Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr dünürüm geçmişi okuyordum kusura kalma anca gördüm melisaaaaa kız bu haftaya güzel haberlerle başlarız inşşş.. Hadi biran önce yap haber ver

HAYAT MAŞALLAH YA ALLAH KUZUNU SANA BAĞIŞLASIN
İNŞ. BİZLERDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ HAYIRLISIYLA

Gül abla inş. Senin belirtilerde hamilelikle sonuçlanırrrr benim şafak 4 bakalım bu ay ne var ne yok

canım ben yerimde deildim o yüzden selam veremedim
dünürünün ismi görünüyor o yüzden selam verdim
walla canım bende çookkk yorgunum 2 gün boyunca temizlik yaptım da

ya bende aynı temizlik ve misafirle uğraştım bugün gözlerimi açamıyorum

canım allah yardımcın olsun senin hergün yaptığın işleri bizler bir iki güne sığdırmaya çalışıyoruz

aman erkeklerin hepsi aynı canım ya bi iş yapmıyolar kolay kolay
sende çok yorma kendini yazık bebişine

HAYAT MAŞALLAH YA ALLAH KUZUNU SANA BAĞIŞLASIN
İNŞ. BİZLERDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ HAYIRLISIYLA

Amin canım inşallah..
Bu arada bende sizler gibi her ay acaba hamilemiyim diye düşürdüm,kendimi çok dinlerdim..
Bende erken belirti olarak bel ağrısı inceden inceye başgöstermişti..Aslında adet olacağım zamanda belim ağrırdı ama bu sefer çok erken başladı ve ağzımda metal tadı vardı..2-3 gün sürdü ve geçti..

ben o kadar büyük işe girişmedim valla 1 yaşında bebişleri olan arkadaşlar yatılı kaldı bizde ev göçtü resmen

ee şimdi bebişin uyuyor herhalde allahım melek gibidir şimdi yaa

aman erkeklerin hepsi aynı canım ya bi iş yapmıyolar kolay kolay
sende çok yorma kendini yazık bebişine

Canım nasıl yormuycam ya dün mobilyayı bende iteledim düşün birde hasta olunca bebeğe bişey olursa diyor ya kız hasta yattım biliyorsun ay kalkıp hizmet edeceği yerde kanepede yattı uyudu cuma akşamı pes artık dedim utanmıyorsunda uyumaya ama hep diyorum Allah beni senin eline bırakmasın muhtaç etmesin diye ya nasıl üzülüyorum birde sol kolum ağrıyor yine romatizma gibi sendede oluyormu böyle ağrılar iki üç gün sürüyor.

yok tatlım o tip kollarımda filan ağrılarım aşı oldunmu sen o yüzden olmuş olabilir
benimkide öyle yani seni çok iyi anlıyorum ama maalesef değişmiyorlar düzeşlmiyorlra boşa kendinbi üzme benimde yatak odasının şekli değişecek beyefendiyi bekliyoz inşallah doğumdan önce yapar

Ebrar işiniz zor canım hem iş hem eve işi heralde ben delirirdim eşimden hayırda olmaz gerçi yaptığı işler var ama kırk kere söyledikten sonra yapar,babasına çekmemiş adam ne yemekler yapar bulaşık yıkar düşün bir bakmışsın elinde sünger bulaşık yıkıyor babası burdayekn nasıl yardım ediyor eşim bana bir görsen:95:

canım aynen öyle haftasonu çıldıracak gibi oluyorum işler bitmiyor çünkü
ayy benim kayınpederde öyledir walla adamcığaz yemekte yapar eşine yardımda eder benim kaynana zaten hiç yemek yapmaz
eşimde hiç babasına çekmemiş

Ay canım aşı olmadım bayramadn önce yola çıkacağımız günün öncesi hastalanmıştımya o zamanda ağrımıştı yine sol kolum ama nasıl kötüydü üç gün sürmüştü yine bu d aöyle odu hastalky,tan sonra çıktı anlmadım çok fena oluyor inşaallah olmaz sende.Yatak odasınıda emri vaki yaptım hadi ev süpürülecek kolum çok ağrıyor evin pisliğini görüyorsun ben süpüremem bu halde dedim neyse kalktı süpürmeye başladı dedim hazır elin değmişken odayı değişelim işte söylene söylene değişti vay niye değişmişim aynı yerinde dursaymış önceden falan filan sonra pişman oldu gerçi ama beni üzdükten sonra gecede uyuyamadım zaten yatağın yeri değiştiya döndüm durdum dedim bu halini hiç sevmedim tamamayarın eski haline alırım dedi:)) oh iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…