Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

guzel dileklerin icin cok sagol canim. insallah olmaz cnm hamilesindir. darisi bana :) hersey gonlunce olsun.

guzel dileklerin icin cok sagol canim. insallah olmaz cnm hamilesindir. darisi bana :) hersey gonlunce olsun.

canım benim sende saol,inş dediğin gibi hamileyimdir cnm,darısı sana ve tüm bebek isteyenlere ama şuan adet olmadığım için banada nasip etsin inş,rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inş,bol dualarda bulunmak dileğiyle cnm,sıkma canını herşeyin bari kısmet canım iyi geceler.

hosgeldiin kuzuum ..nasılsın.haftasonun nasıl gectı..ben cumartesı yattım yattım yattım pıcamalarımı bıle cıkarmadım
:82: pazar gunude gezdim gezdim gezdim. sonuç: yorgunuuum :26:

Son düzenleme:
hosgeldiin kuzuum ..nasılsın.haftasonun nasıl gectı..ben cumartesı yattım yattım yattım pıcamalarımı bıle cıkarmadım
:82: pazar gunude gezdim gezdim gezdim. sonuç: yorgunuuum :26:

ohh iyi yapmışsın canım bende tam tersine cumartesi temizlik
pazar yine temizlik ütü sonuç yorgunum

günaydın hatunlar nasılsınız bakalımmm ben iyiyim cnlarımmmmm. şafak 6 daha yaaaaa ama hergünkü gibi adet belirtilerimi yazim.
dün kasığım çok ağrıdı şöyle sıcak sıcak adet ağrısı gibi deil.
arada sağ yada sola azcık ılık bi ağrı giriyo geçiyo
gönüsler foraaaaaaaaaaaaa çooook şişşşş ağır ve acıyolarrr uçlarıda aynen
belim geçen haftaya göre az iyi ama yol yürüdümmü kuyruk kemimm kopuyo sanki
eğer reflümmmm belirti şekli değiştirmediyseeee bilmomm iyie işaret olabilir.( yanii su bile içsem afedersiniz midem gaz yapıyo geyiriyom. ne yersem yiyim su bile yapıyo buu önceki hamişliklerimde de olduydu ilk başlarda.) ama umutlanmıyom tabi.
azcık iş yapimmm çoooooooook yoruluyomm elim ayam kesiliyo sanki yatasım geliyo dün çokkkk kötüydüm bu konuda.
bukadannnnnnnnnnnnnn ama hepsi adet belirtisi tabi.

gül abla maşallah ne kadan çokoook belirtin var inş bunlar hamilelk belirtisidir.

süpersin ya sabah sabah yazıyo yazıyo sonra da adet belirtisi bunlar diyor
kızım bunlar başka bi belirti sende biliyonda kendini kaptırmamaya çalışıyorn işte

eeeeee tabi kaptırmıcammmmm olsun ben adeti beklicem yinede.. nasip artık
melisim test yapsana kız kaç gün geçti

Güüül masallah bende takdir ettim seni.belirtilerinin sonucu hayırdır ınsallah.eger bebegın gelmısse ınsallah sende dıdem gıbı erken habercılerdensın demektır.benım hamıle oldugumu ogrendım bı ay gectı bu kadar belırtım yoktu emın ol ..masallah sana Nazar

Melisaaaaaaaaa kos test yap bakeeeeem koos kossss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…