HAYAT MAŞALLAH YA ALLAH KUZUNU SANA BAĞIŞLASINMerhaba arkadaşlar forumda gezerken bir uğramak istedim,bende çocuk yapmaya karar verdikten sonra acaba olur mu diye çok kendimi sıkıyordum,çünkü bir de tiroid hastasıydım,zor olabilirdi ..Allah aratmadı şükürler olsun,oğlum şimdi kollarımda ,4 ay oldu .
Allah sizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah,hepiniz için duacıyım..
canım ben yerimde deildim o yüzden selam veremedim
dünürünün ismi görünüyor o yüzden selam verdim
walla canım bende çookkk yorgunum 2 gün boyunca temizlik yaptım da
Hoşbuldum kızlar ne işi olsun ev işi ben ne iş yaparım temizlik yapıcam çok iş var ya ben temizlik hastası olabilrmiyim temizlik yapamadığım zamanlar sanki evi pislik götürüyormuş gibi geliyor hergün yapmak istiyorum ama hergün yaparsam bu çocuk erken doğar Allah korusun, dün eşime sonunda yatak odasını değiştirtttim aman Allah bu erkeklere muhtaç etmesin benim tek başıma yaptığım işi benim yardımımla söylene söylene yaptı gıcık hayırlısıyla şu günlerim bir geçse tövbe bundan iş beklemem hasta olunca bile bakmıyor gıcık babasıda adamcağız kızımı yorma diyor onun korkusuyla yapıyor bişeyler neyse ay sabah sabah çenem düştü iki gün ayrı kaldımya sizden özlemişim.
Hoşbuldum kızlar ne işi olsun ev işi ben ne iş yaparım temizlik yapıcam çok iş var ya ben temizlik hastası olabilrmiyim temizlik yapamadığım zamanlar sanki evi pislik götürüyormuş gibi geliyor hergün yapmak istiyorum ama hergün yaparsam bu çocuk erken doğar Allah korusun, dün eşime sonunda yatak odasını değiştirtttim aman Allah bu erkeklere muhtaç etmesin benim tek başıma yaptığım işi benim yardımımla söylene söylene yaptı gıcık hayırlısıyla şu günlerim bir geçse tövbe bundan iş beklemem hasta olunca bile bakmıyor gıcık babasıda adamcağız kızımı yorma diyor onun korkusuyla yapıyor bişeyler neyse ay sabah sabah çenem düştü iki gün ayrı kaldımya sizden özlemişim.
ya bende aynı temizlik ve misafirle uğraştım bugün gözlerimi açamıyorum
HAYAT MAŞALLAH YA ALLAH KUZUNU SANA BAĞIŞLASIN
İNŞ. BİZLERDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ HAYIRLISIYLA
Amin canım inşallah..
Bu arada bende sizler gibi her ay acaba hamilemiyim diye düşürdüm,kendimi çok dinlerdim..
Bende erken belirti olarak bel ağrısı inceden inceye başgöstermişti..Aslında adet olacağım zamanda belim ağrırdı ama bu sefer çok erken başladı ve ağzımda metal tadı vardı..2-3 gün sürdü ve geçti..
ben o kadar büyük işe girişmedim valla 1 yaşında bebişleri olan arkadaşlar yatılı kaldı bizde ev göçtü resmen
aman erkeklerin hepsi aynı canım ya bi iş yapmıyolar kolay kolay
sende çok yorma kendini yazık bebişine
aboooooooooo
ee şimdi bebişin uyuyor herhalde allahım melek gibidir şimdi yaa
Canım nasıl yormuycam ya dün mobilyayı bende iteledim düşün birde hasta olunca bebeğe bişey olursa diyor ya kız hasta yattım biliyorsun ay kalkıp hizmet edeceği yerde kanepede yattı uyudu cuma akşamı pes artık dedim utanmıyorsunda uyumaya ama hep diyorum Allah beni senin eline bırakmasın muhtaç etmesin diye ya nasıl üzülüyorum birde sol kolum ağrıyor yine romatizma gibi sendede oluyormu böyle ağrılar iki üç gün sürüyor.
evet canım şuan ayağımda bir yandan sallıyorum(uyudu bile) bir yandan da size yazıyorum
Melek gibiler gerçekten...Allahım nasip etsin...
Ebrar işiniz zor canım hem iş hem eve işi heralde ben delirirdim eşimden hayırda olmaz gerçi yaptığı işler var ama kırk kere söyledikten sonra yapar,babasına çekmemiş adam ne yemekler yapar bulaşık yıkar düşün bir bakmışsın elinde sünger bulaşık yıkıyor babası burdayekn nasıl yardım ediyor eşim bana bir görsen:95:
yok tatlım o tip kollarımda filan ağrılarım aşı oldunmu sen o yüzden olmuş olabilir
benimkide öyle yani seni çok iyi anlıyorum ama maalesef değişmiyorlar düzeşlmiyorlra boşa kendinbi üzme benimde yatak odasının şekli değişecek beyefendiyi bekliyoz inşallah doğumdan önce yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?