynen
belim geçen haftaya göre az iyi ama yol yürüdümmü kuyruk kemimm kopuyo sanki
eğer reflümmmm belirti şekli değiştirmediyseeee bilmomm iyie işaret olabilir.( yanii su bile içsem afedersiniz midem gaz yapıyo geyiriyom. ne yersem yiyim su bile yapıyo buu önceki hamişliklerimde de olduydu ilk başlarda.) ama umutlanmıyom tabi.
azcık iş yapimmm çoooooooook yoruluyomm elim ayam kesiliyo sanki yatasım geliyo dün çokkkk kötüydüm bu konuda.
bukadannnnnnnnnnnnnn ama hepsi adet belirtisi tabi.
günaydın sevgili hanımlarrr nasılsınız bakiym bugün askerliğin ilk günü yine,hepinize kolay gelsin diyorum.
süpersin ya sabah sabah yazıyo yazıyo sonra da adet belirtisi bunlar diyor
kızım bunlar başka bi belirti sende biliyonda kendini kaptırmamaya çalışıyorn işte
melisim hoşgeldin kız adet olmadın dimi
ee hadi test yap sevinelim canım yaa
evet canım hala olmadım ayyy inş da olmam nolur allahım yaa.
eeeeee tabi kaptırmıcammmmm olsun ben adeti beklicem yinede.. nasip artık
melisim test yapsana kız kaç gün geçti
ee hadi ne duruyon test yapsana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?